Keymaker 25 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Będzie AC/DC i będzie Hendrix Lista utworów, która ostatnio rzekomo wyciekła, bardzo fajna, mimo obecności wielu nieznanych piosenek, co nadrabia tymi znanymi, ale i tak bardziej ogarnięta jest ta w Rock Band 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Fajt, fajt! W końcu jest coś, co znam i bardzo się tym jaram. Będę mógł grać w Guitar Hero piosenki, które dobrze znam, co do tej pory nie miało miejsca. RB ssie, bo ma kijową perkę (GH ma lepszą, chociaż tak naprawdę nie ma jeszcze ), gupią nazwę i nerdowski zespół prezentujący. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Fajt, fajt! W końcu jest coś, co znam i bardzo się tym jaram. Będę mógł grać w Guitar Hero piosenki, które dobrze znam, co do tej pory nie miało miejsca. RB ssie, bo ma kijową perkę (GH ma lepszą, chociaż tak naprawdę nie ma jeszcze ), gupią nazwę i nerdowski zespół prezentujący. Gupią nazwę? No tak, bo w sumie lepiej naparzać na perkusji w grze, która nazywa GUITAR Hero, tu masz rację. Mnie w World Tour najbardziej interesuje nowa gitarka - ten panel dotykowy wygląda na niezłą wczuwkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 (edytowane) Jak widzisz cała moja wypowiedź miała debilny ton, także nie wiem dlaczego doszukujesz się w niej jakiejkolwiek sensownej treści merytorycznej. Bawiłem się w fanboja. A gitarka- przednia. Chciałem kupić tylko grę z perkusją dopóki nie zobaczyłem gitarki. Teraz czyham na zestaw gitarka+perka+gra. Edytowane 26 lipca 2008 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Fajna ta gitarka. Szkoda, ze ma beznadziejny, IMO rzecz jasna, kolor. Powinna byc cala czarna, a przynajmniej bez tego czerwono-zoltego akcentu. Dobrze zrozumialem, ze nie trzeba bedzie strumowac grajac na tym panelu dotykowym? Wiadomo, ze bedzie sie to przydawac przy solowkach z hammer-onami i pull-ofami, ale czy np. mozna zagrac cala piosenke na tym bez strumowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 27 lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2008 Fajna ta gitarka. Szkoda, ze ma beznadziejny, IMO rzecz jasna, kolor. Powinna byc cala czarna, a przynajmniej bez tego czerwono-zoltego akcentu. Dobrze zrozumialem, ze nie trzeba bedzie strumowac grajac na tym panelu dotykowym? Wiadomo, ze bedzie sie to przydawac przy solowkach z hammer-onami i pull-ofami, ale czy np. mozna zagrac cala piosenke na tym bez strumowania? Też mnie to cholernie ciekawi. Ale w sumie to nie ma sensu zb ytnio w normalnej piosence(np. kilka zielonych pod rząd to bysmy musieli klikac zielony) ale przy solówkach super bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 27 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2008 Fajna ta gitarka. Szkoda, ze ma beznadziejny, IMO rzecz jasna, kolor. Faceplate będzie zdejmowany, więc nie widzę problemu. Ja sobie na dziki róż odwalę Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 27 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2008 (edytowane) Wiem, ze bedzie mozna customizowac gitare, koles o tym wspominal. Jednak patrzac na dostepnosc faceplate'ow do Les Paula za bardzo bym sie na to nie nastawial. No chyba, ze z ebay'a sie sciagnie. EDIT: Wiadomo cos na temat kompatybilnosci instrumentow do GH:WT z tymi do RB i RB2? W druga strone ma dzialac z tego co wiadomo. Edytowane 27 lipca 2008 przez w07t3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 27 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2008 Instrumenty z RB zarabotają. Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 27 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2008 To wiem, tylko chodzilo mi o to, czy jesli kupie np. perke do GH:WT, to czy bede mogl na niej zagrac w Rock Bandzie 1/2. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 28 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2008 Raczej nie, bo RB wyszło wcześniej i nie mieli czasu tego zaimplementować, perka od GH3 na 3 gary i 2 talerze a perka od RB 4 gary więc tak jakby ta pierwsza ma 5 przycisków, a druga 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 28 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2008 Wiec dziwne, ze perka od Rock Banda zadziala w GH:WT a w Rockbandzie nie zagramy na tej od Guitar Hero, mimo, ze ma o jeden "przycisk" wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 28 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2008 tzn. mówiłem o RB, bo w RB2 nie wiem jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
trybun 1 Opublikowano 29 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2008 koszulki ktos chetny na koszulke ? Cytuj Odnośnik do komentarza
camel 0 Opublikowano 30 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2008 koszulki ktos chetny na koszulke ? Heh ciekawe projekty , Mandolin Hero logo prawie jak Aerosmith Ciekawe po ilu praniach zeszly by napisy Mi udalo sie skombinowac normalny T-shirt oraz zajefajny strap na klucze z napisem Guitar Hero III Unleash Your Inner Rock Legend wsio official z Red Octane i poki co po kilku praniach ciagle jak nowka Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 30 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2008 Oby ta lista była prawdziwa . Bo to oznacza kolejnego Bucketheada Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2008 Wiadomo już coś może na temat ewentualnej ceny całego zestawu w Europie?? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2008 Lista piosenek do World Tour! http://www.ps3site.pl/lista-piosenke-do-world-tour/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2008 O KORWA... Livin on a prayer... must have must have... ale sama gra, bo instrumenty mam z RB Cytuj Odnośnik do komentarza
Darko. 4 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2008 La Bamba Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2008 La Bamba to jeszcze nic... Tokio Hotel - “Monsoon” Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2008 No Monsoon i inne Tokio Hotele nie pasują mi do gry tego typu. Tu Metallica, Iron Maiden, a tu... Tokio Hotel. Ale zawsze to lepsze niż jakiś Brit-Pop . Activision zapowiedział współpracę z instrumentami z RB, tylko pytanie niby jak perka od RB miała by działać ? - są tam tylko 4 gary, a w perce od GH:WT są 3 gary i 2 talerze.. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2008 (edytowane) Gra będzie się dostosowywać do sprzętu. "No sleep till Brooklyn", Linkin Parki, "Beat it", no i te kwiatki, do których można dołączyć "Low" :E. Tylko, urfa, znowu nie znam 3/4 listy . Edytowane 15 sierpnia 2008 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
dx36 2 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2008 To ja podziękuje tej grze jak zawsze wolałem GH to teraz chyba przejdę na RB chyba że lista nie jest oficjalna Brak Guns`ów !? Jakieś pedialskie Tokio Szajs !? A FUJ ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2008 Nie ma eruption, jest beat it, jimi hendrix i pare innych dobrych kawalkow. Tokyo Hotel = WTF??? Zobaczymy te mniej znane piosenki jak wyjda w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi