qb3k 946 Opublikowano 23 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2008 Ciekawe, że na PC też będzie ten 4-osobowy co-op. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 23 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2008 Jedrek, to wszystko już wiadomo od czasu skanów z OXM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 24 czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2008 Sa nowe screeny: http://gamersyde.com/news_6681_en.html Widze, ze mocno skupili sie na tym pacyfiku.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 24 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2008 (edytowane) Mnie się te obrazki prezentują wybornie - b. lubię FPP , szczególnie w okresie 2 WW . Oby tylko dopracowali silnik gry , IQ przeciwników ( a nie skrypty jak w COD3/4 ) i interakcję ponad DOOMowy ( beczki/inne przedmioty robiące za beczki ) standard , a także nieliniowość jakaś by się przydała . W COD3/4 praktycznie cała innowacyjność , rozwój gatunku , poszedł w oprawę A-V . Edytowane 24 czerwca 2008 przez Paweł Dziuba Cytuj Odnośnik do komentarza
FalsoVero 3 Opublikowano 24 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2008 Nie no grafa napewno nie zachwyca, zapewne jest to beta więc będą poprawki. Ciekaw jestem czy znów przejście gry zajmie mało czasu . Jeżeli chodzi o klimat to jest ok Pacyfik ciekawa sprawa ;] Mam także nadzieję, że będzie cały czas coś się działo jak w czwartej odsłonie CoD a może panowie z Treyarch postawią wysoko poprzeczkę IW którzy podobno będą bądź już pracują nad CoD6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 25 czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2008 Powiem szczerze, ze w Modern Warfare tez nie wierzylem na poczatku. Wtedy strasznie pozytywnie sie zawiodlem. Teraz tez nie wierze, mam nadzieje, ze jednak sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza
FalsoVero 3 Opublikowano 25 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2008 CoD5 nie powróci do czasów IIWŚ Znalazłem ciekawego linka na portalu onet.pl ,zastanawiam się jak to jest możliwe skoro mamy gameplay-e oraz screeny. Wiadmość naprawdę ciekawa zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 25 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2008 Chodzi o semantykę... Nie "wróci", bo zaczęli robić wcześniej World at War niż Call of Duty 4 umieszczone we współczesności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mario_90 3 Opublikowano 25 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2008 CoD5 nie powróci do czasów IIWŚ Znalazłem ciekawego linka na portalu onet.pl ,zastanawiam się jak to jest możliwe skoro mamy gameplay-e oraz screeny. Wiadmość naprawdę ciekawa zobaczymy co z tego wyjdzie. To bardzo proste, otóż prace nad World at War rozpoczęto bardzo wcześnie, właściwie tuż po zakończeniu Call of Duty 3, a przed wydaniem Call of Duty 4: Modern Warfare. Dlatego stwierdzenie, że gra powróci do czasów II wojny światowej, nie ma tu zastosowania. Masz odpowiedź w tym newsie w World at War na 100% będziemy walczyć podczas II WŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza
FalsoVero 3 Opublikowano 25 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2008 Przepraszam niedoczytanie z mojej strony ...(chyba tak się podrajcałem, że już straciłem kontrole) pozostaje tylko czekać na podbijanie pacyfiku Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 26 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2008 Zresztą to 'meganews' napisany przez słynnego pana Fidela. Zauważcie, że co by ten pan nie napisał jest strasznie obcinany w komentarzach i faktycznie jest za co. Gość szuka taniej sensacji i na dodatek często odbiega od właściwego sensu danej wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza
toxicELF 0 Opublikowano 29 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2008 na Wietnam bym nie liczyl... zbyt drazniacy temat w US, poza tym amerykanie nie kupili by gry o tym jak dostaja wpierdziel... bardziej stawiam, ze infinity ward pojdzie byc moze w strone przyszlosci (klawo!!) lub zrobi zatoke perska... IMO najlepszy motyw z wszystkich mozliwych CoD... to Stalingrad w CoD1... to byla korwa masakra!! i rozczarowanie, ze to nie ja zawiesilem flage na reichstagu... jeszcze wybuch atomowki w 4 byl kozacki... ogolnie w CoD najbardziej ruskie kampanie mi sie podobaly jak dla mnie cod 1 jest niedoscignionym wzorem i watpie zeby studio odpowiedzialne za trojke zrobilo cos lepszego od chocby czworki nie mowiac o jedynce...czekam na cod 6 ale chcialbym zeby piatka mnie pozytywnie zaskoczyla :> Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 11 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2008 5 nowych screenów z wersji konsolowej. Czy mi się wydaje, czy tekstury są jakieś takie... be? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 11 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2008 No tekstury są kiepskie strasznie. Ale cóż poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Darko. 4 Opublikowano 11 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2008 Ten pierwszy jakby z dwójki. Reszta OK. Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 18 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2008 Co-op gameplay w wersji na Xa: http://xbox360.ign.com/dor/objects/1422203...mo_0715081.html - poziomu CoD 4 raczej nie osiągnie, pewnie będzie dobra gra, ale współczesność mi bardziej odpowiada, druga wojna już się trochę przejadła, ale i tak zagram i przejdę, do tego jeszcze co-op - mniam Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 19 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2008 Też uważam, że skoro czasy współczesne w CoD4 okazały się strzałem w 10, powinni przy nich zostać. Ale po tym filmiku, jestem spokojny, cholernie czuć klimat, co-op, miotacz płomieni widać fajna sprawa, palące się drzewa, grafika również trzyma wysoki poziom, więc będzie na prawdę dobrze, zresztą jak z każdym CoD-em. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 19 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2008 Miotacz ognia strzelający na odległość 10 - ciu metrów. Co za bzdura. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 19 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2008 Bardzo cieszę się z co-opa ,przyjemnie przenieś się z kumplem w klimaty II WŚ. Grafika na dobry wysokim poziomie cudów na patyku nie ma ,ale bardzo konkretnie. Fajnie wyglądało na początku jak przeciwnicy sprintem w naszym kierunku (wyobraziłem sobie kamikadze ) Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 19 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2008 Widzicie HUDa? To samo, co w CoD3! Zero postępu . Póki co ta gra różni się dla mnie od trójki teksturami i oświetleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 19 lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2008 Ten miotacz ognia jest dramatyczny, a hud zalosny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 19 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2008 potwierdzono coop na splita czy narazie mowa tylko o systemlink/live? Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 19 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2008 Najlepsze jest to że miotacza można będzie używać praktycznie w nieskończoność, a w rzeczywistości paliwa wystarcza na 10 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 19 lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2008 Zabraknie Ci amunicji w innych broniach - wez miotacz ognia. ;f Najlepsze bedzie w multi - 16 hamburgerow, 8vs8 na miotacze. Extra ! Ide o zaklad, ze misja Rosjaninem w Europie poprawi ogolne wrazenie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Radiell 0 Opublikowano 19 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2008 Ja wam powiem ze dobrym Fps-em w realiach drugiej wojny swiatowej nie pogardze, tym bardziej ze bedzie wojna na pacyfiku (uwielbiam ten klimat biegnacego oddzialu japonczykow ktorzy tylko marza wbic w ciebie bagnet). Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, bo w ciemno raczej kupowac nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi