Fab3r 4 Opublikowano 3 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2008 Wiecie, mi się jakoś mniej podoba ta perka z GHWT, może i ma talerze i jest ładniejsza, ale za to na pewno większa i cięższa, w następnej części nam jeszcze dorzucą 20kg piece :| Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 3 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2008 Byś się dowiedział, to byś wiedział, że ma być ona 'do schowania' gdzieś za szafą i ewentualnego szybkiego rozłożenia/złożenia co by nie robić sobie specjalnie pokoju tylko do Guitar Hero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 3 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2008 No niby tak, ale i tak łatwiej i szybciej jest złożyć perkę z RB, do tego na pewno zajmuje mniej miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 3 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2008 Perka z GH:WT jeszcze nie wyszla a Ty juz wiesz ze ta z RB zlozysz szybciej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 3 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2008 Perka z RB - stojak, stopa, bębny Perka z GH - stojak, stopa, bębny, 2 talerze na wysięgnikach, osłonka z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 3 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2008 Ale w RB bębny i stopę masz pokruszone w proszek . Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 3 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2008 Wiadomo juz cos na temat tych nowych funkcji gitary? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 16 czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 # Guitar Hero: World Tour będzie kosztować w pełnym pakiecie (gra, zestaw perkusyjny, gitara i mikrofon) 179,99 dolara i zawierać utwory m.in. takich wykonawców, jak Jimi Hendrix, The Doors, Foo Fighters, Smashing Pumpkins, Korn, System of a Down, Ozzy Osbourne, Interpol i Muse. Nowa gitara, która zadebiutuje z tą częścią serii będzie mieć czuły na dotyk gryf, który pozwoli na grę na całej jego długości (rezygnacja z przycisków?).No ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 16 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 CYTAT # Guitar Hero: World Tour będzie kosztować w pełnym pakiecie (gra, zestaw perkusyjny, gitara i mikrofon) 179,99 dolara i zawierać utwory m.in. takich wykonawców, jak Jimi Hendrix, The Doors, Foo Fighters, Smashing Pumpkins, Korn, System of a Down, Ozzy Osbourne, Interpol i Muse. Nowa gitara, która zadebiutuje z tą częścią serii będzie mieć czuły na dotyk gryf, który pozwoli na grę na całej jego długości (rezygnacja z przycisków?). No ciekawe. Jestem jak najbardziej na tak......dawać mi to, kur.va!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 16 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 Na razie to nadal plotki (i pewnie do E3 tak zostanie) btw - ten czuły na nacisk gryf ma być wykorzystywany tylko w solówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 16 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 # Guitar Hero: World Tour będzie kosztować w pełnym pakiecie (gra, zestaw perkusyjny, gitara i mikrofon) 179,99 dolara i zawierać utwory m.in. takich wykonawców, jak Jimi Hendrix, The Doors, Foo Fighters, Smashing Pumpkins, Korn, System of a Down, Ozzy Osbourne, Interpol i Muse. Nowa gitara, która zadebiutuje z tą częścią serii będzie mieć czuły na dotyk gryf, który pozwoli na grę na całej jego długości (rezygnacja z przycisków?). Myslalem ze w World Tour pojawi sie tylko z nowych instrumentow perkusja a tu jeszcze dochodzi mikrofon i nowa gitara ;o Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 16 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 Dojdzie kiedyś do tego, że w którymś Guitar Hero będziemy do konsoli podłączać po prostu prawdziwą gitarę tyle że za 2000zł, bo to 'superkontroler', a nie jakaś tam grajka. Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 16 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 Powstawała giera wykorzystująca gitarkę normalną, niech no tylko znajdę linka... