Skocz do zawartości

GT Academy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wyslalem maila na wskazany adres.

Widze, ze niezle czasy wykreciliscie, chcialem poproboiwac jeszcze dzis, ale stracilem motywacje - przynajmniej chwilowo...

Opublikowano (edytowane)

Można założyć temat na tym forum, przedstawiając sytuację , że być może zabraknie Polski w turnieju GT Academy.Niech wspomogą mailami

Edytowane przez mario-x
Opublikowano

darujcie sobie wysyłanie maili, nikt stamtąd nie odpowiada i mają wszystkich w (pipi)e, sam pamiętam jak wysyłałem kilka pytań i nie dostałem żadnej odpowiedzi. polski w gt-academy nie ma i już a szkoda <_<

Opublikowano (edytowane)

Szkoda, że w Olsztynie nie ma. Ale i tak zayebiście, bo w Elblągu jest (jakieś 100km). Musze tam być ;]

A co do GTA to Polska może brać udział wreszcie ,czy nie?

Edytowane przez FLooK
Opublikowano

ja to oleje, do najbliższej eliminacji miałbym 200 kmh <_< ale wawe konkretnie olali i gdyby nie ten Nürburgring to olałbym prolog i mam jedynie teraz nadzieje ze bedzie to bezpłatny dodatek a nie bonus na psstore.

Opublikowano
A co do GTA to Polska może brać udział wreszcie ,czy nie?

Właśnie do końca nie wiadomo bo na stronie GT Academy nie ma polskiej flagi do wyboru (to niby że nie), ale zarejestrować się jeszcze nie da (jest cień szansy że i my będziemy się mogli zapisać).

http://www.granturismoworld.com/en/gt_acad...guage/index.htm

właśnie na to liczę po cichu, że jeszcze będziemy mogli sie zarejestrować, Europa to Europa ^_^

Opublikowano
Ciekawe jakie są nagrody w tym turnieju GT5P.Jak kierownice , to można się pokusić o wyjazd dalej.

Mario-x pogralam troche przedwczoraj i Twoj czas jest calkiem calkiem.

Zdje sie ze jestes 7-y?

Grasz na kierownicy? Bo ja cholerka na padzie... <_<

Opublikowano
Grasz na kierownicy? Bo ja cholerka na padzie... dry.gif

Tak na kierce.

Czas raczej średni , pierwszy jest odemnie około 0,7-0,8 szybszy.Nie miałem za bardzo czasu pocisnąć.

Dzisiaj może trochę przykatuje.

Wbijajcie się wszyscy na Time Trial Lancer Evo X- ostra rywalizacja.Czasy pierwszej setki mieszczą się w przedziale 1,5 sekundy

Opublikowano

Ten czas 1'16.321 to moj - gram na padzie. Z miedzyczasow wiem, ze zrobilbym 1.16.00 ale na prawde nie rozumiem dlaczego trace 0.5s po pierwszych 4 zakretach :( linie mam praktycznie identyczna z kolesiem z P1... staram sie nie tracic predkosci, nie wychamowywac za bardzo i chocbym przejechal idealnie to lepiej niz 31,900 nie jade...