Opublikowano 21 grudnia 200915 l Na innym forum czytałem że jakieś 10-15h na normalu za 1 podejściem, w zależności jak kto gra.
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Ciekawe jak bedzie z masterowaniem. DMC4 to jakies 120h. Jesli bedzie trzeba powykrecac wszedzie 'pure platinum medal' to zapowiadaja sie dlugie godziny morderczych treningow.
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Gra jest dosyć długa, ma fajną fabułę, jest efekciarska w (pipi) i posiada ogromne pokłady genialnego masteringu. Czy fan slasherów może chcieć czegoś więcej?
Opublikowano 22 grudnia 200915 l Genialne nawiązanie do Resident Evil. Wchodzicie do "Gates of hell" i Rodin wyjeżdża z tekstem "What are you buying ?" po czym dodaje "hehe, usłyszałem to kiedyś w pewnej grze" A co do gry, to jest rewelacyjna i bardziej się nie będe rozpisywać Edytowane 22 grudnia 200915 l przez Dahaka
Opublikowano 23 grudnia 200915 l Genialny motyw z katakumbami w jednym z początkowych aktów. Najważniejsze jest to, że gra wciąga jak diabli. Mam nadzieję, że do jej końca nie zabraknie równie ciekawych motywów...
Opublikowano 23 grudnia 200915 l Skończone. Gra dobra, dużo lepsza od DMC w moim odczuciu. Sama postać Bayonetty daje radę
Opublikowano 25 grudnia 200915 l Gra dosyć fajna. Fabuła jakaś dziwna. Na początku bezsensowna rzeźnia, ale potem gra zaczyna nabierać smaku ;)Pomysłowe combosy. Powiem wam szczerze, że ta Bayonetta to niezła laska Teraz walcze z jakimś ogromnym bossem, który ma w centrum wielki łeb(jeżeli tak to można nazwać), a do niego doczepione 4 głowy smoka. Nie wiem za bardzo jak go pokonać. Jeżeli ktoś już ma tego bossa za sobą to może by mi napisał jak go zniszczyć? Pozdro! Już wiem, ale łatwizna ^_^ Edytowane 25 grudnia 200915 l przez Spyker
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Gra Cudo ; DDD osobiście mój numer uno wszystko git ale muzyka to jakaś pomyłka i czasem denna praca kamery . Od Batonetty kipi sexem i wycieka on z telewizora a Rodin dla mnie to hahaha nie wiem ale baaardzo mnie ten typ bawi ; ) ajj i jeszcze bossowie , no cudeńko cudeńko Seeeerdecznie polecam : ))
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Za slasherami nie przepadam, DMC wręcz nie trawię, ale na Bayonettę czekam. W demo grało mi się bardzo fajnie, designowo gierka bardzo mi odpowiada. Co prawda preorder wykluczam, raczej poczekam na cenę poniżej 100 zł, ale sprawdzę na pewno
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Wezmę jak będzie za pięć dyszek. Wcześniej nie ma mowy. W każdym razie ta gra to niezły cios dla fanboyów sony o czym świadczą porównania wersji na obie platformy.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Przeszedłem 2 razy - na Normalu i na Hardzie. Teraz zaczynam rozgrywkę na Nonstop Climax Ta gra to mistrzostwo. Muszę sprawić sobie DMC4, bo naszła mnie straszna ochota na slashery po Bayonecie
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Prawda jest taka ,ze po Bayonecie wylaczysz DMC4 po piewszej misji Po tej grze juz zaden Slasher nie smakuje tak wspaniale jak ten. Geniusz!
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Mam takie jedno pytanie odnośnie tej wspaniałej gry - na ''jutubie'' oglądałem filmiki z Bayonettą i na tych filmikach miała ona długi pasek życia, miecz i doczepiony ogon. A u mnie ''Bayo'' ma pasek krótki pasek życia i żadnego miecza ani ogona nie ma, chociaż zapewne te dwie ostatnie rzeczy można kupić w tym sklepiku, ale co mam zrobić, aby mieć więcej życia??? Z góry dzięki za odzew i Pozdro! Edytowane 26 grudnia 200915 l przez Spyker
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Dla większego paska musisz pozbierać kawałki serc. Do znalezienia tylko na normalu wzwyż. Miecz jak i inne bronie masz za zbieranie płyt winylowych. Ogon to pewnie część stroju. Chyba, że chodzi Ci o zamiane w pantere czy tam innego kotowatego :wink: Edytowane 26 grudnia 200915 l przez szymen
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Gram na normalu, ale te kawałki serc to gdzie się znajdują, pewnie wyskakują po zabiciu bossa czy jak. Bo ja wszystko zbieram, ale pasek życia jest krótki. Jeżeli chodzi o płyty to też zbieram, ale żadnego miecza nie mam :confused:
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Kawałki serc są poukrywane w "skrzynkach", a także jako nagroda w ukrytych starciach do których portale musisz znaleźć, a także chyba czasami do kupienia w sklepiku. Aby wydłużyć pasek musisz zebrać 4 kawałki. Bronie dostajesz po zebraniu całej płyty lub wszystkich jej kawałków i późniejszym odwiedzeniu sklepu. Miecz jest bodajże za pierwszą, którą dostajesz po bossie. Edytowane 26 grudnia 200915 l przez szymen
Opublikowano 26 grudnia 200915 l jestem właśnie w sklepie, ale katany nie ma... Jest za to nowa spluwa Onyx Roses Alt za 70k, warto kupować ?
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Te pistole imo takie same są. Chociaż mocniejsze strzały wydają się być przy przytrzymaniu Y lub B. Katanę dostajesz normalnie. Musisz sobie ją zmienić w itemkach i potem na LT zmieniasz pomiędzy kataną+pistol a ogniem/prądem+pistol. Zależy jak sobie ustawisz.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l A no fakt, najpierw są shotguny :wink: Jak tam chcesz, to jest po prostu drugi komplet, abyś mógł zamontować sobie naraz na rękach i nogach, bo jeden zestaw już masz standardowo za znalezienie płyty.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Z kataną już sobie poradziłem, ale w sklepie jest coś takiego jak Witch Heart - czy to są te serca co podnoszą pasek życia? Są jeszcze lizaki żółte, fioletowe i inne... co one robią? Edytowane 27 grudnia 200915 l przez Spyker
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Tak. Witch Heart podnosi poziom życia, a Moon Pearl poziom magii. Podczas przechodzenia leveli są też poukrywane wersje Broken tych itemów, gdzie 4 Broken Witch Heart = Witch Heart, a 2 Broken Moon Pearl = Moon Pearl. Żółty lizak daje ci nieśmiertelność, czerwony zwiększa siłę ataku, fioletowy odnawia magię, zielony życie. Im większe lizaki tym lepszy efekt. Wszystko jest opisane w grze, no chyba że się angielskiego nie zna.
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Dzięki Estel Aha i jeszcze jedno, jak zamienić sie w pantere? Edytowane 27 grudnia 200915 l przez Spyker
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Dwa razy RT podczas biegu. Edytowane 27 grudnia 200915 l przez szymen