TomisH 3 Opublikowano 17 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2008 Zwiastun Call of Duty: World at War na Marketplace już w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2008 screeny http://ga-forum.com/showthread.php?t=313307 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 17 czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2008 Jakos srednio podoba mi sie ta dzungla i ten miotacz ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 17 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2008 (edytowane) Przecieki projektów okładek: IMO ten drugi jest kozacki Edytowane 17 czerwca 2008 przez Konar$ky Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 18 czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2008 No, ta druga spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
iwanek 0 Opublikowano 18 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2008 Obie kozackie, ale fakt, ta druga bardziej ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 18 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2008 (edytowane) 2ga RULZ, 1sza zbyt podobna do COD4 (postać na środku), natomiast 2ga oddaje prawdziwy klimat wojny-pożoga, śmierć.. mam nadzieję, że taka zostanie, a gra będzie miała adekwatny klimat, bo COD4 IMO dał radę na maxa pod każdym względem (- tylko z bark coop, co ma być w COD5 ) Edytowane 18 czerwca 2008 przez KIELiCH Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 18 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2008 (edytowane) Jest parę innych okładek: Znalezione na kotaku.com Edytowane 18 czerwca 2008 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 18 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2008 Z tych podanych przez ciebie, to pierwsza i czwarta ssą, i to konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 18 czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2008 (edytowane) Ten zwiastun ma byc w piatek czy sobote? EDIT: Juz znalazlem. June 21. Edytowane 18 czerwca 2008 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 19 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2008 Najfajniejsza ta trzecia ale nie wiem czy wprowadzą taką "brutalną" okładkę . Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 21 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2008 Zwiastun już jest! http://xboxsite.pl/News/Pierwszy-trailer-C...rld-at-War.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2008 Kurdele graficznie jest chyba gorzej niż w czwórce (oczywiście czwóreczka była piękna), i zbyt mi to przypomina Cod3(i oczywiście 1 i 2),chodzi mi o gameplay. Znając jednak twórców tej serii nie dadzą ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 21 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2008 (edytowane) Kurdele graficznie jest chyba gorzej niż w czwórce (oczywiście czwóreczka była piękna), i zbyt mi to przypomina Cod3(i oczywiście 1 i 2),chodzi mi o gameplay. Znając jednak twórców tej serii nie dadzą ciała. Znając twórców Treyarch i pamiętając COD 3, piątka nie będzie tak wysokich lotów jak czwórka z jednego powodu - nie jest tworzona przez Infinity Ward. Ale walki z japońcami mogą dać czadu. To jedyna rzecz jaka mnie interesuje w nowej odsłonie serii. Edytowane 21 czerwca 2008 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2008 http://www.gametrailers.com/player/35413.html macie fulla Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 21 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2008 (edytowane) Kurdele graficznie jest chyba gorzej niż w czwórce (oczywiście czwóreczka była piękna), i zbyt mi to przypomina Cod3(i oczywiście 1 i 2),chodzi mi o gameplay. Znając jednak twórców tej serii nie dadzą ciała. Nie ma to jak oceniać gameplay po pierwszym trailerze, który, jak to jest w każdym przypadku, praktycznie nic nie pokazuje. Sorry, ale takie myślenie zakrawa mi nieco na gimbusowych graczy w nid for spida, którzy po grafice oceniają grę . A mnie się tam podoba. Z trailera można wywnioskować koncepcję jakichś trudnych wewnętrznych przeżyć na wojnie. Ponadto 'kręcą' mnie realia WWII. Zauważyliście wspinanie się na palmę? WTF? Edytowane 21 czerwca 2008 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
wujakamil 1 Opublikowano 21 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2008 Fajny motyw z wchodzeniem na drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2008 qb3k - Mylisz się, ja praktycznie nigdy nie zwracam uwagi na grafę(liczy się miod), a serii nfs nienawidzę szczerą niechęcią.A co do grafy to chyba każda kolejna część serii powinna podnosić poprzeczkę w górę w tej sferze co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 21 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2008 Oceniłeś gameplay po pierwszym trailerze, to jest mój główny zarzut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 21 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2008 (edytowane) A po czym ma ocenić gameplay jak nie ma dema? Przecież zawsze może zmienić zdanie, z reguły tak jest że trailer ma pokazać grę...? Edytowane 21 czerwca 2008 przez Fab3r Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 21 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2008 (edytowane) Mnie się tam podoba. Zapowiada się masakra, krew, pot, łzy, i tak ma być. Chce jeszcze widzieć lecące na gracza samoloty kamikadze i możliwość dekapitacji japońców kataną :wkurzony: Do tego jeszcze miotacz ognia już kocham tą grę Edytowane 21 czerwca 2008 przez Konar$ky Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 21 czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2008 Nie chce oceniac gry po pierwszym filmiku, ale imo jest kiepsko. Spodziewalem sie czegos lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 22 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2008 Coś mi się wydaję że to studio nie osiągnie jakości takiej jak IW. W końcu trzecia odsłona była najsłabszą w serii... Cytuj Odnośnik do komentarza
Fader 0 Opublikowano 23 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2008 Medal of Honor juz dwa razy próbował walk na Pacyfiku i jakoś zabardzo mu nie wyszło, a raczej wyszło dość przeciętnie. Ja juz oczami wyobrazni widzę japończyków strzelających przez krzaki do zdezorientowanego gracza... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 23 czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2008 Troche info z gamikaze: "Wydawca zdradza, że pokierujemy tutaj poczynaniami sił amerykańskich oraz rosyjskich, a przeciwnicy będą nie tylko mądrzejsi, ale przede wszystkim brutalniejsi i bezwzględniejsi. "Call of Duty: World at War na nowo definiuje, co to znaczy grać w tytuł osadzony w realiach II Wojny Światowej,[/i]" - powiedział Mark Lamia, głowa ekipy Treyarch. "Cieszymy się, że możemy dać graczom zestaw nowych przeciwników, którzy stosują zupełnie nowe taktyki, a także nowe, rewolucyjne elementy - jak tryb co-op, czy miotacz ognia - umożliwiające zwycięstwo w tej epickiej bitwie." Tak, razem przechodzić kampanię będzie mogło teraz do czterech graczy online, albo dwóch na podzielonym ekranie. Również wersja gry na konsolę Wii dostanie tryb co-op. Powraca system rang oraz tzw. perków znany z części czwartej serii, a system zadba, by rozgrywka była odpowiednio emocjonująca dla graczy z różnymi poziomami doświadczenia - dostosuje grę do umiejętności poszczególnych z nich." Czekamy na wiecej. Ja tej dzungli sobie nie wyobrazam. http://www.gamikaze.pl/Aktualnosci/CoD_Wor...jalne_info.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi