popiol 16 Opublikowano 19 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2008 potwierdzono coop na splita czy narazie mowa tylko o systemlink/live? Będzie co-op offline dla 2 graczy na podzielonym ekranie, oraz co-op przez neta dla 4 graczy! ps. W multi raczej nie będzie miotacza Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 19 lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2008 ps. W multi raczej nie będzie miotacza Akurat w to nie uwierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 19 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2008 Co-op gameplay w wersji na Xa: http://xbox360.ign.com/dor/objects/1422203...mo_0715081.html - poziomu CoD 4 raczej nie osiągnie, pewnie będzie dobra gra, ale współczesność mi bardziej odpowiada, druga wojna już się trochę przejadła, ale i tak zagram i przejdę, do tego jeszcze co-op - mniam W single gra graficznie jest co najmniej równie dobra jak COD 3/4 , a wygląda że będzie większa interakcja z otoczeniem , więcej możliwości ( miotacz , wchodzenie na drzewo ? ) , " szersze " etapy , mniej liniowe i że jeszcze więcej będzie się dziać . Cytuj Odnośnik do komentarza
Radiell 0 Opublikowano 19 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2008 ps. W multi raczej nie będzie miotacza Akurat w to nie uwierze Heh juz to widze 10 graczy biegajacych z miotaczami a framerate spada na leb na szyje, i tyle z przyjemnosci w multi bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 19 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2008 (edytowane) Widzicie HUDa? To samo, co w CoD3! Zero postępu . Póki co ta gra różni się dla mnie od trójki teksturami i oświetleniem. HUD był dobry , więc po co ( jeśli nic - istotnego - w nim nie dojdzie do przekazania graczowi ) go zmieniać ; jeśli "lepszość" gry ma wynikać z innego graficznie HUDa to ... ja dziękuję za taki postęp/nowość/rozwój gier/seri . Trzeba sobie uświadomić że - praktycznie - COD 3/4 , czy GOW pokazały prawie max możliwości X360 ; tak to już jest że najlepsze tytuły z pierwszych 12-18 miesięcy istnienia konsoli pokazują ok. 90% możliwości jakie twórcy wycisną w najlepszych tytułach , przez cały jej żywot . Oby tylko były w COD5 jakieś - choćby w miarę - istotne , "rozwojowe" nowości w grze/rozgrywce , bo na lepszą oprawę nie ma co liczyć ( chyba że rozgrywka będzie tak "WĄSKA" jak w GOW , gdzie postawiono na oprawę a/v , design , dopieszczoną koncepcyjnie wizję świata i nową ( jak już pisałem - bardzo wąską ) koncepcję rozgrywki . ps. W multi raczej nie będzie miotacza Akurat w to nie uwierze Heh juz to widze 10 graczy biegajacych z miotaczami a framerate spada na leb na szyje, i tyle z przyjemnosci w multi bedzie. A widzisz że nie widzisz do kogo pakujesz ogień kiedy nie widzisz , bo ogień widzisz ? Jeszcze raz spojrzałem na widzialność przy używaniu miotacza i widzę że tu jest to tak dobrze rozwiązane że dość dużo widać , choć oczywiście znacznie mniej niż przy wymianie ognia " normalną" bronią . Edytowane 19 lipca 2008 przez Paweł Dziuba Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 20 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2008 HUD taki sam= taki sam schemat misji. Dojdź tu, zabij wszystkich, dojdź tam. Chyba nie chcemy powtórki z narzekania na taki sam rodzaj misji jak w poprzedniej części jak to było w przypadku GTAIV? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 20 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2008 HUD taki sam= taki sam schemat misji. Dojdź tu, zabij wszystkich, dojdź tam. Chyba nie chcemy powtórki z narzekania na taki sam rodzaj misji jak w poprzedniej części jak to było w przypadku GTAIV? Oczywiście że chcę ( choć "wiem" że jeśli będzie lepiej , to niewiele lepiej ) bardziej złożonych , urozmaiconych i z nowymi zadaniami misji , ale taki sam CHUD NIE MUSI świadczyć o braku rozwoju w tych względach . Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 20 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2008 Jednak jest on źródłem do niepokojących wniosków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 20 lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2008 liczylem, ze chociaz compas bedzie taki jak w 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
el ZAX 0 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2008 Premiera najprawdopodobniej w listopadzie http://xboxspot.pl/Aktualnosci/4735,0,Wojn...istopadzie.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2008 Trzeba sobie uświadomić że - praktycznie - COD 3/4 , czy GOW pokazały prawie max możliwości X360 ; tak to już jest że najlepsze tytuły z pierwszych 12-18 miesięcy istnienia konsoli pokazują ok. 90% możliwości jakie twórcy wycisną w najlepszych tytułach , przez cały jej żywot . Dowaliłeś do pieca stary. Chyba nie widziałeś God of War 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2008 perki i bronie http://www.gamefaqs.com/boards/genmessage....;topic=45004435 Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2008 (edytowane) To: "Play Dead [Ability to fake death]" + to: "Banzai [Allows you to draw, charge & use your melee weapons alot faster (even when sprinting), providing more damage to the enemy]" + to: "Crouch Sprinter [Allows you to sprint while being in crouch position/cover]" = IMO ciekawe połączenie do akcji stealth w klasycznym DM, które tak lubię w COD4 (MP5 z tłumikiem, Bomb Squad, UVA jammer, Dead Silence) Bardzo mnie ciekawi co z tego wyjdzie.. Edytowane 25 sierpnia 2008 przez KIELiCH Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2008 Znaczy co? Zakradasz się od tyłu i strzelasz w plecy? To lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2008 (edytowane) Nie, wbijam kose skampionemu snajperowi - to lubię To nie GOW, żeby walczyć na shotguny na środku mapy. Ludzie grają inaczej, tzn często kampią, a ja lubię ich w miarę możliwości po cichu ściągać..Widzisz w tym coś złego ? Edytowane 25 sierpnia 2008 przez KIELiCH Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2008 M1 Garand Ciekawe czy będzie dawał aż taką przewagę jak w trójce. Bo tam amerykańce radzili sobie lepiej przez tą broń. Trochę tak jakby araby w czwórce nie mogli używać M16 i M4. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2008 Nie, wbijam kose skampionemu snajperowi - to lubię To nie GOW, żeby walczyć na shotguny na środku mapy. Ludzie grają inaczej, tzn często kampią, a ja lubię ich w miarę możliwości po cichu ściągać..Widzisz w tym coś złego ? Nie. Póki ktoś nie kampi- jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2008 M1 Garand Ciekawe czy będzie dawał aż taką przewagę jak w trójce. Bo tam amerykańce radzili sobie lepiej przez tą broń. Trochę tak jakby araby w czwórce nie mogli używać M16 i M4. Z tego co widzę, to bedzie PPS u ruskich. Mój kumpel, weteran CoD2 na PC, twierdzi że to była strasznie przegieta bron. Dlatego potem zaczął grac na serwerach tylko ze strzelbami Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2008 nic dziwnego ze PPSH w 2 miala magazynek 60 pociskow to prawie jak minigun Mnie martwi ten martygej Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2008 Mogli by sobie ten perk darować ;/ w końcu został chyba przez graczy wystarczająco zjechany! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 26 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2008 M1 Garand Ciekawe czy będzie dawał aż taką przewagę jak w trójce. Bo tam amerykańce radzili sobie lepiej przez tą broń. Trochę tak jakby araby w czwórce nie mogli używać M16 i M4. Z tego co widzę, to bedzie PPS u ruskich. Mój kumpel, weteran CoD2 na PC, twierdzi że to była strasznie przegieta bron. Dlatego potem zaczął grac na serwerach tylko ze strzelbami Nie jest wcale przegięta. Wampis słusznie zauważył, że Garand był przegięty. I to znacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2008 Udało mi się znaleźć 3 nowe gameplaye http://pl.youtube.com/watch?v=ip3F3AkpDLE http://pl.youtube.com/watch?v=pi1nbxQPMA4 http://pl.youtube.com/watch?v=gx9LtCPErW4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 18 września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 września 2008 http://www.gametrailers.com/player/40103.html HD http://www.gametrailers.com/player/40104.html?type= SD Co-op, robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 września 2008 maly watek rywalizacji na COOPie, spox Cytuj Odnośnik do komentarza
biszat 5 Opublikowano 24 września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 września 2008 po filmikach widac ze dzieje sie duzo , ciekawa sprawa z japoncami wychodzacych z ukrycia , zakamuflowanych. mimo wszystko ciagle jest to - dojdz do checkpointu a wszyscy przestaja strzelac no nic zobaczy sie co to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi