DaBig 1 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 33 sekunda.... :slinotok: Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Gra zarzadzi IMO. Shoty zapodane przez Tomish'a robia wrazenie. W ogole w tytule tematu nie powinno byc -"Witches may cray" ,bo watpie aby wiedzma zaplakala,a -"Angels may cray" ,bo to one tam skomla dzgane przez Bayonette ^_^ ^_^ ^_^ Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Po tym trailerze widać, że ktoś tu wie jak zainteresować męską publikę. Będę śledził losy tej produkcji, choć seria DMC w ogóle mi nie podchodzi, a podobieństwa są widoczne. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Filmik z gameplay'u mną pozamiatał...w negatywnym tego słowa znaczeniu. Jest ładnie. Dynamicznie i efektownie. Przeciwnicy mają ciekawy design, lokacje przyciągają oko, a Bayonetta fajnie wygina tyłek. Wszystko cool. Tak cool, że można puścić pawia. Szkoda tylko, że sama rozpierdziucha bardziej przypomina jakieś kretyńskie akrobacje cyrkowe aniżeli prawdziwą walke. Strzelanie nogami? Nadziewanie na trumne? Wzywanie na pomoc wielgaśnych summonów? Gilotynowanie przeciwników z użyciem...gilotyny? DMC3 i akcje jakie odstawiał tam Dante to przy tym pikuś. Niesamowite efekciarstwo miesza się z kiczem i totalnym absurdem. Ja rozumiem, że to typowo japońska gra akcji, ale jakieś granice powinny być. Mam nadzieje, że to tylko mała próbka możliwości stukniętej wiedźmy i, że system gry pozwoli na w miarę normalne prowadzenie walk. Na razie czuje się zniesmaczony i wracam do Ninja Gaiden. Chaos Legion + Sailor Moon = Bayonetta. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 <_< To jest poprostu czysta parodia DMC 4 z elementami erotycznymi, gniot po całośći i ja tam twierdze że jest to Ninja Gaiden(jest tak samo efekciarski i beznadziejny) z Sailor Moon = Bayonetta, tu tak naprawde w głównej mierze będzie strzelanie z pukawek umiejscowionych w róznych miejscach (jak ma bazooke lub granatnik w du.pie to się nie ździwie) z głupim przyzywaniem summon'ów co to jest FF? śmiem stwierdzić że chłopcy z Polygamii podjarali się tylko dlatego że zobaczyli bliski przelot przez 4 litery i gra się panienką i już dla nich się zrobił z tego już hit. Cytuj
okens 541 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 (edytowane) Ej osobiscie wlasnie za to kocham DMC, Ninja Gaidena i typ podobne tytuly... za efekciarstwo przegiete do tego stopnia( bo zazwyczaj nieprzepadam), ze az slodkie. Po przejzeniu screenow( filmiku chwilowo obejrzec nie moge) zdziwilem sie jak to mozuliwe, ze do tej pory nie interesowalem sie tym tytolem? Edytowane 10 października 2008 przez okens Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 10 października 2008 Autor Opublikowano 10 października 2008 I kolejne 3 shoty z gry. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 (edytowane) Ej osobiscie wlasnie za to kocham DMC, Ninja Gaidena i typ podobne tytuly... za efekciarstwo przegiete do tego stopnia( bo zazwyczaj nieprzepadam), ze az slodkie. Po przejzeniu screenow( filmiku chwilowo obejrzec nie moge) zdziwilem sie jak to mozuliwe, ze do tej pory nie interesowalem sie tym tytolem? Ta, tyle tylko, że zarówno DMC jak i NG ze swoim efekciarstwem nie rażą aż tak bardzo jak robi to Bayonetta. Fakt, miejscami są przegięte (miejscami nawet bardzo), ale jednocześnie zachowują granice dobrego smaku, jakoś udaje się im zatrzymać tuż przed linią z napisem "komizm, tandeta, absurd do kwadratu". Bayonetta nie dość, że tą linie przekracza, to jeszcze się nie zatrzymuje tylko biegnie dalej (tyle przynajmniej można wywnioskować z najnowszego filmiku). Naprawde strach pomyśleć jaki będzie efekt końcowy, jak "wyczesane" będą kombosy po maksymalnym dopakowaniu postaci (strzelanie wiązką laserową z odbytu? a może uzikami zamontowanymi w sutkach? wzywanie na pomoc giagantycznego Pikaczu???), jak bardzo rażące będą filmiki. Dwa spostrzeżenia na dziś: - postać Bayonetty już teraz mnie wku'rwia (a na marginesie dodam, że jestem wielkim fanem anime i niejedną głupkowatą laseczke z gnatami już widziałem) - nowi przeciwnicy rozwalają designem (jak najbardziej pozytywnie) Edytowane 10 października 2008 przez Seigaku Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/281199.html Nowy trailer... Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Odkąd pojawiły się pierwsze informacje dotyczące powstawania tej gry, to zacząłem się interesować tym tytułem. Zważywszy na fakt, że pracują przy niej największe talenty z Capcom (teraz już rozdzieleni z firmą). Postać Bayonett'y mi się podoba, w sumie od czasów BloodRayne nie kojarzę takiego typu bohaterki gry. Trailer jest świetny, osobiście przyznam, że nie przepadam zbytnio za serią DMC, lecz Bayonetta mnie "kręci", to może być wielki hit, podobnie jak MadWorld również od Platinumgames. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 od czasów BloodRayne nie kojarzę takiego typu bohaterki gry. że latex ? xD hmm, może być ciekawie Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/281199.html Nowy trailer... pięknie ! tak powinien wyglądać DMC 4 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 (edytowane) Sporo nowych screenów: http://www.gamekyo.com/newsen29390_bayonet...creenshots.html Edytowane 28 listopada 2008 przez Hela Cytuj
Ryofu Housen 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Dizajn tej maniury mi kompletnie nie siada (od ramion w góre w każdym razie :<). Za to gierka sama w sobie wygląda obłędnie. Jeśli to wszystko jest faktycznie liczone na silniku gry to rispekt. Co do efekciarstwa i towarzyszących mu absurdalnych akcji, mogę powiedzieć tylko jedno - Made in Japan. Jedni to przełkną inni nie. Ja osobiście nie mam nic przeciwko, tak długo jak będzie to grywalne, i nie wprowadzi zbyt dużej monotonii do rozgrywki (3 akcje na krzyż i jazda). Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 gra wyglada mi na kiczowata,obym sie mylil... Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Jednak mieli rację w jednym z pism porównując Bayonettę do bohaterek filmów dla dorosłych :-p Na tym trailerze nawet trochę mówi jakby była jedną z nich ;-) Dla mnie gra zapowiada się dobrze, a przynajmniej pod aspektem wizualnym, heh. Cytuj
CODENAME 47 0 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 jesli bedzie trzymalo poziom nawet dmc 2 wiec gra bedzie swietna,uwilebiam klimaty ostrej jadki:) ale chumor głównej bohaterki mnie wogole nie siada tzw (pipi)iarski a tego nie lubie Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 12 marca 2009 Autor Opublikowano 12 marca 2009 Zestaw nowych screenshotów z gry. Cytuj
CODENAME 47 0 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 dizajn głównej bohaterki według mnie jest dramatyczny. niezbyt udana jak na głowna bohaterke:) Cytuj
Jared 0 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 o lol, te zbliżenia kamery na jej dupsko, piersi + te hasełka, żal, zaraz mi się przypominają laski z DM4 albo pielęgniarki z Silent Hill'a Homecoming, (pipi), co to ma być ? jakieś elo ziomalskie laski Cytuj
szymen 2 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) Co masz od Lady z DMC 4? Sexy lasia... Jedna z lepszych w grach ever... Edytowane 17 marca 2009 przez szymen Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 o lol, te zbliżenia kamery na jej dupsko, piersi + te hasełka, żal, zaraz mi się przypominają laski z DM4 albo pielęgniarki z Silent Hill'a Homecoming, (pipi), co to ma być ? jakieś elo ziomalskie laski Zmutowane pielęgniarki cię kręcą? To już pod nekro podchodzi jedynie fajne płuca mają Co do laski z Bayonetta powiem jedno LITOŚCI... Cytuj
Jared 0 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Chyba mnie nie zrozumiałeś, dla mnie to porażka te pielęgniarki w SHH, pielęgniarki rodem z nurses xxx, to ma być horror czy doaxv ? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Nowy trailer: http://www.gamersyde.com/news_7697_en.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi