Opublikowano 24 czerwca 200816 l Autor Sa nowe screeny: http://gamersyde.com/news_6681_en.html Widze, ze mocno skupili sie na tym pacyfiku....
Opublikowano 24 czerwca 200816 l Mnie się te obrazki prezentują wybornie - b. lubię FPP , szczególnie w okresie 2 WW . Oby tylko dopracowali silnik gry , IQ przeciwników ( a nie skrypty jak w COD3/4 ) i interakcję ponad DOOMowy ( beczki/inne przedmioty robiące za beczki ) standard , a także nieliniowość jakaś by się przydała . W COD3/4 praktycznie cała innowacyjność , rozwój gatunku , poszedł w oprawę A-V . Edytowane 24 czerwca 200816 l przez Paweł Dziuba
Opublikowano 24 czerwca 200816 l Nie no grafa napewno nie zachwyca, zapewne jest to beta więc będą poprawki. Ciekaw jestem czy znów przejście gry zajmie mało czasu . Jeżeli chodzi o klimat to jest ok Pacyfik ciekawa sprawa ;] Mam także nadzieję, że będzie cały czas coś się działo jak w czwartej odsłonie CoD a może panowie z Treyarch postawią wysoko poprzeczkę IW którzy podobno będą bądź już pracują nad CoD6.
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Autor Powiem szczerze, ze w Modern Warfare tez nie wierzylem na poczatku. Wtedy strasznie pozytywnie sie zawiodlem. Teraz tez nie wierze, mam nadzieje, ze jednak sie myle
Opublikowano 25 czerwca 200816 l CoD5 nie powróci do czasów IIWŚ Znalazłem ciekawego linka na portalu onet.pl ,zastanawiam się jak to jest możliwe skoro mamy gameplay-e oraz screeny. Wiadmość naprawdę ciekawa zobaczymy co z tego wyjdzie.
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Chodzi o semantykę... Nie "wróci", bo zaczęli robić wcześniej World at War niż Call of Duty 4 umieszczone we współczesności.
Opublikowano 25 czerwca 200816 l CoD5 nie powróci do czasów IIWŚ Znalazłem ciekawego linka na portalu onet.pl ,zastanawiam się jak to jest możliwe skoro mamy gameplay-e oraz screeny. Wiadmość naprawdę ciekawa zobaczymy co z tego wyjdzie. To bardzo proste, otóż prace nad World at War rozpoczęto bardzo wcześnie, właściwie tuż po zakończeniu Call of Duty 3, a przed wydaniem Call of Duty 4: Modern Warfare. Dlatego stwierdzenie, że gra powróci do czasów II wojny światowej, nie ma tu zastosowania. Masz odpowiedź w tym newsie w World at War na 100% będziemy walczyć podczas II WŚ.
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Przepraszam niedoczytanie z mojej strony ...(chyba tak się podrajcałem, że już straciłem kontrole) pozostaje tylko czekać na podbijanie pacyfiku
Opublikowano 26 czerwca 200816 l Zresztą to 'meganews' napisany przez słynnego pana Fidela. Zauważcie, że co by ten pan nie napisał jest strasznie obcinany w komentarzach i faktycznie jest za co. Gość szuka taniej sensacji i na dodatek często odbiega od właściwego sensu danej wiadomości.
Opublikowano 29 czerwca 200816 l na Wietnam bym nie liczyl... zbyt drazniacy temat w US, poza tym amerykanie nie kupili by gry o tym jak dostaja wpierdziel... bardziej stawiam, ze infinity ward pojdzie byc moze w strone przyszlosci (klawo!!) lub zrobi zatoke perska... IMO najlepszy motyw z wszystkich mozliwych CoD... to Stalingrad w CoD1... to byla korwa masakra!! i rozczarowanie, ze to nie ja zawiesilem flage na reichstagu... jeszcze wybuch atomowki w 4 byl kozacki... ogolnie w CoD najbardziej ruskie kampanie mi sie podobaly jak dla mnie cod 1 jest niedoscignionym wzorem i watpie zeby studio odpowiedzialne za trojke zrobilo cos lepszego od chocby czworki nie mowiac o jedynce...czekam na cod 6 ale chcialbym zeby piatka mnie pozytywnie zaskoczyla :>
Opublikowano 11 lipca 200816 l 5 nowych screenów z wersji konsolowej. Czy mi się wydaje, czy tekstury są jakieś takie... be?
Opublikowano 18 lipca 200816 l Co-op gameplay w wersji na Xa: http://xbox360.ign.com/dor/objects/1422203...mo_0715081.html - poziomu CoD 4 raczej nie osiągnie, pewnie będzie dobra gra, ale współczesność mi bardziej odpowiada, druga wojna już się trochę przejadła, ale i tak zagram i przejdę, do tego jeszcze co-op - mniam
Opublikowano 19 lipca 200816 l Też uważam, że skoro czasy współczesne w CoD4 okazały się strzałem w 10, powinni przy nich zostać. Ale po tym filmiku, jestem spokojny, cholernie czuć klimat, co-op, miotacz płomieni widać fajna sprawa, palące się drzewa, grafika również trzyma wysoki poziom, więc będzie na prawdę dobrze, zresztą jak z każdym CoD-em.
Opublikowano 19 lipca 200816 l Bardzo cieszę się z co-opa ,przyjemnie przenieś się z kumplem w klimaty II WŚ. Grafika na dobry wysokim poziomie cudów na patyku nie ma ,ale bardzo konkretnie. Fajnie wyglądało na początku jak przeciwnicy sprintem w naszym kierunku (wyobraziłem sobie kamikadze )
Opublikowano 19 lipca 200816 l Widzicie HUDa? To samo, co w CoD3! Zero postępu . Póki co ta gra różni się dla mnie od trójki teksturami i oświetleniem.
Opublikowano 19 lipca 200816 l Najlepsze jest to że miotacza można będzie używać praktycznie w nieskończoność, a w rzeczywistości paliwa wystarcza na 10 sekund.
Opublikowano 19 lipca 200816 l Autor Zabraknie Ci amunicji w innych broniach - wez miotacz ognia. ;f Najlepsze bedzie w multi - 16 hamburgerow, 8vs8 na miotacze. Extra ! Ide o zaklad, ze misja Rosjaninem w Europie poprawi ogolne wrazenie gry.
Opublikowano 19 lipca 200816 l Ja wam powiem ze dobrym Fps-em w realiach drugiej wojny swiatowej nie pogardze, tym bardziej ze bedzie wojna na pacyfiku (uwielbiam ten klimat biegnacego oddzialu japonczykow ktorzy tylko marza wbic w ciebie bagnet). Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, bo w ciemno raczej kupowac nie bede.