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 16 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 Też ją gdzieś widziałem. Na gametrailers bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 16 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 Chyba mówicie o tym: http://www.guitarrising.com/index.html Wygląda to naprawdę super i liczę na szybką premierę w wersji "xboksowej" (jeśli takowa w ogóle się ukaże). Co do Guitar Hero IV: Według mnie powinni zostać przy samej gitarze. Naprawdę trzy tytuły dla całych zespołów to zdecydowanie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 16 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 Nie miałbym nic przeciwko wydaniu poszczególnych edycji (Guitar Hero, Perc Hero, etc.) z utworami bardziej pasującymi a to właśnie pod gitarę, a to pod perkusję. Jak komuś by przyszła ochota to zabiera się z gitarką do kumpla i mogą sobie pograć w jakieś Guitar Hero Band czy coś. Czyli oddzielne gry dla poszczególnych instrumentów i dla całego 'zespołu'. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 16 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 Wyciek informacji na temat GHWT: "...fakt dodania do kolejnej odsłony serii Guitar Hero kontrolera, który pozwoli na ciekawsze wykonywanie partii solowych gitary. Mianowicie część gryfu byłaby wrażliwa na dotyk, przez co przesuwając po niej palcem (coś w stylu techniki gry tzw. slide guitar). Gra wraz ze wszystkimi instrumentami ma kosztować ponoć 179.99 dolarów, zaś wśród artystów, których utwory zagramy w World Tour będą Jimi Hendrix, The Doors, Foo Fighters, Smashing Pumpkins, Korn, System of a Down, Ozzy Osbourne, Interpol, Muse i inni." Nie mogą być prawdziwe, ale zapowiada się interesująco tylko 179 dolca, dzizas, dobrze że ja nie kupuje gier xD Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 16 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 Na razie to wszystko "ponoć". E3 tuż za rogiem. btw - Perka Yamaha. Hyhy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2008 (edytowane) CYTAT # Guitar Hero: World Tour będzie kosztować w pełnym pakiecie (gra, zestaw perkusyjny, gitara i mikrofon) 179,99 dolara i zawierać utwory m.in. takich wykonawców, jak Jimi Hendrix, The Doors, Foo Fighters, Smashing Pumpkins, Korn, System of a Down, Ozzy Osbourne, Interpol i Muse. Nowa gitara, która zadebiutuje z tą częścią serii będzie mieć czuły na dotyk gryf, który pozwoli na grę na całej jego długości (rezygnacja z przycisków?). No ciekawe. Jestem jak najbardziej na tak......dawać mi to, kur.va!!! Po tych,pogrubionych kapelach widać że nie masz muzycznego gustu;] Podobno tylko w solówkach będzie wykorzystywany ten "dotykowy" gryf,masa była jakby całe kawałki np.na expercie tylko tak jechac. edit.dodałem uśmiech bo co,poniektórzy będą się spinać.Ogólnie pogrubić Korn czy System a olać Hendrixa oraz The Doorsów,Smashingów widać że Konar to gimber;] Edytowane 17 czerwca 2008 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2008 Po tych,pogrubionych kapelach widać że nie masz muzycznego gustu. Krytyk sie znalazl... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2008 Nie dyskutuje się o gustach,tylko o tych złych to raz. Dwa nie napisałem tego poważnie i Konarsky o tym wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2008 No ja nie dobry nie zatrybilem ;> Peace... Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 17 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2008 Nie dyskutuje się o gustach,tylko o tych złych to raz. Dwa nie napisałem tego poważnie i Konarsky o tym wie. Spox Bartuś, ofkors że wiem, dojadę cię później A na poważnie to po prostu nie dopartzyłem Hendrixa, czarnuch również mnie cieszy A smashingi do mnie nie trafiają.... Zresztą, nie spinam się, pis (w tym dobrym znaczeniu) Cytuj Odnośnik do komentarza
KoD 3 Opublikowano 22 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2008 Aby wszystkim zrobili zaskoczkę jakby wypuścili GH WT za 350 zł ;p(marzenia).I tak by zarobili moze nawet wiecej niz szprzedajac po cenie 800 zł.A i tak wogule gitara od nowego GH wygląda zaje huhu, to samo perkusja troche mniej mikrofon.Moim zdaniem mikrofon nie nadaje sie do tego typu gier.Mikrofon do Singstara i nadchodzącego Lips -TAk dla gier rockowych- nie zabardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 23 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2008 Mam nadzieje ze pojawi sie wersja do kupienia tylko z nowa gitara + perkusja , badz z sama perkusja . Nie mam zamiaru kupowac mikrofonu . Od tego mam Singstara jak juz wyzej ktos napisal . Ciekaw jestem czy szybko bedzie to to dostepne w Polsce bo widzac po Rock Bandzie to troche ciezko . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi