Opublikowano 27 grudnia 200915 l Więc nie zdobyłeś jeszcze tej umiejętności. Później będzie scenka i się nauczysz A żeby zmienić się w nietoperki/ptaka to już musisz zainwestować kasę w sklepie.
Opublikowano 27 grudnia 200915 l A ta zmiana w tą pantere czy tam nietoperza to coś da? Bo właśnie jestem w sklepie.
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Nietoperze są nawet przydatne. Zerują obrażenia i automatycznie zapodają witch time. Tylko musisz trafić w odpowiedni moment.
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Cholera, pograłem w demko ze 20 minut, ta gra jest zaje(pipi)abista. Jestem w szoku ile slasher może dać radochy O_o Zbieram szczenę z podłogi, 8 stycznia lecę do sklepu po grę Edytowane 28 grudnia 200915 l przez donsterydo
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Gra jest genialna . Już mam ostatniego bossa w grze (chyba ostatniego) - Golema i trudno jest go pokonać uwierzcie mi Edytowane 29 grudnia 200915 l przez Spyker
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Golem? Przecież to ta kula zmieniająca kształt. Zapewniem Cie, to nie jest ostatni boss, no chyba, że coś Ci się pomyliło.
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Tak, to jest ta kula zmieniająca kształt. Jest to jeden z trudniejszych bossów, przynajmniej ja tak sądze. Gdy on zmieni sie w gniażdzące łapy albo łeb wystający z ziemi to trza go trzasnąć w tą czerwoną kule, ale on szybko spowrotem się zmienia. Ale chodzi mi o, że to jest ostatni boss, ale taki boss ten z większych. Edytowane 29 grudnia 200915 l przez Spyker
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, to nie jest ostatni boss, po nim masz jeszcze innych.
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Myślałem że ostatni, bo na tej mapce, gdzie się przesuwa pionek bayonetty to został on przesunięty na samą góre mapki w prawym górnym rogu i myślałem że to już koniec.Dlatego... Edytowane 29 grudnia 200915 l przez Spyker
Opublikowano 29 grudnia 200915 l O, zapewniam Cie, ostatnia walka jest w zupełnie innym miejscu, i z kimś zupełnie innym :wink:
Opublikowano 29 grudnia 200915 l W Ultimie już mają, 2 tygodnie przed premierą. Jutro gierka będzie moja.
Opublikowano 29 grudnia 200915 l 26h45min - tyle zajęło mi przejście na Normal, Hard i Nonstop Climax 725GS przy tym wyciągnąłem. Edytowane 29 grudnia 200915 l przez Bojan_Zaw
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Golem? Proszę cię. Ostatni boss jest około 20 razy większy, a wykończenie go to już w ogóle szczyt epickości i efekciarstwa.
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Prawda jest taka ,ze po Bayonecie wylaczysz DMC4 po piewszej misji Po tej grze juz zaden Slasher nie smakuje tak wspaniale jak ten. Geniusz! True true - to juz polecalbym Ninja Blade ! Bayonetta zas to przekozaczny tytul - mega plynny i mega efekciarski ! Najlepszy slasher tego roku !
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Ninja Blade to syf. Bayonetta jest najlepszym slasherem tego roku bez dwóch zdań.
Opublikowano 1 stycznia 201015 l Bayonetta jest najlepszą grą w historii. BTW. przyszedłem do was bo w temacie Bayo na PS3 ciągle gadają o grafice i frameratcie co mnie denerwuje, bo sam mam wersję na PS3 a gra się wyśmienicie i spadków animacji jest mało. A u was w temacie zaraz wpadniemy w wir o strategiach na potworki i bossów Estel rozkręć temat Edytowane 1 stycznia 201015 l przez cotek
Opublikowano 1 stycznia 201015 l Ninja Blade to syf. Bayonetta jest najlepszym slasherem tego roku bez dwóch zdań. Właśnie przeszedłem demo NB - ta gra jest po prostu głupia Odbijamy mieczem kilkudziesięciotonową kulę i ciskamy nią w bossa, mogli się nie cackać i nazwać grę Superman Gaiden :potter: Mam nadzieję, że Bayo przyjdzie do mnie jutro, nie wiem czemu wczoraj najpierw wydali paczkę kurierowi w moim mieście, a 20 minut później oddali z powrotem W demie jak dobrze pamiętam w jednym momencie jak Bayo wziąłem jakąś lancę to zrobiła jakiś kombos gdzie wbiła ją w ziemię i wygięła się przy niej jak w tańcu przy rurze, he he.
Opublikowano 1 stycznia 201015 l Tak. Będąc w posiadaniu lancy/halabardy/czegoś z długim kijkiem wystarczy nacisnąć B, a następnie kręcić LS. Ot i cały combos
Opublikowano 1 stycznia 201015 l Cudowna gierka, ciężko się oderwać! System walki prosty i przyjemny (uwielbiam tortury), pomysłowe bossy i masa humoru, rozwalił mnie zwłaszcza charakterystyczny tekst rodem z RE4 - "What are you buying?". Gierka jest przystępna, na zwykłych poziomach trudności nie ma irytacji. Ciężko coś konkretnego napisać o Bayo, w to po prostu trzeba zagrać. Z początku raziła mnie muzyczka, ale główny motyw wpadł mi w ucho i teraz mi nawet pasuje do całości. Gierka śmiga płynnie, grafa w porządku, raz mi tylko wyskoczył mocny screen tearing (gram w 720p). Po X chapterach daję 9/10. Ninja Gaiden 2 stawiam jednak ciut wyżej, tam było bardziej na poważnie i więcej przeciwników do rozwalenia. Aha, napiszcie coś o bonusowych strojach, na jakimś filmiku widziałem Bayonetkę w skąpym srebrnym wdzianku. Edytowane 1 stycznia 201015 l przez aux
Opublikowano 1 stycznia 201015 l Tutaj znajdziesz wszystko o rzeczach do odblokowania: http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/code/946346.html Najbardziej interesują mnie stroje zakonnicy i Joanny d'Arc :potter: Edytowane 1 stycznia 201015 l przez donsterydo
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Chłopaki jak wypada poziom trudności na Hardzie, bo przeszedłem Normal i nie wiem czy atakować Hard czy na trzaskać trochę kasy na Easy.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Trochę się pomęczysz, ale dasz radę spokojnie Tylko oczywiście daj continue, żeby mieć wszystkie techniki itp Edytowane 2 stycznia 201015 l przez Bojan_Zaw
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Dałem, dałem spokojnie Fajnie w Prologu mamy już innych przeciwników niż na Normalu i o to chodzi A jak wam idzie robienie Alfheimów ??? Edytowane 2 stycznia 201015 l przez cotek
Opublikowano 2 stycznia 201015 l A jak oceniacie gre na tle dmc 4? Bo już pisząć że trochę gorzej niż Ninja Gaiden 2 jest nieźle. Oby do wieczora .....