Kania 66 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 Czy masz takie miejsce, do którego lubisz powracać? Miejsce , gdzie odpoczywasz od tego całego, wielkomiejskiego zgiełku? Miejsce, które na swój sposób jest magiczne, pociągające, pełne wrażeń...takie ulubione:) Takie tylko dla Ciebie? Dla mnie takim miejscem jest Weimar i Erfurt...miasta w Niemczech,leżące w kraju związkowym Turyngia. Za każdym razem kiedy tam powracam nie mogę nacieszyć się widokiem staromodnych kafejek, deptaków...no dla mnie raj Są to na dzień dzisiejszy jedne z największych europejskich centrów kulturalnych...podziwiam te miasta, bo tam tworzyli najwięksi mistrzowie literatury niemieckiej, którą uwielbiam. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 15 maja 2008 Autor Opublikowano 15 maja 2008 Musisz się stołować w strasznie ciu.lowym miejscu:) Cytuj
Kania 66 Opublikowano 15 maja 2008 Autor Opublikowano 15 maja 2008 Nie widzę konkluzji do tematu, o żarciu to chyba nie w tym dziale. Cytuj
_Globus_ 1 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 Nie widzę konkluzji do tematu, o żarciu to chyba nie w tym dziale. No przecież sam zacząłeś o jedzeniu <_< Cytuj
Kania 66 Opublikowano 15 maja 2008 Autor Opublikowano 15 maja 2008 Nie widzę konkluzji do tematu, o żarciu to chyba nie w tym dziale. No przecież sam zacząłeś o jedzeniu <_< Zastanawiałam się, czemu tak często odwiedzasz kibel... ups. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 no...koniec. komar co TY odpier,dalasz, smieszny niby jestes? wracajcie do tematu, jakikolwiek by on nie byl, albo isc na teren szeryfa. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 Kilka miejsc: -Chorwacja, szczególnie Pag - raj na Ziemi -Pieniny -kibel Cytuj
Lain 107 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 -lodówka z zimnym piwem w środku. {szczególnie po powrocie z imprezy na wielkim kacu} a poza tym to: -Ustronie Morskie -Samotnia [tuż przed wejściem na Śnieżkę] -Gubałówka -rynek Wrocławski i w JG noca Cytuj
Gość Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 - fotel przed telewizorem i X360 - Mielno/Ustronie Morskie - Zakopane (Gubałówka, Wielka Krokiew, Morskie Oko). Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 szkoła - chociaż jestem już absolwentem lubie tam wchodzić jak przechodze obok. chyba ze względu na świetną atmosfere tam panującą rzeka - jestem tam codziennie Sieradz nocą Cytuj
Kania 66 Opublikowano 9 czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 czerwca 2008 A ja chodzę sobie czasem nad takie jeziorko, gdzie można sobie posiedzieć i spokojnie pomyśleć o wszystkim:) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Wpis. Idę tam po szkole często,z mpeczy i coś ambitniejszego do przemyśleń zapuszczam.Patrzenie na wode (i zieleń) uspokaja mnie. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Mazury są dla mnie takim miejscem powrotów - jak tylko wsiadam w pociąg do domu, zostawiam za sobą wszystkie, ale to naprawde wszystkie sprawy zwiazane z trójmiastem - az do momentu gdy wsiąde spowrotem w pociąg do Gdanska. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 10 czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 czerwca 2008 Nigdy nie byłam na Mazurach, a podobno jest pięknie... Cytuj
Manor 645 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 oj to wiele tracisz ;]. W zasadzie też mogę powiedzieć że to moje miejsce powrotów, bo jeżdżę tam z ekipą co wakacje. Wakacje bez mazur to wakacje stracone ;] Cytuj
Kania 66 Opublikowano 10 czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 czerwca 2008 Yhym, domyślam się jak fajnie musi tam być. Spowodowane jest to sporą odległością, a wakacje w Polsce jak do tej pory spędzałam w sumie nad morzem. Kiedyś na pewno się tam wybiorę, także mam nadzieję że jeszcze nic straconego. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Kilka miejsc: -Chorwacja, szczególnie Pag - raj na Ziemi -Pieniny ze starymi,czy na kolonie? moje spoty -morze polskie -bankomat Cytuj
Kania 66 Opublikowano 10 czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 czerwca 2008 (edytowane) - łóżko, po ciężkim dniu, - plaża niedaleko mnie, - solarium ;P Edytowane 10 czerwca 2008 przez Kania Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 - Antonin - dobry klimat, jest jeziorko, rowery wodne, klimatyczne domki w czymś co mogę nazwać lasem no i wiejskie balety co wieczór, często są rozróby. - Tokyo - w dzielnicy Kamata najlepsze curry i kara-age jakie w życiu jadłem. - Kamakura - Plaże, ocean, daibutsu, pięknie jest. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 10 czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 czerwca 2008 - Kamakura - Plaże, ocean, daibutsu, pięknie jest. Ostatnie wakacje spędzałam na Teneryfie, też pięknie, ocean, plaże, wulkany, super po prostu, nadawało by się na idealne miejsce powrotu, ale w te wakacje planuje zobaczyć coś innego : moje marzenie Meksyk... Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 W Meksyku trzeba na siebie uważać, przynajmniej z tego co słyszałem od znajomych Generalnie wiele pięknych miejsc jest w Azji, miałem się niedawno wybierać na Sri Lankę a potem do Tokyo ale niestety, siła wyższa mi to uniemożliwia. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 10 czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 czerwca 2008 O super, widzę że też dużo podróżujesz. No w te wakacje planuje Meksyk, obaczy się. Tylko trochę zniechęca mnie daleki prawdopodobnie 11 godzinny lot. No racja, na pewno trzeba tam uważać, chociaż podejrzewam że w Kolumbii jest o niebo gorzej. Jak nie wypali, to trzeba będzie zaplanować odpoczynek gdzie indziej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi