htp 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Co tam bugi bez bugów też nie była by najlepsza :] Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Bedzie wiekszy update do bety ( zrodlo: onlinecenter ) "Studio Treyarch informuje ustami opiekuna społeczności graczy Call of Duty: World at War, że jeszcze dzisiaj lub jutro zostanie zaktualizowana wersja beta gry, w którą fani serii mogą grać od początku tygodnia. Twórcy planują zwiększyć limit poziomu rozwoju do 24 (obecnie maksymalnie można osiągnąć 11), co da jednocześnie dostęp do dodatkowych karabinów, perków oraz wyzwań. Oprócz tego dojdą także następne tryby rozgrywki do przetestowania - w tym jakieś na zasadach Hardcore oraz zabawa Search & Destroy. Deweloperzy dziękują za zgłaszane im błędy i opinie, prosząc o więcej, dzięki czemu mają jeszcze zdążyć usprawnić swój tytuł przed premierą." Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Bedzie wiekszy update do bety ( zrodlo: onlinecenter ) "Studio Treyarch informuje ustami opiekuna społeczności graczy Call of Duty: World at War, że jeszcze dzisiaj lub jutro zostanie zaktualizowana wersja beta gry, w którą fani serii mogą grać od początku tygodnia. Twórcy planują zwiększyć limit poziomu rozwoju do 24 (obecnie maksymalnie można osiągnąć 11), co da jednocześnie dostęp do dodatkowych karabinów, perków oraz wyzwań. Oprócz tego dojdą także następne tryby rozgrywki do przetestowania - w tym jakieś na zasadach Hardcore oraz zabawa Search & Destroy. Deweloperzy dziękują za zgłaszane im błędy i opinie, prosząc o więcej, dzięki czemu mają jeszcze zdążyć usprawnić swój tytuł przed premierą." No to skończy się włażenie pod mape cwaniaków i zabijanie bez konsekwencji , czekamy na więcej Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 update już jest Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 18 października 2008 Autor Opublikowano 18 października 2008 Jest jeszcze jakis prosty sposob wy wyrwac kod do bety? Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Na allegro nie ma. Czyli teraz już nie ma żadnego sposobu aby zdobyć klucz? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Na allegro nie ma. Czyli teraz już nie ma żadnego sposobu aby zdobyć klucz? może tu jeszcze mają http://www.callofduty.com/ Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Nowe screeny Pierwszy na prawdę daje rade, reszta to takie sobie. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 update już jest No nareszcie gra nabrała rumieńców w Hardcore S&D TDM, ale buga z Parowozowni nie zlikwidowali , pewnie nikt im jeszcze nie powiedział o nim Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 21 października 2008 Autor Opublikowano 21 października 2008 Calkiem przyjemnie sie gra. Do kiedy trwa beta? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Pewnikiem do czasu premiery fulla. Tak jak to było z Modern Warfare bodaj. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Po dłuższym pograniu w betę stwierdzam że nie kupuje tej gry ,bo jest słaba ,zostaje przy COD4. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 http://www.gametrailers.com/gametrailerstv...p;ch=1&sd=0 kliknac w ostatni przystanek na pasku Bonusowy tryb za skonczenie kampani - brzmi swietnie Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Nowy budle pack Xbox 360 na święta Chyba nie muszę pisać z jaką grą? ; ) Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Lvl up do 44 w becie. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Lvl up do 44 w becie. ale lepiej jakby dali dodatkową mapę i wyeliminowali buga z PAROWOZOWNI Cytuj
orion50 632 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 pograłem 3 meczyki. narazie wrażenia średnie. to samo co w 4. jednak o wiele lepiej grało się w czwóreczkę. lepszy kliamcik był w naszych czasach. na jednej mapie takiej z kontenerami i wagonami typy wyskakują pod podłogę i zabijają z podziemi. z deka irytujące. psy mi nie przeszkadzają. pogram więcej to i więcej powiem narazie takie 7 za multi, a i chyba lepiej jest zoptymalizowany online bo ciągle miałem 3 zielone kreski, a w CoD4 zwykle były żółte Cytuj
popiol 16 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 http://www.gametrailers.com/gametrailerstv...p;ch=1&sd=0 kliknac w ostatni przystanek na pasku Bonusowy tryb za skonczenie kampani - brzmi swietnie mówisz o zoombie? to ma być ten nowy tryb? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 tak - nazi zombie Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 http://www.xbox.com/en-au/pm/codbeta Ostatnie kody można znaleźć tutaj - nie trzeba podawać prawdziwych danych, liczy się tylko adres e-mail. UWAGA: Ta promocja nie obsługuje większości polskich e-maili, takich jak o2, wp czy interia, więc musimy się pokusić o założenie konta na gmail, aby dostać kod(jest to natychmiastowe). Pozdrawiam, teddy. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 (edytowane) nie mozna pobrac informacji z rynku uslug xbox live. Sprobuj później . WTF? edit - pewnie przez to ze jestem na kodziku 48h btw - gamertag wpisany na tamtej stronie musi byc poprawny? Edytowane 26 października 2008 przez bajej Cytuj
Ceglash 16 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Mi o dziwo udało się dostać darmowy kod na betę po rejetracji na callofduty.com. "O dziwo" bo konto założyłem tam przedwczoraj;) Moje wrażenia: W multo COD4 nie grałem i po przesiadce z "Bad Company" to beta najnowaszego "Calla" wydaje mi się strasznie mozolna. Mam nadzieję, że się przyzywczaję bo zamierzam przytulić pełną wersję. Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 btw - gamertag wpisany na tamtej stronie musi byc poprawny? Musi to być gamertag na którym nie była ściągana beta, nie musi być koniecznie twój GT. Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Z tego co wiem beta nie dziala na kodach 48h. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi