Scorp1on 8 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 (edytowane) triale 48h Edytowane 28 lutego 2009 przez signap Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 single na hardened dal rade, ale ost musialem zmienic coby sie wczuc bardziej. A multi - no jaaa, nie gralem w poprzednie cody wiec dla mnie to nowosc ale zabawa przednia. Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 triale 48h Które podobno jutro tracą ważność Cytuj
canuks 63 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Jak długi jest singiel w COD5 ? koleś mi wkręca że sa tylko 2 misje :E w co mi się niechce wieżyć ze graj est taka krótka .chciał bym zakupić ten tytuł ale jak faktycznie singiel jest taki krótki to szkoda kasy na to Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 zaleay od stopnia rtudnosci Cytuj
canuks 63 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 to znaczy ? mam rozumieć ze na normalnym poziomie sa 2 misje a na veteranie 6 ? Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Dwie to są kampanie, misji chyba z 15, na normalu 6-7 h grania. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 no i o taką odpowiedz mi chodziło thx Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 (edytowane) Zauwazylem, ze od dzisiaj w trybie FFA w rozdaniach zaczely pojawiac sie po raz pierwszy mapy znane z innych trybow tj Roundhouse i Upheavel, takze w ostatnim czasie doszly az trzy mapy do tego trybu!Czas najwyzszy, bo ja juz tymi piecioma zaczynalem sie nudzic Edytowane 3 marca 2009 przez Czezare Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Szkoda że tryb NAZI ZOMBIES nie zapisuje fal tak jak w GOW2 na Hordzie, bo fajny tryb ale przez tą niedoróbkę traci na atrakcyjności i zniechęca Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 No wlasnie, szkoda troche tak jak na poczatku strasznie mi sie spodobal ten tryb tak teraz juz mnie zaczyna nuzyc. Powinno byc wiecej broni do kupienia, a tak trzeba na te lepsze polowac w tej randomowej skrzyni, co czesto sie nie udaje bo strasznie dlugo trwa.. Mi sie udalo dojsc tylko do 12 fali, a ile iich jest w ogole? Ma ktos moze jakies porady i patenty na ten tryb? Cytuj
tybalt 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Grając samemu doszedłeś do 12? I tak niezle. Ja z ziomem na coop do 13, ale to juz ostro sie dzialo (tyle ze 2 razy wiecej zombiakow%-) ) Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Ich jest nieskonczonosc :} - chyba rekorem swiata jest polski wynik - 30 ktoras fala na PC we 4 osoby Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Nie samemu to nie ale juz w 3 osoby do 12 doszedlem. No dalej to juz trudno zombiaki zapieprzaja jak na dopingu Do 30 fali dojsc to ja nie wiem jak to oni zrobili... Raz widzialem koles strzelal takim jakby railem zielonym jak w quake, i to dobre bylo bo ladnie siekal, ale jeszcze nie udalo mi sie dostac tej pukawki. Jeszcze sa jakies inne koszace bronie? Moim zdaniem powinien wyjsc jakis patch do tego trybu zeby byl ciekawszy, wiecej broni na scianach i wiecej bonusow, np. brak koniecznosci przeladowywania, chwilowe zatrzymanie czasu(zombiakow) itp. zeby mozna bylo w to dluizej pograc bo tak poczatek jest bardzo latwy wrecz nudny, a potem nagle robi sie hardkor i zaczyna czesto brakowac amunicji albo nie ma czasu na przeladowanie. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 http://www.gametrailers.com/gametrailerstv...p;starttime=160 3 kreska od prawej to troche informacji o nowych mapkach w DLC Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 (edytowane) Lol. Ja z chamburgerami doszedłem do 25 fali. Większych problemów nie zauważyłem. Edytowane 7 marca 2009 przez InFiDeL Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 InFiDeL@ I wtedy się obudziłeś,tak? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Pomylił mu się temat - miał to napisać w topicu o Gears of War 2 Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Na Xbox Live pojawiło się demo najnowszego CoD'a, więc jeśli ktoś jeszcze nie miał styczności z tym tytułem, to warto sprawdzić. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Typy co dochodza do fali 25++ czesto jada na bugu ;/ Jeden staje przy tej pulce/szafce whatever a drugi kladzie sie i gdy tamten skacze ten wciska sie pod niego przez co stoja we 2 w 1 kratce i zombiaki im nie zrobic nie moga ;/ no moze teraz to poprawili ale niewiem. W multi jest tyle bugow ;/ typu strzelanie spod ziemi albo chodzenie po niewidzialnym dachu ;/ no moze cos czlowieka trafic jak na kucaku cofajac sie do kąta spada sie w inny wymiar :< Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 To o czym piszesz widzialem tylko na mapie Castle, a i to dosc dawno temu.Mozliwe, ze ostatnim uptadem poprawili te glitche... Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 Klimatyczny trailer "map pack'a 1" , dodatku do najnowszej odsłony CoD.Na filmiku w roli głównej nazi-zombie. http://grrr.pl/2009/03/13/call-of-duty-co-...ej-nazi-zombie/ Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 Ja już się ślinię :F pewnie tani ten DLC nie będzie ale myślę że do 800MP się zmieści (mam nadzieję). btw. Mój rekord to 28 runda bez buga (z hamburgerami :F wszyscy mieli Ray Guny i jakieś szybkie maszynówki typu MG), a z kolega kiedyś bawiliśmy się na split-screenie i doszliśmy do 46 - dalej już nam się nie chciało bo to trochę nuda jest Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Takie pytanio - czy na COOP SPLIT mozna grac z kartami? Gre juz koncze (2 ostatnie etapy), z 10 kart odblokowanych bez zagladania do poradnika o dziwo ale cos nie moge doszukac sie takiej opcji kupilem sobie ja na Xa by pograc na splita z kartami jak w H3 z czaszkami ale widze ze lipa . Po przejsciu gry odblokowuje sie taka mozliwosc? Bo na Mulit dziala bez problemu... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Skonczylem gre na veteranie, znalazlem wszystkie karty ale curwa nie ma na split coop uzywania kart kupilem ja wlasnie do tego celu ale obeszlem sie smakiem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi