Scorp1on 8 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 na splicie da sie grac w ten nazi zombie? Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Chorobcia, a już się bałem, że tylko ja poważniej zainteresowałem się tym tytułem. Mapka "z wagonami" ma kapitalny klimat, a i od strony wizualnej prezentuje się niezwykle okazale (mówiąc delikatnie). Czyli co? Przed nam kolejne kilka miesięcy ostrego patroszenia (tym bardziej, że tym razem jest po prostu... krwawo). Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 oraz na multi tez da odpadajace rece,nogi,itp? Bo wiem ze granat zabiera nogi zas na SP mamy sporo gore bylo Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Na multi też jest krwawo, odpadają kończyny, krew, KREW. Mniam .Granaty, artyleria, meele atak, nożem też daję radę, szczególnie sam odgłos "ciachnięcia" i wbicia w typa, hehe. Tak samo krytykowane kilka stron temu psiaki, moim zdaniem niesłusznie. Toż to piękny widok, gdy nasze kundlaki, zagryzają przeciwnika, albo ile razy dostałem zawału, gdy sam kogoś ostrzeliwałem, a za pleców wskoczył na mnie "Burek". Skoro po samej becie, można wywnioskować, że gra jest bardziej brutalna, to co dopiero będzie na singlu naszpikowanym skryptami. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Skoro po samej becie, można wywnioskować, że gra jest bardziej brutalna, to co dopiero będzie na singlu naszpikowanym skryptami. Dokładnie. W tym temacie liczne na mocne akcje z miotaczem w roli głównej. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Można tą bete jeszcze zassać z marketplace albo demo? Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Dzisiaj się skończyła, albo skończy. Cytuj
Dziabong 1 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 IMO nowy COD to zadna rewelacja , panowie z Treyarch mieli bardzo ulatwione zadanie gdyz dostosowali sie do wspanialego szkieletu stworzonego przez Infinity Ward w COD:MW , wiec mamy tu Modern Warfare ubranego w klimat II WS czyli najwieszej zmiany a mnie klimat IIWS juz dawno sie przejadl dlatego tak bardzo podszedl mi produkt Infinity Ward . Nowy COD napewno bedzie bardzo mocny jesli chodzi o multiplayer a czy singiel utrzyma poziom poprzednika ktory byl genialny czas pokaze. ps. co do krwi , masakry , odpadajacych konczyn to nie ma sie jak dla mnie czym zachwycac bo na multi ( mowie o becie ) praktycznie jest to nie zauwazalne a tak naprawde tylko na replayu gdy ktos dostaje granatem/artyleria . Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 11 listopada 2008 Autor Opublikowano 11 listopada 2008 Wow, niezle oceny zbiera gra. Teamxbox dla (uwaga!) 9.2 . 'Just when you thought the WWII shooter was dead'. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Recka http://www.gametrailers.com/player/42154.html Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 (edytowane) Recka http://www.gametrailers.com/player/42154.html nie ma co czekać trzeba iść kupić no i zamówione, liczę na wojenny weekend Edytowane 12 listopada 2008 przez matrix_dk Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Gra zebrala bardzo ladne noty w sumie sie nie dziwie (srednia na gamerankings 88%) Juz nie moge sie doczekac tego ciooorania w multi oby tylko konsola z serwisu szybko wrocila Cytuj
popiol 16 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 (edytowane) Mam już pełną wersję. Cóż mogę powiedzieć... na pewno to, że gra jest bardzo dobra, chyba najlepiej oddane realia II wojny, co raczej dziwić nie powinno bo technologia przecież idzie do przodu. Z całą pewnością nie można powiedzieć, że panowie z Treyarch nie potrafią robić gier, może i CoD 3 był średnio udany, ale ta część jest naprawdę dobra. Misja w Czarnobylu z CoD 4 - myślałem, że to już jest maksimum i ciężko będzie zrobić coś równie dobrego, jak widać myliłem się... misja czwarta - "Vendetta" mną pozamiatała totalnie, chyba przebija nawet tą w Czarnobylu. Polecam grać na veteranie - wydaje mi się, że ten poziom jest trochę łatwiejszy niż w poprzednich częściach, co nie znaczy, że jest łatwo, myślę, że jest akurat. Z tego co udało mi się zauważyć to już skrypty nie dają się tak we znaki tzn. wrogowie nie wybiegają bez końca aż się nie posuniemy do przodu tylko jest ich określona ilość (wszyscy są zaznaczeni na radarze, jeden przeciwnik = jedna czerwona kropka), przynajmniej takie odniosłem wrażenie. Cieszy też to, że grając na veteranie nie każdy skupia uwagę tylko na tobie i lekkie wychylenie kończy się deadem. Tutaj jest inaczej, zauważyłem