Blim 0 Opublikowano 22 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2008 Tak, myślę że usunięcie "IV" z "Guitar Hero" daje do zrozumienia, że go nie jest już gra tylko o gitarze Mogliby w ogóle tylko "Hero" zostawić. I kupić Jeta Lee. Mam nadzieję, że to taki sarkazm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 22 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2008 Tak, myślę że usunięcie "IV" z "Guitar Hero" daje do zrozumienia, że go nie jest już gra tylko o gitarze Mogliby w ogóle tylko "Hero" zostawić. I kupić Jeta Lee. Jeta Li jesli juz Nowe gitary wygladaja calkiem niezle choc bez rewelacji. No i nie dopatrzylem sie zadnych nowosci w nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Zabbul 0 Opublikowano 22 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2008 Aj, liczyłem, że jednak Guitar Hero zostanie 'guitar' No ale trudno. Mogli by wydać jeszcze jakąś ostrzejszą tradycyjną wersję GH z niezłym doborem songów, szlag mnie trafia jak widzę jakieś kieprawe In Flames, a nie ma np Opeth... Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 23 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2008 Dla wielu z nas Guitar Hero zostanie na zawsze "Guitar"... :\ Chyba, ze instrumenty potanieja. Na pewno.. Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 23 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2008 wreszcie pozbyli sie tego obrzydliwego wokala z konska szczeka. koles na obrazkach, trzymajacy mikrofon wreszcie wyglada jakos "normalnie". Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 23 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2008 Perksuja wygląda dużo fajniej niż ta z Rock Banda. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 23 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2008 Kupię, jak wrzucą coś System of a Down (czemu w żadnej części tego nie było?). W Rock Band był Beethoven C*** Serja Tankiana. To już coś. Skoro zgapiają od konkurencji to może też wrzucą coś SOADu albo z solowej płyty Serja. No ale perkusja niczego sobie - zabójczo wyglądają talerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 24 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2008 Smith z RHCP, Copeland i Barker testują perkusję do GH . Niby w sumie nic takiego, ale pokazali nową funkcję: czułość bębnów. Poza tym, patrząc na moment kiedy Barker się wypowiada, widzimy z tyłu jego model do gry. Czyżby Blink182, albo też może RHCP & The Police w nowym GH? Co do dwóch ostatnich, jestem jak najbardziej na tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 24 maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 maja 2008 No to jeszcze Note Charty takie jak w dwójce i będę w niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 24 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2008 Smith z RHCP, Copeland i Barker testują perkusję do GH . Niby w sumie nic takiego, ale pokazali nową funkcję: czułość bębnów. Poza tym, patrząc na moment kiedy Barker się wypowiada, widzimy z tyłu jego model do gry. Czyżby Blink182, albo też może RHCP & The Police w nowym GH? Co do dwóch ostatnich, jestem jak najbardziej na tak Kurde, ta czułość bajerancka GH4 jednak będzie konkretne. Oby tylko nowy DLC był często, a nie ledwo raz na miesiąc <_< Może będziemy mogli dobierać sobie członków kapeli... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 24 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2008 Najlepiej by bylo, jakby dali mozliwosc stworzenia wlasnej kapeli od podstaw. Poczawszy na wygladzie, a skonczywszy na logo Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 24 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2008 No chyba coś takiego będzie. Widać na trailerach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 24 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2008 Jak będzie RHCP (mój ulubiony zespół) to GH jeszcze bardziej zyska w mych oczach (szczególnie że wszystkie piosenki będą oryginałami, a nie jak się zdarzało wcześniej - coverami), czułość bębnów fajna . Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 24 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2008 No nic trzeba czekać na GH World Tour , mam nadzieję, że będzie sprzedaż na części , bo na co mi 2 gitary , no i niech zrobią jakąś sensowną karierę bo to co teraz jest to śmiech na sali, no cóż RB wyznaczył wiele nowych standardów, mam nadzieję, że GH za nimi nadąży i nada nowe ! Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 24 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2008 Prawdopodobne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
dx36 2 Opublikowano 24 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2008 Czyli są szanse że będzie tańsze niż Rock Band choć teżnie wiadomo co Polscy dystrybutorzy wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 25 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2008 Prawdopodobne ceny. 189$? Czyli u nas jak nic ponad 200 euro. Już teraz się lepiej przygotować, żeby nie było zdziwka jak przy RB... Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 25 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2008 Czyli przy ewentualnej sprzedaży oficjalnej u nas w kraju możemy spodziewać się ceny ok. 1000zł :]. W pytkę, wolę kupić Wii . Chociaż pewnie i tak kupię to GH . Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 25 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2008 Oby gitarka z GH3 była kompatybilna, bo różnie bywa z widzimisię twórców Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 25 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2008 W nowym Games Aktuel jest cały artykuł o GH4. Będzie mozna zrobić całą nową kapelę i nagrać singiel i umieścić go w necie. Grafika wyglada IMO przeciętnie, ale może to Alpha. Szwabskiego nie kumam. Wiem tylko tyle co z obrazków i niektórych słów. Zapowiada się czadersko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 25 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2008 Bajerancko ;] Grafika dla mnie w tej grze się nie liczy. Najważniejsze, żeby było widać lecące kropeczki Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 29 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2008 http://link.brightcove.com/services/link/b...bctid1576242596 Filmik z prezentacji gry w jednym z programów telewizyjnych. Panowie grają na les Paulach ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 29 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2008 Bajerancko ;] Grafika dla mnie w tej grze się nie liczy. Najważniejsze, żeby było widać lecące kropeczki Tutaj się nie zgodzę, choć myślałem podobnie.. do czasu aż zobaczyłem Rock Banda. Ta gra prezentuję się znacznie znacznie lepiej. Jeżeli miałbym grać When You Were Young to od razu bym zapuścił Rock Banda, nawet bym sie nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
camel 0 Opublikowano 3 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2008 http://link.brightcove.com/services/link/b...bctid1576242596 Filmik z prezentacji gry w jednym z programów telewizyjnych. Panowie grają na les Paulach ;] Pewnie nie maja jeszcze zaprojektowanego kontrolera do GHIV , osobiscie mysle ze oni skupili sie sie na perkusji i kto wie czy GHIV nie bedzie sprzedawanie z Les Paul poprostu nie beda robic nowego kontrolera gitary o ile zadnej nowej funkcji dle niej nie wprowadzili. W sumie to byloby nawet dobrze bo nie stac mnie na cala kolekcje gitar osobno dla kazej gry Ale jak bedzie zobaczymy , mysle ze support LP napewno bedzie co mnie osobiscie cieszy :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 3 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2008 W pierwszym trailerze widac nowe gitary na ktorych graja goscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi