Opublikowano 17 października 200816 l Bedzie wiekszy update do bety ( zrodlo: onlinecenter ) "Studio Treyarch informuje ustami opiekuna społeczności graczy Call of Duty: World at War, że jeszcze dzisiaj lub jutro zostanie zaktualizowana wersja beta gry, w którą fani serii mogą grać od początku tygodnia. Twórcy planują zwiększyć limit poziomu rozwoju do 24 (obecnie maksymalnie można osiągnąć 11), co da jednocześnie dostęp do dodatkowych karabinów, perków oraz wyzwań. Oprócz tego dojdą także następne tryby rozgrywki do przetestowania - w tym jakieś na zasadach Hardcore oraz zabawa Search & Destroy. Deweloperzy dziękują za zgłaszane im błędy i opinie, prosząc o więcej, dzięki czemu mają jeszcze zdążyć usprawnić swój tytuł przed premierą."
Opublikowano 17 października 200816 l Bedzie wiekszy update do bety ( zrodlo: onlinecenter ) "Studio Treyarch informuje ustami opiekuna społeczności graczy Call of Duty: World at War, że jeszcze dzisiaj lub jutro zostanie zaktualizowana wersja beta gry, w którą fani serii mogą grać od początku tygodnia. Twórcy planują zwiększyć limit poziomu rozwoju do 24 (obecnie maksymalnie można osiągnąć 11), co da jednocześnie dostęp do dodatkowych karabinów, perków oraz wyzwań. Oprócz tego dojdą także następne tryby rozgrywki do przetestowania - w tym jakieś na zasadach Hardcore oraz zabawa Search & Destroy. Deweloperzy dziękują za zgłaszane im błędy i opinie, prosząc o więcej, dzięki czemu mają jeszcze zdążyć usprawnić swój tytuł przed premierą." No to skończy się włażenie pod mape cwaniaków i zabijanie bez konsekwencji , czekamy na więcej
Opublikowano 19 października 200816 l Na allegro nie ma. Czyli teraz już nie ma żadnego sposobu aby zdobyć klucz?
Opublikowano 19 października 200816 l Na allegro nie ma. Czyli teraz już nie ma żadnego sposobu aby zdobyć klucz? może tu jeszcze mają http://www.callofduty.com/
Opublikowano 19 października 200816 l Nowe screeny Pierwszy na prawdę daje rade, reszta to takie sobie.
Opublikowano 20 października 200816 l update już jest No nareszcie gra nabrała rumieńców w Hardcore S&D TDM, ale buga z Parowozowni nie zlikwidowali , pewnie nikt im jeszcze nie powiedział o nim
Opublikowano 21 października 200816 l Pewnikiem do czasu premiery fulla. Tak jak to było z Modern Warfare bodaj.
Opublikowano 22 października 200816 l Po dłuższym pograniu w betę stwierdzam że nie kupuje tej gry ,bo jest słaba ,zostaje przy COD4.
Opublikowano 25 października 200816 l http://www.gametrailers.com/gametrailerstv...p;ch=1&sd=0 kliknac w ostatni przystanek na pasku Bonusowy tryb za skonczenie kampani - brzmi swietnie
Opublikowano 25 października 200816 l Nowy budle pack Xbox 360 na święta Chyba nie muszę pisać z jaką grą? ; )
Opublikowano 25 października 200816 l Lvl up do 44 w becie. ale lepiej jakby dali dodatkową mapę i wyeliminowali buga z PAROWOZOWNI
Opublikowano 25 października 200816 l pograłem 3 meczyki. narazie wrażenia średnie. to samo co w 4. jednak o wiele lepiej grało się w czwóreczkę. lepszy kliamcik był w naszych czasach. na jednej mapie takiej z kontenerami i wagonami typy wyskakują pod podłogę i zabijają z podziemi. z deka irytujące. psy mi nie przeszkadzają. pogram więcej to i więcej powiem narazie takie 7 za multi, a i chyba lepiej jest zoptymalizowany online bo ciągle miałem 3 zielone kreski, a w CoD4 zwykle były żółte
Opublikowano 25 października 200816 l http://www.gametrailers.com/gametrailerstv...p;ch=1&sd=0 kliknac w ostatni przystanek na pasku Bonusowy tryb za skonczenie kampani - brzmi swietnie mówisz o zoombie? to ma być ten nowy tryb?
Opublikowano 26 października 200816 l http://www.xbox.com/en-au/pm/codbeta Ostatnie kody można znaleźć tutaj - nie trzeba podawać prawdziwych danych, liczy się tylko adres e-mail. UWAGA: Ta promocja nie obsługuje większości polskich e-maili, takich jak o2, wp czy interia, więc musimy się pokusić o założenie konta na gmail, aby dostać kod(jest to natychmiastowe). Pozdrawiam, teddy.
Opublikowano 26 października 200816 l nie mozna pobrac informacji z rynku uslug xbox live. Sprobuj później . WTF? edit - pewnie przez to ze jestem na kodziku 48h btw - gamertag wpisany na tamtej stronie musi byc poprawny? Edytowane 26 października 200816 l przez bajej
Opublikowano 26 października 200816 l Mi o dziwo udało się dostać darmowy kod na betę po rejetracji na callofduty.com. "O dziwo" bo konto założyłem tam przedwczoraj;) Moje wrażenia: W multo COD4 nie grałem i po przesiadce z "Bad Company" to beta najnowaszego "Calla" wydaje mi się strasznie mozolna. Mam nadzieję, że się przyzywczaję bo zamierzam przytulić pełną wersję.
Opublikowano 26 października 200816 l btw - gamertag wpisany na tamtej stronie musi byc poprawny? Musi to być gamertag na którym nie była ściągana beta, nie musi być koniecznie twój GT.