też, że nasza "ekipa" naprawdę po coś jest, była akcja, że ja wybiłem tylko 1-2 wrogów i się schowałem, natomiast oni zajęli się całą resztą i skutecznie ich wybili. Na koniec jeszcze może krótka wzmianka o Multi - pograłem trochę i z tego co zauważyłem to największą zmianą jest zwiększenie dynamiki gry - jest porównywalna do tej z "4". Na zwykłym trybie (core) łatwiej jest zabić przeciwnika niż w becie. Wiadomo są nowe mapy, kilka naprawdę fajnych, a niektóre wydają się bardzo chaotyczne, aczkolwiek może to wynikać z ich nieznajomości. Ogólnie jest pozytywnie, ale jak dla mnie to przełomowej "4" nie przebije ta gra. Jeśli macie jakieś pytania to walcie. PS. Zapomniałem wspomnieć, gra jest dosyć mocno brutalna, dziwni mnie tylko traktowanie tego jako minus w tej recenzji: http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=5172&STR=1 Edytowane 12 listopada 2008 przez popiol Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Bardzo jestem ciekaw co oferuje ta Vendetta. Poprzez klimat, pomysł, wykonanie i gameplay, Czernobyl z CoD4 to jedna z najlepszych misji w wojennych FPS-ach, w jaką w życiu grałem. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 (edytowane) Butcher - dokładnie, misja w Czarnobylu też była do tej pory najlepszą w jaką grałem, ale mówię Ci ta jest tak samo dobra, ale pewnie i tak znajdują się tacy co ją skrytykują. Nie oglądałem filmu więc, nie wiem, ale słyszałem, że ta misja Vendetta nawiązuje do filmu "Wróg u bram" Edytowane 12 listopada 2008 przez popiol Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 (edytowane) 3 rzeczy Popioł -napisz coś więcej o trybie zombie, jak się sprawuje itd. -tak myślałem, że będzie jakaś misja, próbująca podskoczyć do Prypiatu, zresztą wczoraj przeglądałem jakie są achivy, i jest jeden mówiący coś o skończeniu misji ze snajperką czy coś takiego. Od razu przyszła mi na myśl słynna misja Czarnobylska z Cod-4. A jeżeli mówisz, że nawiązuje do filmu "Wróg u Bram" to jeszcze lepiej. -ostatnia sprawa, wczoraj jak oglądałem recke na GT, to było widać, zresztą co podkreślał recenzent GRA JEST CHOLERNIE BRUTALNA. A wracając do gry-online i ich "fachowości", to ja dziękuje postoję. Edytowane 12 listopada 2008 przez Slupek88 Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Mega plus za brutalnosc....tym gra wygrywa z 4 dlonie,nogi,glowy,kawalki glow,skwierczenie przypalanych cial...ogien z pupala Cytuj
popiol 16 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Slupek - nie napiszę Ci nic o tym trybie bo jest dostępny dopiero po przejściu gry, a ja mam zaliczone zaledwie cztery misje PS. Tak, dokładnie, ta misja ze snajperką co widziałeś to właśnie Vendetta. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 -napisz coś więcej o trybie zombie, jak się sprawuje itd. One spawnuja sie o tak o - na poczatku sa wolne i w malych ilosiach chodza zas potem na wyzszych levelach przyspieszaja (czyt. biegaja), maja lepszy "armor" i np 1 strzal w glowe to nie smierc lecz poczatek smierci oraz w wiekszej grupie chodza. Za zabijanie dostajesz "kase" na bron jak i budowanie barykad - czesc wisi na scianie zas mozesz podejsc do skrzyni Random i za chyba 800-900 "kasy" trafi ci sie jakis CKM ktory sie przyda lub tez nieprzydatna snajperka . Moj rekord we 2 osoby to 16 lvl, z recki na GT wywioskowalem z tego co mowil lektor ze na 360 sa boty do tego trybu (niech ktos to potwierdzi) zas na PC nic wiecej nie ma. Jest tylko 1 mapka (a szkoda ze tylko 1 ) ale licze ze patch/dlc doda jakies nowe - na PC moga pewnie mapperzy sie przylaczyc o ile dostana dokumentacje Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 13 listopada 2008 Autor Opublikowano 13 listopada 2008 Ktos pre-order'owal w Ultimie i dzis mu wysylali? Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 ja dostalem Zaraz bede sie za to bral Cytuj
toxicELF 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 ja nie dostalem,w sumie dziwne bo gta mialem o 9 rano 29 kwietnia a coda nie widac caly dzien juz :S Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 14 listopada 2008 Autor Opublikowano 14 listopada 2008 Ja mam caly czas - zamowienie zostalo zaakceptowane ;f Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Czy ktos juz widzial CoD5 na polkach sklepowych?Chodzi mi o Empiki, Saturny, Electroworldy tudziez sklepy dla kretynow itp... Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Wczoraj widzialem w Empiku u siebie jak przyszlo pare sztuk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi