Skocz do zawartości

Call of Duty: World at War

Jędrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
No to uwierz, że psy są bardziej wnerwiające niż helikopter.

Wierzę - choćby dlatego, że przed psami trudniej się schować, nie "przeczekasz ich" pod byle daszkiem i wielki heli łatwiej trafić niż zgraję ruchliwych psów...

Edytowane przez Butcher
  • Odpowiedzi 653
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

by uprzedzic pytania jakby komus sie strona nie wczytywala

This giveaway has now finished. If you are a winner, you should see instructions for what to do next below. If you don't see a message below, we're sorry, but you haven't won! Thanks for taking part.

Opublikowano
Pograłem sobie trochę w betę i multiplayer to po prostu kopia Call of Duty 4 - lobby, opcje, killcamy, wszystko dosłownie takie same.

jasne, że multi to niemal kalka znanego z cod4, ale z stwierdzenie, że wszystko dosłownie jest takie same to imo przesada. a psiaki są do położenia jednym celnym strzałem/serią (zazwyczaj widać i słychać je z daleka), a gdy atakują grupę są wręcz zupełnie niegroźne (gdy rzucą się na jednego gracza, reszta zdejmuje je w mgnieniu oka). potrafią za to siać chaos i nieźle wystraszyć samotnego wroga (sic! ;-)).

Opublikowano

Właśnie mi się ściągnęło i wygląda identycznie jak CoD 4. Brak hardcore SnD w tym demku jest wielkim minusem dla mnie, gdyż w CoD4 gram tylko ten tryb.

Niemniej możliwość używania pojazdów może nieźle namieszać w klanowych rozgrywkach turniejowych o ile w hardcore'ach będzie taka możliwość. Spadam grać :D

Opublikowano

Gierka spoko, mapy daja rade :) Czuc ten klimat :D Fajnie ze bedzie mozna miec teraz az 10 klas, a nie tylko 5. Prestige dopiero na levelu 65. W pelnej wersji wiecej Hardcore'u: TDM, S&D, FFA i War. Ogolnie jestem zadowolony :)

Opublikowano

Takie to sobie póki co nie podoba mi się ,wole COD4 jest dużo bardziej dynamiczny ,nowsze bronie ,lepsza animacja i takie tam.

Opublikowano (edytowane)

Na razie nie bardzo przewyższa CoD4.... powiedziałbym, że jest identyczne jeśli chodzi o mechanikę i styl zabawy (doszły tylko perki dla pojazdów). Jedyny minus, jaki może boleć kogoś, to stare giwery i przez to inny feeling... Ale gra się całkiem przyjemnie.

Mapy też niczego sobie - stara parowozownia ma swój ciężki klimacik i jest całkiem duża, japońska wioska nad morzem też fajna, z mnóstwem przesmyków, strumykiem, zaroślami i brodzeniem w wodzie. Japoński zamek okraszony pięknie ukwieconymi drzewami wiśniowymi, z kilkoma dziedzińcami, przyległami chatkami i walkami face-to-face w licznych pomieszczeniach. Nie jest źle, z przyjemnością przesiądę się na nowe...

Jucha tryska jak trzeba, artyleria daje radę (jest widowiskowo), a pieski są bardzo miłe... :)

Edytowane przez Butcher
Opublikowano

Potwierdzam, mimo, że jakiś wymiataczem nie jestem za to mój stary jest wniebowzięty. W CoD4 pyka ostro do dziś. Gra się podobnie, grafika jakby zbrzydła ale to jest beta i pewnie pójdzie parę rzeczy do poprawki. Gra się przyjemnie, pieski rządzą. Trzeba mieć oczy dookoła głowy, klimacik pierwszorzędny.

Opublikowano

Grafika zbrzydła, bo wszystko jest w ciemniejszych i bardziej brudnych klimatach - imo poziom jakościowy jest ten sam. A oczy dookoła głowy trzeba mieć tylko do momentu wykucia map na blachę - to samo było w CoD4. Potem już wiesz kto, skąd i jak... :)

Opublikowano

Jak leci artyleria to nie ogarniam co sie dzieje wokoł mnie :D :D :D Ten element podoba mi sie bardziej niz Air Strike w CoD 4. Szkoda ze na razie max level to 11, ale pewnie dodadza jeszcze z 10-15 leveli. Fajny patent to ludzie z naszego party oznaczeni na niebiesko podczas gry (na mapie) :)

Wie ktos jak uzywa sie tego perka co niby ozywia/uzdrawia?