popiol 16 Opublikowano 28 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2008 Właśnie teraz patrząc na te dwa zdjęcia z posta Milo przypomniało mi się, że zanim gra wyszła to na wielu screenach można było zauważyć, że Niko też ma takie rękawiczki bez palców, a w grze ich nie spotkałem w żadnym sklepie z ubraniami... Ktoś wie o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 28 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2008 jak włączyć te gre w 1080p na ps3 ?? bo uruchamia mi sie cały czas w 720p i nie wiem co z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 28 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2008 jak włączyć te gre w 1080p na ps3 ?? bo uruchamia mi sie cały czas w 720p i nie wiem co z tym zrobić. wejdz w settings -> display -> video output -> wybierz custom i zaznacz tylko 1080p aby było aktywne wsio Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2008 Właśnie teraz patrząc na te dwa zdjęcia z posta Milo przypomniało mi się, że zanim gra wyszła to na wielu screenach można było zauważyć, że Niko też ma takie rękawiczki bez palców, Takie jak w twoim avatarze - wystarczylo napisac... Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 29 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2008 jak włączyć te gre w 1080p na ps3 ?? bo uruchamia mi sie cały czas w 720p i nie wiem co z tym zrobić. wejdz w settings -> display -> video output -> wybierz custom i zaznacz tylko 1080p aby było aktywne wsio dzieki, działa Cytuj Odnośnik do komentarza
systematyk 0 Opublikowano 29 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2008 dziś zmęczyłem misję z porwaniem córki gangstera i tego właśnie oczekiwałem od gta! urozmaicenia. aż miło się to wszystko oglądało i robiło zwłaszcza kiedy Niko żeby uciszyć tą bitch grozi jej bronią, i na koniec daje jej z "liścia" pistoletem . parsknąłem szczerym śmiechem i za takie momenty uwielbiam wszystkie części. do tego mogę rzec, że niko to jedna z najlepiej zbudowanych wirtualnych postaci ever. dawno tak się nie wczułem w grę, by chcieć to co chce główny hiro. do tego podoba mi się, że niko nie stara się być kimś kim nie jest. a jest zimnym mordercą, co stale zresztą podkreśla i ta jego szczerość rozbraja. btw, facet który dał głos nikosiowi dostał za tę fuchę 100 tys. baksów i patrząc na zarobki r* z tej części rzędu 600 mln baksów, to chyba się musiał poczuć trochę wyr_chany, zważywszy że to właśnie jego kapitalny voiceacting daje charakter tej postaci Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 29 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2008 niewiem czy zemna cos nietak,wskaznik w gta pokazuje mi 25 godzin , mam jakies 52 % gry i lezy na polce od 3 tygodni , ile mozna robic to samo czyli jedz- zabij- jedz- gon- zabij- sledz- zabij- gon-zabij - poszukaj -zabij - fuck! to samo , to samo, to samo , z dodanymi przerywnikami . no ale to moje zdanie, za jakis tydzien moze zalacze i poprobuje dalej 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 29 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2008 Częściowo masz rację, ale tylko częściowo, bo co mogłoby być innego jeśli chodzi o grę tego typu? Otwarte miasto i wolność wyboru = mało skryptów i wiele możliwości wykonania misji = nierzadko pewna wtórność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 30 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2008 (edytowane) mozliwosci na misje oraz zmiany gameplayu mozna by wziasc z innych gier tego typu np. - true crime 2 - czemu jak biegniemy za gosciem to nie mozemy sie na niego rzuci i powalic? w TC2 to bylo - scarface - lokowanie kasy w koncie - fajny pomysl, w GTA acziv za 500k to zaden problem... - gta vc/sa - kupowanie domow (wlasny biznes - zbieranie kasy z safehouse - vc) - driver pl - 2 ery (ciekawe chodz tutaj trzeba by miec jakis dobry nosnik ;P) - true crime 1 - podobnie w SA "bylo" ze istniala szkola jazdy poki nie mielismi licencji pilota nie moglismy latac, tutaj takie cos sie przydalo jak rowniez strzelnica bo Niko wszystko potrafi i odrazu mamy wszystko dostepne mozna by duzo znalesc ciekawych rozwiazan z tego typu gier ale trzeba sobie toche pamiec odswiezyc - wiecej znaczacych wyborow -itd itd Najlepiej aby do GTA pojawil sie ponownie system gangow (2) Do kolejnej wady mozna zaliczyc ze wiekszosc numerow ktore sa na bilbordach czy na stronie jest nie aktywnych.... wiec po co ten telefon skoro poza misjiami nie mozemy z niego korzystac... Edytowane 30 maja 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 30 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2008 Tam zaraz wyr.uchany - wielu aktorów zrobiłaby to i za darmo. Gość jeszcze kilka miesięcy temu był nikim, a teraz jest Nickym. Ma już nazwisko, kariera stoi przed nim otworem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 30 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2008 mozliwosci na misje oraz zmiany gameplayu mozna by wziasc z innych gier tego typu np. wziąć kurde, pamiętajcie o tym... Dokładnie, tyle telefonów wokoło Niko i wszystkie wyłączone I tak wierzę, że dodatek sierpniowy to będzie mapka stanu SA. Za dużo tego wtrącili - lotnisko w telewizji, Ventura's Poker Challenge, teksty w misjach jak "będziemy swoimi panami w LV". Do tego jeszcze ten obrazek biletu z LC do SA na stronie GTA Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 30 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2008 No wlasnie apropo dodatku... bedzie do sciagniecia tylko przez LIVE czy bedzie moze qwersja do nabycia w sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 30 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2008 jak pamiętam to tylko poprzez XBL torrenciarze się załamią Cytuj Odnośnik do komentarza
Osaka 4 Opublikowano 30 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2008 A ma ktoś jakieś njusy o Episode One i Two ? Bo na necie cicho sza, odkąd gra wyszła Rockstar nie rzucił prawie żadnego info. Mam nadzieje, że rozwiną wątek fabularny, bo jak dla mnie pod tym względem to najlepsza część GTA. Dlatego właśnie, że nie ma w nim miliarda pierdół rodem z San Andreas i nie jest już tak przesadnie cukierkowe, poza tym Niko wydaję się bardziej wyraźną postacią niż CJ ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Noth 0 Opublikowano 30 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2008 Hmm w mojej opini gra jest prawie tak nudna i frustrujaca swoja powtazalnoscia jak Assasin Creed (chociac on probowal czegos nowego w mniej lub bardziej udany sposob) Cytuj Odnośnik do komentarza
Tosh 1 Opublikowano 1 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2008 No wlasnie apropo dodatku... bedzie do sciagniecia tylko przez LIVE czy bedzie moze qwersja do nabycia w sklepach? Zeby tylko nie dali dupy, i wprowadzili polskiego Live'a/dało radę to sciagnąć na polskich IP... Cytuj Odnośnik do komentarza
Tytek 0 Opublikowano 4 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2008 Mnie brakuje interakcji z przechodniami (jakiś zaczepek,tekstów,kradziezy) interakcji z otoczeniem (chcialoby sie rzucic czyms wiecej niz ceglą) i jakis ukrytych zabaw jak KILL FREENZY bo np wchodzi sie na dźwig 3 minuty a na końcu nie ma nic... Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 6 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2008 (edytowane) Odtwórczość. Zawsze gdy zaczynam grać mam wrażenie, że gdzieś to już widziałem. Z jednej strony, rynek gier rozrasta się w szybki tempie. Coraz więcej ludzi zaczyna sięgać po elektroniczną rozrywkę. Z drugiej strony, "starzy" gracze są znudzeni powtarzającymi się schematami. Wii miało przynieść nowe rozwiązania ale grafika i wartościowe gry, które można zliczyć na palcach jednej ręki są jednym wielkim pośmiewiskiem. Z resztą polityka Nintendo nigdy nie obejmowała takich brutalnych gier. Moim zdaniem na kolejną część GTA poczekamy bardzo długo. Zarówno Rockstar jak i sami gracze mają świadomość, że kolejna część nie będzie się różnić w znacznym stopniu od poprzedniej. Sytuacja z Vice City miała się z goła inaczej. Ludzie wtedy nie ochłonęli po pierwszym w pełni trójwymiarowym GTA. Jedynym rozwiązaniem, które naprawdę odświeżyłoby serię to pójście w klimaty futurystyczne lub stworzenie konkurencji dla "Mafii". Pierwszą koncepcję można pominąć. Druga z kolei trafiłaby do bardzo wąskiego grona odbiorców. Edytowane 6 czerwca 2008 przez rkBrain Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość maciek88 Opublikowano 6 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2008 R* juz dlubie przy L.A. Noire, ale tu nie chodzi o zmiane realiów gry tylko zalozen gameplayu... chociaz z drugiej strony moze to ma byc wlasnie taka arcade'owka z mnostwem pier,dol, golebie, telefony, internet, podloze pod krytyke popkultury, miliardy podobnych zadan do zaliczania itd. moze wlasnie L.A. Noire bedzie inne, powazniejsze, a GTA pozostanie takie jakie jest bo wlasnie takie ma byc i jak widac milionom ludzi to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 8 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2008 (edytowane) Zarzućcie plz linkiem do filmiku tego jajcarskiego, w którym jest luźna muzyczka, Jeff mówi "my son is fucking some guy upstairs" a Niko mówi "You're a strange girl, Michelle" i przewraca się na twarz, rozśmieszając mnie do łez. Za cholerę nie mogę tego znaleźć, a nie mam już czasu szukać, bo idę na szit o siedmiu krasnoludkach i ich drobnej spółce wydobywczej. edyta: MAM! Genialne, przy "You're a strange girl, Michelle" zawsze się wykładam lol Edytowane 8 czerwca 2008 przez Sasori Cytuj Odnośnik do komentarza
ryder 0 Opublikowano 11 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2008 hej, szukam pewnego kawałka z radia broker: TEENAGER - PONY http://www.youtube.com/watch?v=BLjTFP9IYZY chodzi mi o jakiś link gdzie mogłbym go pobrać, w p2p szukalem i nie ma... z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 12 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2008 Boże, ale ta czesc jest irytujaca. Szczegolnie misje strzelane, po co jest opcja szybkiego powtorzenia skoro i tak zostaje nam zabrana energia i kamizelka ktora mielismy jak przystepowalismy do misji... Trzeba jechac po kamizelke i dopiero od nowa zaczac misje. S I C. Cytuj Odnośnik do komentarza
wisza 5 Opublikowano 12 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2008 Tez mnie to denerwuje Podobno do kazdej z misji mialy byc trzy scenki, i jak bysmy ja powtarzali to by sie zmienialy a tu tylko dialogi zmienione Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość maciek88 Opublikowano 16 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 (edytowane) glupim jest, ze jak jakis randomowy typ ucieka przed psami i zostaje przeze mnie powalony na glebe szturchnieciem to psiarnia sie na mnie rzuca... w smak byloby dla mnie podciegniecie zachowan psow - koniecznosc przepisowej jazdy i mandaty np. a poza tym uprowadzanie furek winno byc naprawde trudniejszym wyczynem i zeby mozna sie bylo przywiazac do fury, bujac sie nia niemal przez cala gre bo ciezko bylo przykadowe cacko zdobyc. nawet opcja kupienia w salonie imo trafionym pomyslem jest. i temat by sie na tym forum pojawil: czym jezdzisz? i koniecznosc tankowania w koncu! kolejna rzecz to kasa. chcialbym poczuc wartosc kazdego zarobionego dolara, a jezeli mam juz miec te kilkaset tysiakow na koncie to zeby szlo je rozsadnie wydac. nie to, ze narzekam na sile. mi sie gierka naprawde podoba, ale nie jestem nia zachwycony tak jak oczekiwalem. tak sobie bujam tylko w oblokach nad nowymi usprawnieniami, pomijajac te konieczne (misje...). Edytowane 16 czerwca 2008 przez maciek88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 16 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 w San Andreas ( i chyba w innych też) jak walnąłeś uciekającemu przed psami, dostałeś premię za bycie dobrym obywatelem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi