estel 806 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Więc nie zdobyłeś jeszcze tej umiejętności. Później będzie scenka i się nauczysz A żeby zmienić się w nietoperki/ptaka to już musisz zainwestować kasę w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 A ta zmiana w tą pantere czy tam nietoperza to coś da? Bo właśnie jestem w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szymen 2 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Nietoperze są nawet przydatne. Zerują obrażenia i automatycznie zapodają witch time. Tylko musisz trafić w odpowiedni moment. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jak klikniesz w skilla to masz jego opis + możliwość wypróbowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 (edytowane) Cholera, pograłem w demko ze 20 minut, ta gra jest zaje(pipi)abista. Jestem w szoku ile slasher może dać radochy O_o Zbieram szczenę z podłogi, 8 stycznia lecę do sklepu po grę Edytowane 28 Grudnia 2009 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) Gra jest genialna . Już mam ostatniego bossa w grze (chyba ostatniego) - Golema i trudno jest go pokonać uwierzcie mi Edytowane 29 Grudnia 2009 przez Spyker Cytuj Odnośnik do komentarza
szymen 2 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Golem? Przecież to ta kula zmieniająca kształt. Zapewniem Cie, to nie jest ostatni boss, no chyba, że coś Ci się pomyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) Tak, to jest ta kula zmieniająca kształt. Jest to jeden z trudniejszych bossów, przynajmniej ja tak sądze. Gdy on zmieni sie w gniażdzące łapy albo łeb wystający z ziemi to trza go trzasnąć w tą czerwoną kule, ale on szybko spowrotem się zmienia. Ale chodzi mi o, że to jest ostatni boss, ale taki boss ten z większych. Edytowane 29 Grudnia 2009 przez Spyker Cytuj Odnośnik do komentarza
szymen 2 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, to nie jest ostatni boss, po nim masz jeszcze innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) Myślałem że ostatni, bo na tej mapce, gdzie się przesuwa pionek bayonetty to został on przesunięty na samą góre mapki w prawym górnym rogu i myślałem że to już koniec.Dlatego... Edytowane 29 Grudnia 2009 przez Spyker Cytuj Odnośnik do komentarza
szymen 2 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 O, zapewniam Cie, ostatnia walka jest w zupełnie innym miejscu, i z kimś zupełnie innym :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 W Ultimie już mają, 2 tygodnie przed premierą. Jutro gierka będzie moja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) 26h45min - tyle zajęło mi przejście na Normal, Hard i Nonstop Climax 725GS przy tym wyciągnąłem. Edytowane 29 Grudnia 2009 przez Bojan_Zaw Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Golem? Proszę cię. Ostatni boss jest około 20 razy większy, a wykończenie go to już w ogóle szczyt epickości i efekciarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Prawda jest taka ,ze po Bayonecie wylaczysz DMC4 po piewszej misji Po tej grze juz zaden Slasher nie smakuje tak wspaniale jak ten. Geniusz! True true - to juz polecalbym Ninja Blade ! Bayonetta zas to przekozaczny tytul - mega plynny i mega efekciarski ! Najlepszy slasher tego roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ninja Blade to syf. Bayonetta jest najlepszym slasherem tego roku bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) Bayonetta jest najlepszą grą w historii. BTW. przyszedłem do was bo w temacie Bayo na PS3 ciągle gadają o grafice i frameratcie co mnie denerwuje, bo sam mam wersję na PS3 a gra się wyśmienicie i spadków animacji jest mało. A u was w temacie zaraz wpadniemy w wir o strategiach na potworki i bossów Estel rozkręć temat Edytowane 1 Stycznia 2010 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ninja Blade to syf. Bayonetta jest najlepszym slasherem tego roku bez dwóch zdań. Właśnie przeszedłem demo NB - ta gra jest po prostu głupia Odbijamy mieczem kilkudziesięciotonową kulę i ciskamy nią w bossa, mogli się nie cackać i nazwać grę Superman Gaiden :potter: Mam nadzieję, że Bayo przyjdzie do mnie jutro, nie wiem czemu wczoraj najpierw wydali paczkę kurierowi w moim mieście, a 20 minut później oddali z powrotem W demie jak dobrze pamiętam w jednym momencie jak Bayo wziąłem jakąś lancę to zrobiła jakiś kombos gdzie wbiła ją w ziemię i wygięła się przy niej jak w tańcu przy rurze, he he. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Tak. Będąc w posiadaniu lancy/halabardy/czegoś z długim kijkiem wystarczy nacisnąć B, a następnie kręcić LS. Ot i cały combos Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) Cudowna gierka, ciężko się oderwać! System walki prosty i przyjemny (uwielbiam tortury), pomysłowe bossy i masa humoru, rozwalił mnie zwłaszcza charakterystyczny tekst rodem z RE4 - "What are you buying?". Gierka jest przystępna, na zwykłych poziomach trudności nie ma irytacji. Ciężko coś konkretnego napisać o Bayo, w to po prostu trzeba zagrać. Z początku raziła mnie muzyczka, ale główny motyw wpadł mi w ucho i teraz mi nawet pasuje do całości. Gierka śmiga płynnie, grafa w porządku, raz mi tylko wyskoczył mocny screen tearing (gram w 720p). Po X chapterach daję 9/10. Ninja Gaiden 2 stawiam jednak ciut wyżej, tam było bardziej na poważnie i więcej przeciwników do rozwalenia. Aha, napiszcie coś o bonusowych strojach, na jakimś filmiku widziałem Bayonetkę w skąpym srebrnym wdzianku. Edytowane 1 Stycznia 2010 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) Tutaj znajdziesz wszystko o rzeczach do odblokowania: http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/code/946346.html Najbardziej interesują mnie stroje zakonnicy i Joanny d'Arc :potter: Edytowane 1 Stycznia 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Chłopaki jak wypada poziom trudności na Hardzie, bo przeszedłem Normal i nie wiem czy atakować Hard czy na trzaskać trochę kasy na Easy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Trochę się pomęczysz, ale dasz radę spokojnie Tylko oczywiście daj continue, żeby mieć wszystkie techniki itp Edytowane 2 Stycznia 2010 przez Bojan_Zaw Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Dałem, dałem spokojnie Fajnie w Prologu mamy już innych przeciwników niż na Normalu i o to chodzi A jak wam idzie robienie Alfheimów ??? Edytowane 2 Stycznia 2010 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 A jak oceniacie gre na tle dmc 4? Bo już pisząć że trochę gorzej niż Ninja Gaiden 2 jest nieźle. Oby do wieczora ..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi