HunterX 36 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Ja ostatnio coś nie mam ochoty na granie. Odpaliłem MadWorlda i po 10 min. wyłączyłem. I tak leży na półce a konsola się kurzy. Gra fajna, ale mam taki zastój gracza ostatnio. Bywa. Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 MadWorld znowu przeceniony na Gameplay, tym razem niecałe 15 funciaków! Kupować, nie zastanawiać się! http://shop.gameplay.co.uk/webstore/produc...ductcode=NW0326 Cytuj
Cybercotlet 0 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Jo już mom i grom - Gra rewelacyjna jak no more heroes niemal Szkoda tylko że jest 50hz ;/ Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 (edytowane) recka MadWorlda, fajna bo moja... też http://www.konsolowisko.pl/item.php?id=389 Edytowane 6 maja 2009 przez Kroolik Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Od jakiegoś czasu gram i ja. Prawdę powiedziawszy nie czytałem zbyt dużo nt. rozgrywki przed zakupem MadWorlda i się trochę zdziwiłem, że zamiast takiej przygodówko-siekanki mamy deathmach-siekankę, zbieranie punktów i potem trza spuścić w(pipi) szefowi. Byłem nastawiony na coś innego, ale źle nie jest. Na temat samej rzeźi wypowiadać się nie trzeba, słowo zaś o oprawie. Na trailerach wyglądało to bosko i jest za(pipi)iście... póki się nie gra. Ogólnie jest fajnie, tylko czasami ciężko coś dostrzec bo wszystko się strasznie zlewa, zwłaszcza jeśli szukamy na szybko jakiegoś narzędzia mordu czy ratunku w przypadku małej ilości życia. Ja gram na malutkim TV, więc to już w ogóle jest masochizm! No i sprawa soundtracku i tekstów mówionych przez bohaterów - miodzio! Muzyka bardzo fajna, oddaje klimacik. Co zaś sie tyczy tekstów / komentarzy, to są one dobre, czasami śmieszne a co najważniejsze - klną jak cholera! I to wszystko na "konsoli dla dzieci". Więcej takich gier proszę! ;> Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Na temat samej rzeźi wypowiadać się nie trzeba, słowo zaś o oprawie. Na trailerach wyglądało to bosko i jest za(pipi)iście... póki się nie gra. Ogólnie jest fajnie, tylko czasami ciężko coś dostrzec bo wszystko się strasznie zlewa, zwłaszcza jeśli szukamy na szybko jakiegoś narzędzia mordu czy ratunku w przypadku małej ilości życia. Ja gram na malutkim TV, więc to już w ogóle jest masochizm! TV LCD 32" + kabel component i jest w pytke. niec sie nie zlewa, ostre jak zyleta. polecam. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Postanowiłem w końcu zabrać się za Mad World bo braciak zaliczył już jakiś czas temu i non stop mi polecał ten tytuł. Po godzinie grania niestety dopadła mnie nuda i zmęczenie materiału, więc Jack mnie jakoś nie porwał. Stylistyka całkiem ok ale czasem to wręcz przeszkadza w graniu, wdziera się miejscami spory chaos. Poza tym mogli coś w trakcie developingu zrobić z tą kamerą bo jest niestabilna. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Mad world jest zayebiste - taka ma ocena po godzinie. Jezu, jak ja kocham takie gry. Ta muza, ten klimat, siekanka na czas i na score a na końcu boss, którego trzeba zayebać. Dobra gra, trochę jak The Club w pewnym sensie. Czemu takich gier jest mało, kuna bela. Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Kurdę będę musiał się w końcu za tą grę zabrać. Kupiłem rok temu za 20zł i nawet z folii nie odpakowałem, coś mnie powstrzymuje Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Ja wytrzymałem kilkadziesiąt minut. No More Heroes zjada to coś na śniadanko Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) taa... lubię nawalanki ale MW nie podeszło mi - nie wspomnę o stylistyce (choć fajna) - 1h grania i pier.dolnik w oczach + ból głowy Edytowane 30 listopada 2013 przez maciekww28 Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 powoli kończę Mad World (bodajże jestem na 36 pozycji) i powiem, że to jeden z najlepszych tytułów na Wii. Ja pie.rdolę. Co za gra. Geniusz. Muzyka, stylistyka, dialogi, gameplay, wszystko tu zagrało, WSZYSTKO. I te emocje przy bossach. I te pomysły na zabijanie. Niesamowite. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 szkoda tylko, że przeciwnicy są mało agresywni i czekają na swoja kolej do rzeźni, jakby dano tylko wyższy poziom trudności... Platinum byloby bogami Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 (edytowane) Przecież jest wyższy poziom trudności (właśnie ce(pipi)ący się wyższą agresywnością przeciwników) Ale chyba dostępny po skończeniu gry. Edytowane 2 kwietnia 2014 przez Figaro Cytuj
yaczes 14 480 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Kiedys nie poswiecilem tej grze nalezytej uwagi (200 piratow na dysku), ale teraz bede sie w spokoju rozkoszowal :> Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Mad World to bardzo specyficzny tytuł. Zrozumiałem że mało komu podejdzie. Ale ja i tak kocham tę pozycję. Za fabułę, pomysły, a nawet za swoje archaizmy. Cytuj
yaczes 14 480 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 lepszy specyficzny niz kalka. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 lepszy specyficzny niz kalka. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 To fakt, gra do mnie aż tak nie dotarła ale miała niezłe pomysły i prawdziwie poyebany klimat. Finishery w postaci nabijania łba na znak drogowy były mistrzowskie. Głównie wkurzała mnie oprawa bo momentami całość za bardzo się zlewała ze sobą. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi