Opublikowano 20 maja 200915 l Dodam, że "prestiży" jest 10, czyli 650 leveli i 65 na "prestiżu zerowym", razem 715. Czyli ktoś o niby tym samym levelu, może być tak naprawdę kilkaset leveli do przodu w stosunku do ciebie.
Opublikowano 21 maja 200915 l To widze, ze daleko w tyle jestem hehehe:D A Czelendżesy tez sie skasuja ?? Sluchajcie, a za zrobienie maksa czelendżesów coś jest ??
Opublikowano 21 maja 200915 l Tak, challenge też się skasują, ale i tak za zrobienie wszystkich nic nie ma.
Opublikowano 23 maja 200915 l Map Pack 2 http://www.onlinecenter.pl/4607/Aktualnosc...Map-Pack-2.html
Opublikowano 23 maja 200915 l muszę przyznać ze dość przyjemnie się gra w tego COD'a . przechodzę kompanie pierwszy raz i odrazu na Veteranie . W prawdzie początek nieco trudnawy ,ale po pierwszych 3 misjach idzie nieco sprawniej i łatwiej . CO nie zmienia faktu ze COD :WaW to totalna kalka COD4 .Gdyby nie te misje ruskimi ... cos mi się przejadł temat 2 wojny ŚW i granie ruskimi . Ale walka z japońcami bardzo fajna . swoja droga mogli by zrobić jakiegoś COD w całości poświęconego wojnie na pacyfiku lub w Vietnamie
Opublikowano 25 maja 200915 l Chodzą ploty, że po Modern Warfare 2 kolejny COD będzie właśnie w Vietnamie, a przynajmniej nie w realiach drugiej wojny światowej bo sami twórcy mówili, że ten wątek jest już raczej wyczerpany i zamknięty. Vietnam to bardzo dobry pomysł, cholernie ożywiłoby serię.
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Wyszedł Map Pack 2 za 800MSP. Ktos ma info o blokadzie regionalnej ?
Opublikowano 11 czerwca 200915 l blokada jest, ale ze zmiana ip nie ma problemu i można ją łatwo obejść. A mapki są świetne jak na mój gust...Sub Pens- rozwałka i zadyma wieksza jak na Dome, a Banzai miażdży klimatem. Edytowane 11 czerwca 200915 l przez Nitro619
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Możesz sprawdzić czy da się w te nowe mapki grać na split screenie???
Opublikowano 11 czerwca 200915 l da się PS. Wraz z wydaniem nowych map dostał sie nam dzień double XP, więc enjoy :]
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Nowe osiagi http://www.xbox360achievements.org/news/ne...ed-to-1250.html
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Jeśli nie ma wykupionego MP 1 to mogę kupić MP2 i bede miał wszystkie nowe acziki czy muszę mieć oba MapPack'i ?
Opublikowano 12 czerwca 200915 l osiągnięcia dotyczą tylko Map Pack'a 2, a dokładniej nowej mapy do Zombie.
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Czy map pack 1 ma blokade regionalna? No i pytanie o MP 2,da sie to jakos obejsc i sciagnac?Mam na mysli jakis inny sposob niz ten opisany na xbox online com ktory wymaga 2 kart sieciowych.
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Właśnie przed chwilą chciałem ściągnąć dodatek, bo dowiedziałem się że, ma nowe acziwy. I niestety jest pierd.. blokada...
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Kazdy DLC do 5 jest z blokada jak rowniez demo . Ominac to mozna bedac np. w UK i sobie pobrac czy cos w tym stylu
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Tak się składa ze darmowa mapa do COD5 jest bez blokady i bądz tu mądry
Opublikowano 15 czerwca 200915 l pewnie dla tego że jest za FREE ogólnie mam to w (_._), kolega za 10 dni wraca to się MP2 zassie i powyżyna kilkuset nowych zombi
Opublikowano 16 czerwca 200915 l nawet demko COD WAW ma blokadę : / wk'wia mnie niemiłosiernie ta blokada. dla mnie to jest niepojęte, jak można świadomie rezygnować z kasy, blokując tak świetne dodatki. podobnie sprawa się ma z GOW2. rozumiem jakby blokowali jakieś crapy pokroju Lost Planet, ale takie tłuste tytuły ?!
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Single na Weteranie rozwalony Co do multi: poczatkowy bylem sceptyczny, ale teraz stwierdzam, ze jak dla mnie jest ono naprawde nie gorsze niz w Modern Warfare (choc akurat WaW trzeba przyrownywac do COD3 ze wzgledu na devlopera i charakter multi, epoke). Wnosi duzo swiezosci, a i w przeciwienstwie do COD3 czolgi nie przeszkadzaja w rozrywce i mozna je latwo unieszkodliwic.