Opublikowano 17 czerwca 200816 l Zwiastun Call of Duty: World at War na Marketplace już w ten weekend.
Opublikowano 17 czerwca 200816 l Przecieki projektów okładek: IMO ten drugi jest kozacki Edytowane 17 czerwca 200816 l przez Konar$ky
Opublikowano 18 czerwca 200816 l 2ga RULZ, 1sza zbyt podobna do COD4 (postać na środku), natomiast 2ga oddaje prawdziwy klimat wojny-pożoga, śmierć.. mam nadzieję, że taka zostanie, a gra będzie miała adekwatny klimat, bo COD4 IMO dał radę na maxa pod każdym względem (- tylko z bark coop, co ma być w COD5 ) Edytowane 18 czerwca 200816 l przez KIELiCH
Opublikowano 18 czerwca 200816 l Jest parę innych okładek: Znalezione na kotaku.com Edytowane 18 czerwca 200816 l przez qb3k
Opublikowano 18 czerwca 200816 l Z tych podanych przez ciebie, to pierwsza i czwarta ssą, i to konkretnie
Opublikowano 18 czerwca 200816 l Autor Ten zwiastun ma byc w piatek czy sobote? EDIT: Juz znalazlem. June 21. Edytowane 18 czerwca 200816 l przez Jędrek
Opublikowano 19 czerwca 200816 l Najfajniejsza ta trzecia ale nie wiem czy wprowadzą taką "brutalną" okładkę .
Opublikowano 21 czerwca 200816 l Zwiastun już jest! http://xboxsite.pl/News/Pierwszy-trailer-C...rld-at-War.html
Opublikowano 21 czerwca 200816 l Kurdele graficznie jest chyba gorzej niż w czwórce (oczywiście czwóreczka była piękna), i zbyt mi to przypomina Cod3(i oczywiście 1 i 2),chodzi mi o gameplay. Znając jednak twórców tej serii nie dadzą ciała.
Opublikowano 21 czerwca 200816 l Kurdele graficznie jest chyba gorzej niż w czwórce (oczywiście czwóreczka była piękna), i zbyt mi to przypomina Cod3(i oczywiście 1 i 2),chodzi mi o gameplay. Znając jednak twórców tej serii nie dadzą ciała. Znając twórców Treyarch i pamiętając COD 3, piątka nie będzie tak wysokich lotów jak czwórka z jednego powodu - nie jest tworzona przez Infinity Ward. Ale walki z japońcami mogą dać czadu. To jedyna rzecz jaka mnie interesuje w nowej odsłonie serii. Edytowane 21 czerwca 200816 l przez Gooralesko
Opublikowano 21 czerwca 200816 l Kurdele graficznie jest chyba gorzej niż w czwórce (oczywiście czwóreczka była piękna), i zbyt mi to przypomina Cod3(i oczywiście 1 i 2),chodzi mi o gameplay. Znając jednak twórców tej serii nie dadzą ciała. Nie ma to jak oceniać gameplay po pierwszym trailerze, który, jak to jest w każdym przypadku, praktycznie nic nie pokazuje. Sorry, ale takie myślenie zakrawa mi nieco na gimbusowych graczy w nid for spida, którzy po grafice oceniają grę . A mnie się tam podoba. Z trailera można wywnioskować koncepcję jakichś trudnych wewnętrznych przeżyć na wojnie. Ponadto 'kręcą' mnie realia WWII. Zauważyliście wspinanie się na palmę? WTF? Edytowane 21 czerwca 200816 l przez qb3k
Opublikowano 21 czerwca 200816 l qb3k - Mylisz się, ja praktycznie nigdy nie zwracam uwagi na grafę(liczy się miod), a serii nfs nienawidzę szczerą niechęcią.A co do grafy to chyba każda kolejna część serii powinna podnosić poprzeczkę w górę w tej sferze co nie?
Opublikowano 21 czerwca 200816 l Oceniłeś gameplay po pierwszym trailerze, to jest mój główny zarzut.
Opublikowano 21 czerwca 200816 l A po czym ma ocenić gameplay jak nie ma dema? Przecież zawsze może zmienić zdanie, z reguły tak jest że trailer ma pokazać grę...? Edytowane 21 czerwca 200816 l przez Fab3r
Opublikowano 21 czerwca 200816 l Mnie się tam podoba. Zapowiada się masakra, krew, pot, łzy, i tak ma być. Chce jeszcze widzieć lecące na gracza samoloty kamikadze i możliwość dekapitacji japońców kataną :wkurzony: Do tego jeszcze miotacz ognia już kocham tą grę Edytowane 21 czerwca 200816 l przez Konar$ky
Opublikowano 21 czerwca 200816 l Autor Nie chce oceniac gry po pierwszym filmiku, ale imo jest kiepsko. Spodziewalem sie czegos lepszego.
Opublikowano 22 czerwca 200816 l Coś mi się wydaję że to studio nie osiągnie jakości takiej jak IW. W końcu trzecia odsłona była najsłabszą w serii...
Opublikowano 23 czerwca 200816 l Medal of Honor juz dwa razy próbował walk na Pacyfiku i jakoś zabardzo mu nie wyszło, a raczej wyszło dość przeciętnie. Ja juz oczami wyobrazni widzę japończyków strzelających przez krzaki do zdezorientowanego gracza...
Opublikowano 23 czerwca 200816 l Autor Troche info z gamikaze: "Wydawca zdradza, że pokierujemy tutaj poczynaniami sił amerykańskich oraz rosyjskich, a przeciwnicy będą nie tylko mądrzejsi, ale przede wszystkim brutalniejsi i bezwzględniejsi. "Call of Duty: World at War na nowo definiuje, co to znaczy grać w tytuł osadzony w realiach II Wojny Światowej,[/i]" - powiedział Mark Lamia, głowa ekipy Treyarch. "Cieszymy się, że możemy dać graczom zestaw nowych przeciwników, którzy stosują zupełnie nowe taktyki, a także nowe, rewolucyjne elementy - jak tryb co-op, czy miotacz ognia - umożliwiające zwycięstwo w tej epickiej bitwie." Tak, razem przechodzić kampanię będzie mogło teraz do czterech graczy online, albo dwóch na podzielonym ekranie. Również wersja gry na konsolę Wii dostanie tryb co-op. Powraca system rang oraz tzw. perków znany z części czwartej serii, a system zadba, by rozgrywka była odpowiednio emocjonująca dla graczy z różnymi poziomami doświadczenia - dostosuje grę do umiejętności poszczególnych z nich." Czekamy na wiecej. Ja tej dzungli sobie nie wyobrazam. http://www.gamikaze.pl/Aktualnosci/CoD_Wor...jalne_info.aspx