MrSatan 20 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Zapewne będzie coś jak Complete Tetralogy Lego Indiana Jones... Ja tam marzę o Lego: James Bond Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Ja tam marzę o Lego: James Bond Ja też i założę się że takie coś kiedyś wyjdzie. Kupiłem sobie wersję z Pandą i mam problem. Panda chodzi idealnie, a Indiana nie ma dźwięku podczas wstawek filmowych, a same wstawki pojawiają się jakby na pauzie, czytnik coś tam mieli i dopiero po chwili jest filmik. To może nie przeszkadza strasznie, ale totalny brak dźwięku wkurza. Zastanawiam się czy to może wina NXE i HDMI. Czy ktoś z was mógłby to sprawdzić u siebie? Będę wdzięczny bo nie wiem czy wymieniać płytkę. A sama gra totalnie miodna. Świetnie się bawię i dopisałem do listy pozostałe gry Lego. Kapitalna zabawa! Cytuj
canuks 63 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Zgraj gre na HDD. brak dzwieku to prawdopodobnie wina HDMI umnie miga wzorowo wszsytko. Sproboj podlaczyc konsole w inny sposob niz po przez HDMI Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Zapewne będzie coś jak Complete Tetralogy Lego Indiana Jones... Ja tam marzę o Lego: James Bond Wczoraj najlepsza z żon mi kupiła LEGO Indianę (za kilka dni będzie) i znów będzie klockomania (właśnie kończę LEGO Star Wars 2 OT) Gdzieś swego czasu czytałem o LEGO Harry Potter. Ja bym dołożył jeszcze z pobożnych życzeń (szanse na ich wydanie są -666%): LEGO Friday the 13th LEGO Night of the Living Dead LEGO Fear and Loathing in Las Vegas marzenia... a na poważnie (czyli realne do zrealizowania) LEGO James Bond LEGO The Lord of the Rings LEGO Narnia itd. czyli wszystko co się sprzedaje i zyskało popularność Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Interesujacy bylby James Bond, a prawa do HP ma EA . Cos ostatnio pisali ze moze bedzie byc moze Lego Racer. Przymierzam sie powoli do Lego Batmana lub SW (gralem troche na X1 ). Gierka naprawde dobra - niby dla dzieci ale kazdy facet bedzie sie dobrze bawil. Ja jakis fanem nie jestem IJ, filmy poza 1 czescia mi sie nie podobaly lecz gra daje rade, spedzilem przy niej 15h by zrobic na 100%. Przyjemnie sie gra zwlaszcza we 2 osoby. Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Cicho LEGO Army Of Two Rozwaliłeś mnie Ale swoją drogą to właśnie skończyliśmy z dziewczyną w co opie Lego Indiane Zostały nam tylko bnusowe levele co by na 100% wszystko wyrwać Chyba że błąd jakiś wyskoczył że po zebraniu wszystkich artefaktów, skrzynek i kaski nie ma achi Jutro kończymy bonusowe levele tylko muszę dowiedzieć sie gdzie klucz znaleźć Cytuj
shy4 53 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Star Warsy przeszla moja druga polowa sama ale na półce leży Indiana i "Bietmien" i czekaja na troche wolnego czasu w swieta i bedziemy z moim katowac biedne legusy Cytuj
canuks 63 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Potrzebna pomoc chodzi o Lego IJ a dokladnie o Bonus Level 2: Ancient City rozwalam wszsytko na mapie ,odsłaniam napis LEGO na scianie ,odkrywam i buduje napis z klocków LEGO i zatrzymuje sie na wartosci 996.570 :E brakuje mi "stud'ow" zeby osiagnac 1.000.000 .Prosze o rade co robię zle ? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Po prostu nie odkrywasz wszystkiego. Sporo stud'ód jest ukrytych, w ścianach, pod powierzchnia itd. W każdym lepszym poradniku jest opis wszystkiego do zdobycia. O ile pamiętam bonus co nalicza study x ileś tam też powinien zadziałać ale większa przyjemność jest z odkrycia wszystkiego Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Zobacz sobie na filmik na youtube i obejrzyj cały, analizując czy czegoś nie ominąłeś. Ja tak zrobiłem no i się udało . Cytuj
canuks 63 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 (edytowane) Po prostu nie odkrywasz wszystkiego. Sporo stud'ód jest ukrytych, w ścianach, pod powierzchnia itd. W każdym lepszym poradniku jest opis wszystkiego do zdobycia. O ile pamiętam bonus co nalicza study x ileś tam też powinien zadziałać ale większa przyjemność jest z odkrycia wszystkiego No ale naprawde odkrylem wszystko . z pod ziemi wyciagnolem co sie da , w 2 sekretnych wejsciach w sianach bylem . rozwalilem co sie da i dalej mi brakuje kilku . Zastanawiam sie do czego jest ten Wielbłąd ? ma jakies zastosowanie czy tylko tak dla ozdoby i co z ta ryksza ? wsiadam do niej i pokazuja sie niebieskie stundy wiec je zbieram ale dwa sa wysoko i ze trzeba do nich podskoczyc i jak mam to zrobic ? jak odstawie ryksze to stundy znikaja ? Zobacz sobie na filmik na youtube i obejrzyj cały, analizując czy czegoś nie ominąłeś. Ja tak zrobiłem no i się udało . jak masz taki filmik to zapodaj bo szukalem na YT i odnosnie tego levelu nie znalazlem ani jednego filmiku. EDIT : nawed YT potrafi sprawic problem juz znalazlem filmiki zaraz obczaje . Edytowane 25 grudnia 2008 przez canuks Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Tor przeszkód musisz pokonać na kilka sposobów. O ile dobrze pamiętam to motocyklem, wielbłądek i rykszą właśnie. Przy okazji zbierzesz sporo studów i coś odblokujesz. Jak już znalazłeś filmik to sprawdź wszystko i to co wcześniej polecałem czyli poradnik z opisem. Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 mam pytanie- czy w lego indiana jones da sie grac przez live, czy jedyna opcja jest coop na jednej konsolce? Cytuj
Dante 450 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Niestety przez live nie da się grać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi