zimzvm 36 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 (edytowane) mam słabość do tego typu trybów gry, więc może dłużej niż 10 min pogram ; ] nic to, po pracy pobawię się VPNem i kupię przecenione map packi. Edytowane 27 października 2009 przez zimzvm Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 zatem w pierwszym DLC są tylko mapy do multi ? jakieś dodatkowe tryby ? coś czego nie ma w dwóch pozostałych DLC ? w czyste multi grać raczej nie zamierzam, ale tryb hordy chętnie sprawdzę. w takim razie jeśli dobrze Cię zrozumiałem, to wystarczy że zassam drugi i trzeci map pack, tak ? W pierwszym są mapki i tryb zombie na mapie na bazie Asylum, gdzie dochodzą automaty (z napojami) z perkami, nie ma achievementów. W drugim są inne mapki i tryb zombie z perkami i pułapkami na fajnej mapce na bagnach + achievementy. W trzecim jeszcze inne mapki i tryb zombie w opuszczonej fabryce (pod Wrocławiem ) z perkami, pułapkami, teleportami, możliwością ulepszenia broni na wersję wunderwaffe i też achievementy. Jak nie chcesz zagrywać się na multi, a chcesz pograć w tryb zombie i zrobić calaka, to wystarczy kupić za 800 packi 2 i 3. Cytuj
Druciak 0 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Grałem akurat w tą część na PC, ale ostatnio graliśmy z kumplem w co-op i powiem, że grało się bardzo fajnie. Nie ma to jak pograć z żywym graczem, a nie z komputerem, którego IQ jest czasem bliskie zeru. Ogólnie gierka fajna, ale ileż można strzelać do niemców? Mogliby to jakoś urozmaicić. Cytuj
ash77 3 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 Właczyłem ostatnio multi w tej grze po ok półrocznej przerwie. To co jest teraz prosi o pomstwe do nieba. Srednio w kazdej rozgrywce 1-2 cheater'ów. Są niesmiertelni i potrafią lewitować. Pograłem z 15min (dołaczając do różnych grup) ale z takimi oszustami sie nie da grać, zero fanu. Wiec z premedytacją wyslałem skarge na każdego oszusta do systemu xboxlive. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi