Gość Pawlo_PL Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Przejdź jeszcze raz do tego miejsca.IMO jedna z łatwiejszych misji.Kiedyś przeszedłem grę na PS3,cieszyłem się 2-3 dni z trybu zombie,po czym skasował mi się save(veteran).Troche mnie to ekhem... wkurzyło,jednak postanowiłem przejść grę jeszcze raz.Doszedłem do połowy gry i co? The same... Z tego co udało mi się później dowiedzieć,wersja na PS3 już tak ma,bo kilu osobom z listy też się to przytrafiło.Wolę więc przejść jeszcze raz jedną misję,niż 2(3) razy całą grę (na veteranie :closedeyes: ) Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 (edytowane) wiem ze jest latwa i przechodzilem juz kilka razy - nic nie pomaga zaraz zainstaluje i sprawdze, bo juz zapomnialem ;] //edit: nie pomoglo Edytowane 28 czerwca 2009 przez Dark AlexX Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 To wykasuj update lub poszukaj na forum Treyarcha o tym problemie Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 (edytowane) Dzisiaj dotarła do mnie gra i co tu mówić, nie ma to ja Call of Duty. Jako że grałem w wersję na PS3 i X360,mogę wyodrębnić pewne różnice (nie dla wojenki, dla osób, które posiadają obie konsole, a nie mają jeszcze tej gry[są takie?]). - w oczy rzuca się zauważalnie większa rozdzielczość wersji na X360(bądź też większy AA,w każdym razie gra wygląda "gładziej" na 360-tce); wpływa to na zabawę w multi,gdzie na PS3 dalszy plan zdaje się być trochę "rozmazany" (co dla mnie ma duże znaczenie) - lepsze tekstury na X-ie,zarówno podłoza jak i broni(nie wszystkie,ale jednak np.Arisaka) - lepsze efekty cząsteczkowe(kiedy strzelimy czołgiem w glebę lub jakiś mur;co prawda również się on nie rozwala,ale odlatujących kawałków,dymu jest więcej) - argument przytaczany aż do bólu - bezpłatny PSN,choć raczej powinien być przytaczany przy porównywaniu konsol;(kiedy grałem na PS3,na porządku dziennym było samoczynne wylogowywanie z PSN i "wywalanie" z gry) - w moim odczuciu gra działa płynniej (odczucie moje i kilku innych osób) - ostre,wyraźne cienie(ale to chba norma,ze względu na większą ilość Shader'ów) - blokada regionalna <_< (Microsoft why?) - ogólnie,przyjemniejsza gra. (+ "spust" w padzie ^_^ ) Jeśli coś jeszcze zauważe,to dopisze. PS.Wiem,Ameryki nie odkryłem,jednak łatwiej zaufać drugiemu graczowi,niż chociażby serwisowi,który robi pod siebie(tak GT) Edytowane 29 czerwca 2009 przez Pawlo_PL Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 http://www.onlinecenter.pl/ Jak donosci OC zapowiedziano juz 3 mappack. Czyli kolejne 800msp (w sumie 2400 msp pojdzie przeliczajac ma allegro to za 2100 placimy 90zl). Spoko, ja sobie gram na nich za darmoche :} (1 DLC pojawilo sie tydzien pozniej na PC, zas 2 juz po miesiacu). Cos czuje ze podobna sytulacja bedzie z MW2 skoro do MW1 powstal 1 mappack po dlugim czasie, a do nieco slabszego WAW robia 3 co sie wiaze ze spora kasa dl Treyarcha lub Activision (1 DLC zarobilo 1mlion w ciagu 4 dni jak pamietam!) to IW nie odpusci tak latwo, w dodatku 2 ekskluzywne mappacki (prawdopodobnie czasowo) wiec placicie podwojnie :} Cytuj
garam 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 I to jest najbardziej wkur..wkurzające w Xbox Live - "mikropłatności"... Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Jeśli dodadzą osiągnięcia to kupię, jak nie to będę wetował. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Ma byc 10 nowych :}, znow do Zombie Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 http://www.onlinecenter.pl/ Jak donosci OC zapowiedziano juz 3 mappack. Czyli kolejne 800msp Już się pojawiło , niestety z blokadą :wkurzony: ale co tam za dwa dni będzie moje Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 wiem ze jest latwa i przechodzilem juz kilka razy - nic nie pomaga zaraz zainstaluje i sprawdze, bo juz zapomnialem ;] //edit: nie pomoglo Zacznij misje od nowa ja grajac na veteranie tak mialem 2 razy ze nie chcialo mi save'a wgrac nie pomogla nawet reinstalacja na dysku tylko ponowne rozpoczecie misji co na veteranie jest naprawde denerwojace ale na szczescie veteran pękł caly i teraz tylko zabawa na nizszych Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 W końcu dosiadłem się do tej gry, mimo że nie są to klimaty z Modern Warfare, to jednak Call of Duty to zawsze wzorowy poziom przedstawienia pola walki. Mimo momentami zauważalnej odtwórczości względem poprzedniczek, naprawdę porządny kawałek gry. Świetny klimat, zwłaszcza jako szeregowy Petrenko. Zdobywanie Berlinu i Reichstagu? W to mi graj ^_^ No i obowiązkowo po sightreadzie zaliczyłem Veterana, niejednokrotnie siarczyście zaklinając swojej liczne zgony Cytuj
viral 4 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Moim zdaniem Mw to przegiecie troche za duzo tych bajerow na multi ale za to WaW mi sie podoba lubie klimaty 2 wojny swiatowej Cytuj
cureman 1 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Witam posiadam Angielska wer.gry i mam pytanko (banalne ,przepraszam jak by co z góry)przeczytałem gdzies w recenzji gry ze da sie 0d szczelic noge albo reke !przeciwnikom .U mnie tego jeszcze w grze nie widziałem ,krew jest ale o od szczelenie konczyn brak .Da sie czy nie>?Od razu pisze ze nie mam wer.Niemieckiej .;-) Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Grantem możesz rozerwać człowieka i pourywać mu to i owo, ale strzelając chyba nie. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Odpowiedni kaliber i żołnierze tracą kończyny i głowy. Spróbuj browninga, MG42, PTRS albo strzelby. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Masz rację, ciężka snajpa rzeczywiście odrywa kończyny. Za dużo grania MP40 z tłumikiem Cytuj
cureman 1 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Sprawdziłem da się ,dzieki za info ;-) Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 CoD: World at War 2 w produkcji http://polygamia.pl/Polygamia/1,95336,7162703,OPM__Killzone_3__Resistance_3_i_CoD__World_at_War.html miodzio Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 http://www.xbox360achievements.org/news/news-3760-World-at-War-Map-Packs-Half-Price-for-a-Limited-Time.html chyba się skuszę. 1200 to świetna cena jak za taki zestaw. COD WAW leży u mnie już kilka dobrych miesięcy. pechowiec przegrywa z kolejnymi grami, które kiedyś zacząłem i nie skończyłem. ale w związku z tym, iż jesień nie jest aż tak gorącym okresem, jakby się mogło wydawać, to chyba dam jej szansę. jakoś hity pokroju AC2, czy MW2 nie podnoszą u mnie przesadnie ciśnienia... jeśli w ogóle. i tu moje pytanie - jest blokada regionalna na te map packi ? wiem, że na demko jest. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 ehh to trzeba znów pobawić się w VPN. zapomniałem jak się to robi : / btw dzięki za info. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 (edytowane) Niezła promocja. Do gry na multi najlepiej kupić wszystkie, bo każda z map wypada z podobną częstotliwością; dla achievementów dwa ostatnie i można wtedy zrobić calaka, a zabawa jest niezła; jak tylko jeden to ostatni, bo tryb zombie jest tam najbardziej rozwinięty. PS: na multi do 1/11 ma być podwójny XP, ostatnia szansa na prestiże przed MW2. Edytowane 27 października 2009 przez Wampis Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 zatem w pierwszym DLC są tylko mapy do multi ? jakieś dodatkowe tryby ? coś czego nie ma w dwóch pozostałych DLC ? w czyste multi grać raczej nie zamierzam, ale tryb hordy chętnie sprawdzę. w takim razie jeśli dobrze Cię zrozumiałem, to wystarczy że zassam drugi i trzeci map pack, tak ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Jesli nie zamierzasz grac online to zwykla mapka hordowa powinna wystarczyc. Ten tryb bawi przez pierwsze 10min potem juz wieje nuda Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Pierwszy map pack również ma mapkę do trybu Nazi Zombies, ale nie dodaje on żadnych nowych achievementów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi