Doneth 3 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Mam problem. W kampanii ruskich, chyba w pierwszej misji w berlinie, wchodzę do metra, przechodzę do końca, do miejsca zbiórki, po drodze wybijając pół pułku Niemców i dupa. Stoję dokładnie w tej gwiazdce, nieskończona ilość Niemców napitala do mnie zza niezniszczalnej barykady, moi napitalają w nich i koniec. Nic się nie dzieję. Coś robię źle? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 z tego co pamiętam powinna was zalać woda po jakimś czasie i koniec misji. Cytuj
Doneth 3 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 (pipi). Nic się nie dzieje. Z 15 minut tam stałem i dupa. To jest chyba najbardziej irytująca gra w jaką ostatnio grałem. Jest tak cholernie niedopracowana. I jeszcze akcja z nieskończonym spawnowaniem się przeciwników dopóki nie dojdziesz do następnego murku. WRRR Cytuj
canuks 63 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 spokojnie , podejdz do drzwi które masz po lewej stronie ,a później odsuń się pod sam wagon i przykuci i wal przed siebie ile wlezie . 2-3 minuty i będzie koniec misji .Bo całe metro zaleje woda . Ogólnie chodzi o to aby aby przeczekać ten zmasowany atak . Ale jak dobrze przycelujesz to rozwalasz 80% respownujących się niemców . Powodzenia . Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 jest dokładnie tak jak pisałem, misja Eviction. Dochodzisz do końca tunelu i kampisz w barykadę z niemcami jakieś 20 sekund po tym zmiata was fala wody i koniec misji. Cytuj
Blackened 4 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Ja szczerze mowiąc wyzej cenie singla WaW niż MW. Jestem po prostu fanem klimatow drugowojennych. Do dzis na mojej polce lezy Cod 2 i cod 3 . A zakonczenie 5 jest naprawde fajowe . Szkoda ze to najprawdopodobniej ostatni drugowojenny cod. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Jak dla mnie to zakończenie było na maksa kiczowate i w ogóle miałem co do niego mieszane uczucia (ta gloryfikacja Armii Czerwonej, ble). Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 1mln w 4 dni http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=46996 Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Dodali achievementy i od razu więcej chętnych, wcześniej tylko fani multi kupowali, teraz każdy hunter też. Natomiast calak stał się sporo trudniejszy, choć w zasadzie tylko 75 000 jest rzeczywiście wyzwaniem. Porada do nowego trybu zombie - glitch na dodatkową broń: Potrzebujemy 3450 punktów i skrzynki z "niespodziankami" obok automatu do któregoś perka. Mając już dwie pukawki przy sobie, losujemy trzecią w skrzyni, ale nie bierzemy jej, tylko szybko kupujemy perka. Od razu podczas animacji z butelką szybko zabieramy wylosowaną broń i zrobione - posiadamy trzy bronie równocześnie, a samego perka też oczywiście nie tracimy. Ułatwia to grę przy dalszych falach zombie gdy amunicja kończy się szybko, a nie zawsze jest czas na przeładowanie. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Nie każdy hunter . Mam smaka na ten dodatek i nowe achivy ale blokada się kłania ehhh. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 NO własnie nie każdy ,cieszyłem się ze będzie kolejny calak a tu bahhhh .Jakoś nie uśmiecha mi się płacić kolejny raz za tą samą grę (~ 40zl ) takie rzeczy powinny byc free a jak już płacić to nie 800mps tylko max 400msp . No ale jest jak jest i tyle . no i jeszcze temat blokady Cytuj
Les777 124 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 A wiecie może czy w wersji niemieckiej nie wycieli czasem Nazi Zombie? Skończyłem już kampanię i się nie odblokowało, potem przechodziłem jeszcze ostatnią misję i obejrzałem całe creditsy i dupa zbita. Nie ma. Chyba że coś źle robię? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Zombie byl odrazu odblokowany gdy pobralo sie aktualizacje lub darmowe DLC ale trzeba bylo przejsc pierwotnie gre dla tego trybu Cytuj
Les777 124 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 No, a u mnie tego nie ma. Z tego co czytałem jest on do wyboru tam gdzie misje singlowe. Z dodatków to mam tylko ściągniętą jakąś darmową mapę (Makin coś tam). Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 To tlumaczy ze masz pewnie wersje ocenzurowana Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 A wiecie może czy w wersji niemieckiej nie wycieli czasem Nazi Zombie? Skończyłem już kampanię i się nie odblokowało, potem przechodziłem jeszcze ostatnią misję i obejrzałem całe creditsy i dupa zbita. Nie ma. Chyba że coś źle robię? Tak, w wersji niemieckiej nie ma trybu zombies. Z tego powodu także DLC są pozbawione nowych mapek to tego trybu i kosztują 200 punktów mniej (600). Cytuj
Les777 124 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Czyli kolejny raz niemiecka wersja gry jest okrojona. Eh, ile to już takich było? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Dziwisz sie? Skoro u nich gry sa bardzo cenzurowane, okrajane,itp od danych lat. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 dziwisz się ? w niemczech wszystko co ma związek z nazizmem jest cenzurowane . poprostu dmuchanie na zimne i niech tak zostanie . Trochę przebywałem w niemczech i uwierz mi temat nazizmu i hitlera jest nadal popularny wśród młodzieży ( skini ) i wsród najstarszego pokolenia ... wprawdzie są to grupy "zamkniete" ale widać ich i specjalnie się z tym nie kryja . Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Ale czy to powód żeby doprowadzać do tak absurdalnych sytuacji że w grach idziesz przez jakąś niemiecką bazę a tam nie ma ani jednej swastyki tylko jakieś dziwne znaczki albo co najwyżej orzełek (bez swastyki ofkors)? Niemcy mają jakieś skrzywienie. Tak samo z przemocą, że wspomnę o banowaniu gier w Niemczech, albo kwiatkach typu zielona krew albo wycięcie możliwości kopania leżących w GTA ^_^ Dziwie się trochę Niemcom że nie walczą o swoje prawa. Cytuj
Les777 124 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 dziwisz się ? w niemczech wszystko co ma związek z nazizmem jest cenzurowane . poprostu dmuchanie na zimne i niech tak zostanie . Trochę przebywałem w niemczech i uwierz mi temat nazizmu i hitlera jest nadal popularny wśród młodzieży ( skini ) i wsród najstarszego pokolenia ... wprawdzie są to grupy "zamkniete" ale widać ich i specjalnie się z tym nie kryja . No, to co u nich niektórzy wyrabiają to się orientuję. Ale w grach to przeginają. Zwykłych nazistów zabijać w ciągu kampanii można, grać nimi w multi też, ale jak już się pojawi nazwa Nazi (w dodatku zombie) albo coś podobnego to już tabu. Podobna paranoja jest na Gamefaqs. Jak próbowałem zadać pytanie: How do I unlock Nazi Zombies?; to mi wyskoczyło, że używam zakazanych słów. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Tu nie chodzi o nazwę trybu, a raczej o to, że ten tryb jest brutalniejszy niż reszta gry (np. headshoty urywają łeb). Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 (edytowane) Moze to glupio zabrzmi, ale... zacielem sie. Chodzi o misje w berlinie, a dokladnie o ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=ToguKxh_JJ0...feature=related 3:20 Wie ktoś o co tu chodzi? Na filmiku koleś normalnie w nich strzela i zaraz jest tam jakiś wybuch, tyle ze u mnie zadnego wybuchu nie ma, a ci (pipi)ani hitlerowcy ciagle sie respawnuja. WTF? Edytowane 27 czerwca 2009 przez Dark AlexX Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Dziwne, jestes kolejna osoba ktora ma w tym miejscu jakiegos buga. Zaladuj czekpointa i podejdz blizej tego gruzu, chowaj sie i strzelaj. Po chwili powinna przyjsc powod ew sluchaj co mowi koles Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 zaladowac checkpointa to sie nawet nie da, a blizej gruzu juz nie moge byc, moze to wina mojego starego Xboxa? o,O sprobuje jeszcze zainstalowac gre, moze to cos da, jakby co to napisze czy pomoglo... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi