Gość Beka Wnusiu Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) A Microsoft spokesman confirmed this morning via email that this particular move is targeted at memory units that plug into the front of the console, not unauthorized hard drives. http://www.techflash.com Miejmy nadzieje Jesli jednak zablokuja mi 120 to wypie,rdole ta konsole przez okno i kupie ps3.. Edytowane 19 Października 2009 przez Tommo Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) napisz kiedy bedziesz wyrzucał, ustawimy sie pod oknem by lapac :) Z banami profilów to sprawdzona informacja? Za granie przed premierą na oryginałach też? Słyszałem że z banami chodzi o granie w nowe gry typu Forza 3 czy Borderlands przed premierą. Ostatnio miałem dostęp do kilku nowych Forz i nie skusiłem się na odpalanie ich na swoim profilu więc pytam . jak pisali wczesniej, nie ma znaczenia czy kopia czy oryginal bo oni nie maja systemu wykrywania nielegalnych kopii, to jest informacja dla wszystkich gier by nie grac przed premiera Ci co nie stosowali sie do tego to ich MS na razie roznie traktuje, to blokowanie kont to chyba jest dopiero zapowiedzia zeby ludzi przygotowac na taka ewentualnosc Edytowane 19 Października 2009 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Jesli jednak zablokuja mi 120 to wypie,rdole ta konsole przez okno i kupie ps3.. Aleś im focha walnął - obraził się, że firma chce zarobić na swoim produkcie, który jakby nie było jest uznawany za towar luksusowy (gdyby ktoś chciał dyskutować z pojęciem "luksusowym" to niech weźmie pod uwagę, że nie jest "pierwszej potrzeby") 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 czy do obudowy od dysku x-boxa mozna wciepac dowolny dysk 2,5cala czy jakis szczegolny? :> mam w laptopie 60giga i przelozylbym sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 nie, dziala tylko okreslony model firmy WD Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aleś im focha walnął - obraził się, że firma chce zarobić na swoim produkcie, który jakby nie było jest uznawany za towar luksusowy (gdyby ktoś chciał dyskutować z pojęciem "luksusowym" to niech weźmie pod uwagę, że nie jest "pierwszej potrzeby") Aktualizacja tyczy sie nielegalnych memorek Datela, nikt majac Preview nie dostal delete zawartosci przerobionego dysku Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 memorki nie sa nielegalne sa legalne tylko DATEL nie pytal zapewne MS o zgode i certyfikat na swoje akcesoria, za co by musial wylozyc kase dla MS, tylko produkowal sobie na "dziko" MS postanowił to ukrócić i tyle, jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze... Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 na allegro już sa dyski przerobione 250 GB dostepne jest 228 giga.cena około 200 zł. trzeba będzie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Poczekaj troche, to znajde lepsza oferte Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 250 sporo, z mojej 120 zawsze mam z ponad 50% wolnego miesca a co by bylo przy 250 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wytłumaczcie mi to: http://allegro.pl/item862190359_dysk_250gb_do_microsoft_xbox_360_kompletny_nowy.html Mają hologramy, czy to możliwe, że są to dyski od zewnętrznej firmy certyfikowane przez MS, nawet swoje kartoniki mają Zastanawiam się, bo jak mam dać 300zł za oryginalny 60Gb starter z 3m live i headset a tu dysk 250Gb to jednak zaczynam się zastanawiać Chociaż tak na prawdę to na co mi więcej niż 60Gb, a święty spokój, że mi go nie zablokują będę miał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Te kartony to zapewnie sa od kieszeni na hdd. 120gb optymalna pojemnosc badz i 60 jesli ktos malo gra, zas 250 to chyba dla tych co uruchamiaja free60 Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) Ci co uruchamiaja free60 to kupic sobie moga za 300zl 500GB dowolny 2,5", albo jeszcze lepiej jakis 3,5" za polowe tej ceny... te dyski to po prostu jakis chinski wyrob, nie ma zadnych innych firm produkujacych dyski do X0 oryginalny powinien miec napis 250GB a tamto to jest obudowa chinska co od reki sie widzi ze to nie oryginal porównując z dowolna oryginalna obudowa dysku dysk w srodku moze maja jakis sposob na klonowanie ich wykorzystując inne dyski, na scenie pisali ze to kwestia tylko oprogramowania by stworzyć programik aby klonować i podrabiać innych firm dyski, u chinoli tez mozliwe jest ze po prostu ktos im te dyski sprzedaje (tzw wtyka) czy to golasy czy juz zrobione do Xa, a sami tylko laduja wsad... jednym slowem, na jedno wyjdzie jak sie kupi podrobke-samorobke... to tak samo jak przychodzily napedy od chinoli do X0, przeciez MS nie sprzedaje ich a chinole i tak potrafily je wykombinowac, czesto byly to odrzuty fabryczne czy poserwisowe, u nich bieda wiec takie kombinacje to interes zycia, nie raz pojawiaja sie, sprzedaja partie zlomu i znikaja... Edytowane 23 Grudnia 2009 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi