Opublikowano 2 stycznia 201015 l DMC4 przy Bayonecie wygląda jak niedokończona gra. Bayonetta to DMC4 do sześcianu razy 2 !!
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Dla mnie Bayonetta to jest takie dopakowane pod każdym względem dmc 4 polane mocno japońskim sosem. Bayonetta > wszystkie inne slashery
Opublikowano 2 stycznia 201015 l W systemie Bayo nie ma prawa startować do NG, bo to inna liga. Natomiast DMC zjada na śniadanie. W całości.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l to sie nazywa konkretna odpowiedź :> Dzięki za info - czyli pół roku grania
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Co muszę kupić aby pojawił się ten boss, którego brakuje w Księdze potworów ?? Jakiś Platinum Ticket,. a w Gates of Hell go nie wdzę, tak samo jak rzeczy, które potrzeba aby mieć dodatkowe stroje.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Ninja Blade to syf. Bayonetta jest najlepszym slasherem tego roku bez dwóch zdań. Mysle, ze dan slasherw i QTE bedzie przy Blade sie dobrze bawil. Panowie - jestem Antrum ? - nie pamietam - mam do pokonania latajace glowy aniolow, jednak dostaje info na samym poczatku, ze moge uzywac jedynie wicked waves attacks. Jak ten atak sie wykonuje ?
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Te ataki to ręka i noga z włosów np:. Y,Y,B lub Y,Y,Y,B,B,B tylko te kilka pierwszych ciosów trzeba wykonywać daleko od przeciwnika. Przynajmniej ja to tak zrobiłem. Edytowane 2 stycznia 201015 l przez cotek
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Najszybszy wicked wave to chyba punch, kick, punch. Platinium ticket pojawi się jak skończysz infinite climax mode. A jeżeli chodzi o ciuchy to musisz skończyć grę i w sklepie będzie do kupienia cośtam Mirror. Jak to kupisz to później dokupuje się stroje za 100k jeden.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l No akurat skończyłem na Normalu, ale nie w głowie mi teraz stroje, bo trzeba Harda przejść (zważywszy że każdy strój 100k kosztuje ) Edytowane 2 stycznia 201015 l przez cotek
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Najszybszy wicked wave to chyba punch, kick, punch. Platinium ticket pojawi się jak skończysz infinite climax mode. A jeżeli chodzi o ciuchy to musisz skończyć grę i w sklepie będzie do kupienia cośtam Mirror. Jak to kupisz to później dokupuje się stroje za 100k jeden. Cholernie ciezko sie w czasie zmiescic - nawet na normalu...
Opublikowano 2 stycznia 201015 l No ciężko jest. Później w innych Alfheimach jest to samo tylko, że inni przeciwnicy i jest Hardcore.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Ja tam nie wiem, bo żadnego Alfheim nie zrobiłem. Nie chciało mi się. Jak zdobędę Pillow Talk (laserowy miecz) to wtedy do nich podejdę.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Ja zrobiłem ale 3 tylko . Jaką mieliście ocenę ze wszystkiego na koniec na normalu ??
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Albo nie wchodź do tego Alfheim, albo po prostu z niego wyjdź przez teleport.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l myslalem, ze to normalna kontynuacja fabuly - niby chapter X - podnosze fragment ziemi i znajudue sie nagle tam - ba nawet nie mialem pojecia ze moge z tamtad wyjsc : ) DZIEKI ! Edytowane 2 stycznia 201015 l przez easye
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Panowie idziemy do sklepu i kupujemy w Technikach te o to dwie : Tetsuzanko i Heel Stomp <- -> + Y lub B i mamy jedno ciosowy wicked wave Edytowane 2 stycznia 201015 l przez cotek
Opublikowano 3 stycznia 201015 l Pograłem trochę (kurna do 2,30 w nocy :>) i mam pytanie - te sekretne misje to podbnie jak w dmc ze nie wszystko się da za 1 podejsciem? Doszedłem do takiej gdzie 14 ciosami trza rozwalić dużego madafake. Nie bardzo to widzę. Co do gry to nie można się kurna oderwać. Świetna gra.
Opublikowano 3 stycznia 201015 l No na tego typu te Alfheimy gdzie trzeba rozwalić typa kilkoma kickami i punchami, potrzeba pewnej broni. Ale to jak zobaczysz jej zastosowanie to będziesz wiedział która to
Opublikowano 7 stycznia 201015 l http://polygamia.pl/Polygamia/1,95339,7431200,Mega64_tez_umie_tak__jak_Bayonetta.html Mega64 i wszystko jasne
Opublikowano 8 stycznia 201015 l A wy niby gdzie kupiliście grę ? Chyba nie w Polsce, bo u nas premiera ma być za tydzień ! Takie wkur.... newsy dziś znalazłem w "sieci". A wkurzyło mnie to bardzo, bo od dawna czekam na Bayonetta. Edytowane 8 stycznia 201015 l przez The Macias
Opublikowano 8 stycznia 201015 l Bóg zapłać za tą informację :-) Kamień spadł mi z serca... Może przesunięcie premiery gry to fake (fałszywa informacja) ? Ciekawe czy będzie Bayonetta "normalnie" w sklepach, np. Media-Markt (dopiero sprawdzę jak będę miał czas)? A jak nie to na szczęście Ultima jest LINK !