Szermac 2 619 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 DMC4 przy Bayonecie wygląda jak niedokończona gra. Bayonetta to DMC4 do sześcianu razy 2 !! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dla mnie Bayonetta to jest takie dopakowane pod każdym względem dmc 4 polane mocno japońskim sosem. Bayonetta > wszystkie inne slashery Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 W systemie Bayo nie ma prawa startować do NG, bo to inna liga. Natomiast DMC zjada na śniadanie. W całości. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 to sie nazywa konkretna odpowiedź :> Dzięki za info - czyli pół roku grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Co muszę kupić aby pojawił się ten boss, którego brakuje w Księdze potworów ?? Jakiś Platinum Ticket,. a w Gates of Hell go nie wdzę, tak samo jak rzeczy, które potrzeba aby mieć dodatkowe stroje. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ninja Blade to syf. Bayonetta jest najlepszym slasherem tego roku bez dwóch zdań. Mysle, ze dan slasherw i QTE bedzie przy Blade sie dobrze bawil. Panowie - jestem Antrum ? - nie pamietam - mam do pokonania latajace glowy aniolow, jednak dostaje info na samym poczatku, ze moge uzywac jedynie wicked waves attacks. Jak ten atak sie wykonuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Te ataki to ręka i noga z włosów np:. Y,Y,B lub Y,Y,Y,B,B,B tylko te kilka pierwszych ciosów trzeba wykonywać daleko od przeciwnika. Przynajmniej ja to tak zrobiłem. Edytowane 2 Stycznia 2010 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 dzieki - polecam pzaury: Y- B- Y Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Najszybszy wicked wave to chyba punch, kick, punch. Platinium ticket pojawi się jak skończysz infinite climax mode. A jeżeli chodzi o ciuchy to musisz skończyć grę i w sklepie będzie do kupienia cośtam Mirror. Jak to kupisz to później dokupuje się stroje za 100k jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) No akurat skończyłem na Normalu, ale nie w głowie mi teraz stroje, bo trzeba Harda przejść (zważywszy że każdy strój 100k kosztuje ) Edytowane 2 Stycznia 2010 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Najszybszy wicked wave to chyba punch, kick, punch. Platinium ticket pojawi się jak skończysz infinite climax mode. A jeżeli chodzi o ciuchy to musisz skończyć grę i w sklepie będzie do kupienia cośtam Mirror. Jak to kupisz to później dokupuje się stroje za 100k jeden. Cholernie ciezko sie w czasie zmiescic - nawet na normalu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 No ciężko jest. Później w innych Alfheimach jest to samo tylko, że inni przeciwnicy i jest Hardcore. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja tam nie wiem, bo żadnego Alfheim nie zrobiłem. Nie chciało mi się. Jak zdobędę Pillow Talk (laserowy miecz) to wtedy do nich podejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja zrobiłem ale 3 tylko . Jaką mieliście ocenę ze wszystkiego na koniec na normalu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Mozna to jakos pominac ? Dochodze do 4 fali i koniec czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Albo nie wchodź do tego Alfheim, albo po prostu z niego wyjdź przez teleport. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) myslalem, ze to normalna kontynuacja fabuly - niby chapter X - podnosze fragment ziemi i znajudue sie nagle tam - ba nawet nie mialem pojecia ze moge z tamtad wyjsc : ) DZIEKI ! Edytowane 2 Stycznia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Czasem najprostsze rozwiązania są najskuteczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Panowie idziemy do sklepu i kupujemy w Technikach te o to dwie : Tetsuzanko i Heel Stomp <- -> + Y lub B i mamy jedno ciosowy wicked wave Edytowane 2 Stycznia 2010 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pograłem trochę (kurna do 2,30 w nocy :>) i mam pytanie - te sekretne misje to podbnie jak w dmc ze nie wszystko się da za 1 podejsciem? Doszedłem do takiej gdzie 14 ciosami trza rozwalić dużego madafake. Nie bardzo to widzę. Co do gry to nie można się kurna oderwać. Świetna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 No na tego typu te Alfheimy gdzie trzeba rozwalić typa kilkoma kickami i punchami, potrzeba pewnej broni. Ale to jak zobaczysz jej zastosowanie to będziesz wiedział która to Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95339,7431200,Mega64_tez_umie_tak__jak_Bayonetta.html Mega64 i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza
The Macias 1 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 (edytowane) A wy niby gdzie kupiliście grę ? Chyba nie w Polsce, bo u nas premiera ma być za tydzień ! Takie wkur.... newsy dziś znalazłem w "sieci". A wkurzyło mnie to bardzo, bo od dawna czekam na Bayonetta. Edytowane 8 Stycznia 2010 przez The Macias Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ultima już od tygodnia sprzedaje wersje pal Cytuj Odnośnik do komentarza
The Macias 1 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Bóg zapłać za tą informację :-) Kamień spadł mi z serca... Może przesunięcie premiery gry to fake (fałszywa informacja) ? Ciekawe czy będzie Bayonetta "normalnie" w sklepach, np. Media-Markt (dopiero sprawdzę jak będę miał czas)? A jak nie to na szczęście Ultima jest LINK ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi