Skocz do zawartości

Call of Duty: World at War

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe, że na PC też będzie ten 4-osobowy co-op.

• Odpowiedzi 653
  • Wyświetleń 64,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mnie się te obrazki prezentują wybornie - b. lubię FPP , szczególnie w okresie 2 WW .

Oby tylko dopracowali silnik gry , IQ przeciwników ( a nie skrypty jak w COD3/4 ) i interakcję ponad DOOMowy ( beczki/inne przedmioty robiące za beczki ) standard , a także nieliniowość jakaś by się przydała .

W COD3/4 praktycznie cała innowacyjność , rozwój gatunku , poszedł w oprawę A-V .

Edytowane przez Paweł Dziuba

Opublikowano

Nie no grafa napewno nie zachwyca, zapewne jest to beta więc będą poprawki. Ciekaw jestem czy znów przejście gry zajmie mało czasu :/ . Jeżeli chodzi o klimat to jest ok Pacyfik ciekawa sprawa ;] Mam także nadzieję, że będzie cały czas coś się działo jak w czwartej odsłonie CoD a może panowie z Treyarch postawią wysoko poprzeczkę IW którzy podobno będą bądź już pracują nad CoD6.

Opublikowano
  • Autor

Powiem szczerze, ze w Modern Warfare tez nie wierzylem na poczatku. Wtedy strasznie pozytywnie sie zawiodlem. Teraz tez nie wierze, mam nadzieje, ze jednak sie myle ;)

Opublikowano

Chodzi o semantykę... Nie "wróci", bo zaczęli robić wcześniej World at War niż Call of Duty 4 umieszczone we współczesności.

Opublikowano
CoD5 nie powróci do czasów IIWŚ

Znalazłem ciekawego linka na portalu onet.pl ,zastanawiam się jak to jest możliwe skoro mamy gameplay-e oraz screeny. Wiadmość naprawdę ciekawa zobaczymy co z tego wyjdzie.

To bardzo proste, otóż prace nad World at War rozpoczęto bardzo wcześnie, właściwie tuż po zakończeniu Call of Duty 3, a przed wydaniem Call of Duty 4: Modern Warfare. Dlatego stwierdzenie, że gra powróci do czasów II wojny światowej, nie ma tu zastosowania.

Masz odpowiedź w tym newsie :P

w World at War na 100% będziemy walczyć podczas II WŚ.

Opublikowano

Przepraszam niedoczytanie z mojej strony ...(chyba tak się podrajcałem, że już straciłem kontrole) pozostaje tylko czekać na podbijanie pacyfiku :P

Opublikowano

Zresztą to 'meganews' napisany przez słynnego pana Fidela. Zauważcie, że co by ten pan nie napisał jest strasznie obcinany w komentarzach i faktycznie jest za co. Gość szuka taniej sensacji i na dodatek często odbiega od właściwego sensu danej wiadomości.

Opublikowano
na Wietnam bym nie liczyl... zbyt drazniacy temat w US, poza tym amerykanie nie kupili by gry o tym jak dostaja wpierdziel...

bardziej stawiam, ze infinity ward pojdzie byc moze w strone przyszlosci (klawo!!) lub zrobi zatoke perska...

IMO najlepszy motyw z wszystkich mozliwych CoD... to Stalingrad w CoD1... to byla korwa masakra!! i rozczarowanie, ze to nie ja zawiesilem flage na reichstagu... jeszcze wybuch atomowki w 4 byl kozacki...

ogolnie w CoD najbardziej ruskie kampanie mi sie podobaly :)

jak dla mnie cod 1 jest niedoscignionym wzorem i watpie zeby studio odpowiedzialne za trojke zrobilo cos lepszego od chocby czworki nie mowiac o jedynce...czekam na cod 6 ale chcialbym zeby piatka mnie pozytywnie zaskoczyla :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też uważam, że skoro czasy współczesne w CoD4 okazały się strzałem w 10, powinni przy nich zostać. Ale po tym filmiku, jestem spokojny, cholernie czuć klimat, co-op, miotacz płomieni widać fajna sprawa, palące się drzewa, grafika również trzyma wysoki poziom, więc będzie na prawdę dobrze, zresztą jak z każdym CoD-em.

Opublikowano

Miotacz ognia strzelający na odległość 10 - ciu metrów. Co za bzdura.

Opublikowano

Bardzo cieszę się z co-opa ,przyjemnie przenieś się z kumplem w klimaty II WŚ. Grafika na dobry wysokim poziomie cudów na patyku nie ma ,ale bardzo konkretnie.

Fajnie wyglądało na początku jak przeciwnicy sprintem w naszym kierunku (wyobraziłem sobie kamikadze :P)

Opublikowano

Widzicie HUDa? To samo, co w CoD3! Zero postępu :/. Póki co ta gra różni się dla mnie od trójki teksturami i oświetleniem.

Opublikowano

Najlepsze jest to że miotacza można będzie używać praktycznie w nieskończoność, a w rzeczywistości paliwa wystarcza na 10 sekund.

Opublikowano
  • Autor

Zabraknie Ci amunicji w innych broniach - wez miotacz ognia. ;f Najlepsze bedzie w multi - 16 hamburgerow, 8vs8 na miotacze. Extra !

Ide o zaklad, ze misja Rosjaninem w Europie poprawi ogolne wrazenie gry.

Opublikowano

Ja wam powiem ze dobrym Fps-em w realiach drugiej wojny swiatowej nie pogardze, tym bardziej ze bedzie wojna na pacyfiku (uwielbiam ten klimat biegnacego oddzialu japonczykow ktorzy tylko marza wbic w ciebie bagnet). Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, bo w ciemno raczej kupowac nie bede.