ramzes_1981 0 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Czy ktoś ma taki problem jak ja? Mianowicie chodzi mi o online pisze cos takiego jak wybierma Multiplayer z komórki :Cannot cponnect to game provider please try again later. Tylko ja nie gram online? Jeżeli tak to ktoś zna jakiś sposób? Bardzo prosze o zainteresowanie sie tą sprawą. Z góry dzięki. Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Ja jestem ciekaw czy jest ta instalacja dla posiadaczy xboxów ? prosze o odpowiedz Cytuj
YETI 10 991 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Czy ktoś ma taki problem jak ja? Mianowicie chodzi mi o online pisze cos takiego jak wybierma Multiplayer z komórki :Cannot cponnect to game provider please try again later. Tylko ja nie gram online? Jeżeli tak to ktoś zna jakiś sposób? Bardzo prosze o zainteresowanie sie tą sprawą. Z góry dzięki. Jeszcze 3h temu wszystko chodziło (znajomi z listy grali) teraz może więcej ludzi wpadło i jest problem z dostaniem sie na serwery. Cytuj
kold 8 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Ja jestem ciekaw czy jest ta instalacja dla posiadaczy xboxów ? prosze o odpowiedz Nie ma. Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 strasznie dużo rosjaninów heh ja się rozpędziłem trzasnąłem w inne auto , Niko wyleciał przez szybę prosto w jakąś ciężarókę która zaraz potem wjechała do wody XD Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Czy ktoś ma taki problem jak ja? Mianowicie chodzi mi o online pisze cos takiego jak wybierma Multiplayer z komórki :Cannot cponnect to game provider please try again later. Tylko ja nie gram online? Jeżeli tak to ktoś zna jakiś sposób? Bardzo prosze o zainteresowanie sie tą sprawą. Z góry dzięki. Jeszcze 3h temu wszystko chodziło (znajomi z listy grali) teraz może więcej ludzi wpadło i jest problem z dostaniem sie na serwery. Popoludnie sie zaczelo w US, dzieciaki szkole skonczyly... wrocily do domu, konsola w ruch... ach te darmowe online'y Cytuj
Nedwed183 2 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Mam pytanie czy do xboxa360 potrzebny jest dysk do grania online. niech ktos prawdzi albo co !! Cytuj
saptis 620 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Czy ktoś ma taki problem jak ja? Mianowicie chodzi mi o online pisze cos takiego jak wybierma Multiplayer z komórki :Cannot cponnect to game provider please try again later. Tylko ja nie gram online? Jeżeli tak to ktoś zna jakiś sposób? Bardzo prosze o zainteresowanie sie tą sprawą. Z góry dzięki. Serwery sa przeciazone (PS3). Raz mialem dziwna rzecz grze, jakis czas temu podlaczylem sie do gry multiplayer Deathmach, ale w grze nie bylo zadnych dziwiekow, dziwna sprawa. Cytuj
Limak122 0 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Na SD TV da sie w miare dobrze grać? Na SD TV wszystko ładnie wygląda, specjalnie podłączyłem do TV żeby sprawdzić. Aż się zdziwiłem. Tak na boku. Nie wiem czy zauważyliście, ale gierka śmiga normalnie w rozdzielczości 1280x1024 ! (Bez rozciągania) Cytuj
saptis 620 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 (edytowane) To jak jest w koncu z ta opcja filtra obrazu ktora niby mozna wlaczyc ? Ja niczego nie widzialem w opcjach na PS3. Edytowane 29 kwietnia 2008 przez saptis Cytuj
kiender 25 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Pograłem dzisiaj 2 godziny w wersje X360 i jest REWELACYJNIE. Gra jest przepotężna i zapowiada się wiele godzin świetnej zabawy. Nie potwierdzam narzekań na pop-up i dorysowywujące się tekstury. Wszystko chodzi płynnie, czasem przytnie przy duuużej ilości obiektów. Z rzadka jakaś tekstura dotczyta się za późno ale nie spotkałem się z wyskakującymi nagle obiektami. ( mam napęd Hitachi-LG i wersję Premium) Jak tylko przegonię żonę sprzed TV rozpoczynam zabawę w trybie online jeśli ktoś chciałby poszpilać to jestem chętny ^_^ . Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 albo mi się wydawało albo coś jest ze mną źle. Przed chwilą trzasnąłem lekko jedno auto i usłyszałem: "Hej, moja maszyna" !! :o No skoro gra opowiada o imigrantach z Rosji, to raczej nie ma sie co dziwic, ze w grze zdarzy sie, ze ktos cos powie po rosyjsku. Cytuj
dx36 2 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Ja rowniez chcialbym sie dowiedziec czy w multi na 360 mozna grac bez HDD ?? Cytuj
Radiell 0 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 (edytowane) Powiem wam ze po pierwszej godzinie w gta gra jakos mnie odpychala, spadajacy framerate, jakies nudnawe misje, ale gralem dalej i im wiecej czasu spedzilem w liberty city tym bardziej bylem swiadom fenomenu tej gry. I teraz po 6h gry nadal nie mam jej dosc i mogl bym grac grac i grac. albo mi się wydawało albo coś jest ze mną źle. Przed chwilą trzasnąłem lekko jedno auto i usłyszałem: "Hej, moja maszyna" !! :o No skoro gra opowiada o imigrantach z Rosji, to raczej nie ma sie co dziwic, ze w grze zdarzy sie, ze ktos cos powie po rosyjsku. A ja myslalem ze to po polsku jest a nie rosyjsku... Edytowane 29 kwietnia 2008 przez Radiell Cytuj
neopb20 0 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Nie napiszę więcej...moją opinię mieliście tu kilka godzin temu. Dodam tylko, że jest o 200% lepiej niż było wcześniej . Grafika im dalej jest lepsza, misje ciekawsze, możliwości potężne , system celowania rewelka, i smaczki ... jest tego pełno... pościgi moga dać w kość a jak się upijecie to się tak cholernie cięzko prowadzi , że szok...no i policja "rozpoznaje , źe jestesmy pijani, a uciekanie przy stanie zbytniego upojenia to hardkor jakich mało" ... 'Jak jestesmy upici , to im więcej wypadków tym bardziej obraz się trzęsie i zlewa, tak jakby "głowa mu pękała" ... jeżdżenie w takim stanie graniczy z cudem a jak policja ruszy do ataku to jest zabawa nie do podrobienia" ... Fajnie pomyślane z randkami z dziewczynami - trzeba wywnioskować po charakterze gdzie by chciała pójsć... jak za długo łazicie w tym samym to się zapyta: "czy nie masz już nic innego do ubrania?" ... i takie różne . Jak się jedzie przez autostradę trzeba zatrzymać się przed bramką ... no i ta grafa... jak jest zachmurzone obraz jest niemal czarno-biały w oddali... jak słonecznie, to kolory tak ostre, że szok... w deszczu się wszystko tak odbija , że co chwilę miałem szczękę na dole... ta gra WYGLĄDA NAPRAWDĘ DOBRZE . DUŻO lepiej niż się spodziewałem ... Mogę tak pisać długo . Bardzo długo. Jeszcze nawet nie odpaliłem multi. Chcę poznać to miasto, a jest co poznawać... przejazd na Brooklyn w nocy rozpiernicza...most oświetlony...KORKI na ulicach... tak! Bywają sytuacje, że na ekranie jest nawet z 20 samochodów i w korku się stoi nawet blisko 10 min czasu rzeczywistego ... Cały czas jestem na pierwszej "wyspie" z podwyspami ... Gra wszechczasów - bezapelacyjnie. A i są misje "taksówkarskie" - dzwonicie do Romana, on zleca przejazdy . Są one dość długie i dają szansę poznać nieco miasta. Zauważyłem, że podobne akcje są z innymi zleceniodawcami, ale szczegółów jeszcze nie znam. ...Nie no, wracam do grania . Jak nie macie, to kupujcie. Dla tej gry warto kupić konsole. Cytuj
Flowed 0 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 (edytowane) ej ten kto gra już w GTA IV niech sie wypowie czy Nico może pływać?? Edytowane 29 kwietnia 2008 przez Flowed Cytuj
konsola 4 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 ej ten kto gra już w GTA IV niech sie wypowie czy Nico może pływać w wodzie??? jasne że może Cytuj
neopb20 0 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 (edytowane) Z tego co wiem może, nie sprawdzalem . A wlasnie...woda...jak ona wyglada...:o ... zupelnie jakbym widział prawdziwą wodę ... nie było czegoś takiego nigdy, po raz pierwszy w GTA4 ... Edytowane 29 kwietnia 2008 przez neopb20 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 (edytowane) ej ten kto gra już w GTA IV niech sie wypowie czy Nico może pływać w wodzie??? Tak, może. Czemu miałby nie móc? neopb20 - bez przesadyzmu. Edytowane 29 kwietnia 2008 przez Hela 1 Cytuj
ramzes_1981 0 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Może pływać bo wpadłem raz do wody podczas misji i pluskałem się. A graliście już w kręgle? Ja grałem z Michelle (dziewczyna Nico) nawet wyniki na monitorze mozna sprawdzić To jeszcze raz zapytam. Macie taki problem przy online ? : Cannot cponnect to game provider please try again later Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 (edytowane) Popieram neopb20 - gra ma rewelacyjny klimat nie ma to jak słyszeć Romana krzyczącego po angielsku z ruskim akcentem . Wszystko jest strasznie dopracowane (wiele smaczków) np. zmienianie dzwonków w telefonie, albo włamywanie się do szyby, całe operacje telefonami, wchodzenie/wychodzenie z budynków, zero loadingów przy tych momentach, jeszcze jedna rzecz jest warta odnotowania, jeśli jedziemy w nocy możemy zmieniać światła z krótkich na długie no i jak jedziemy w dzień to włączać i wyłączać!!! Tylko trochę nie mogę ogarnąć sterowania, z czasem dojdzie się do wprawy. Mam pytanie co się dzieje jeśli przy otwieraniu będziemy naciskać RT i LT no i jak już jesteśmy w środku i wyje alarm, bo coś było napisane, ale przy tych 2 akurat zagapiłem się i nie przeczytałem . O tym upijaniu się to nie wiedziałem, trzeba będzie sprawdzić za niedługo , narazie jestem nie daleko. Jeszcze raz chciałbym powtórzyć! Gra jest z najwyższej półki, MIAŻDŻY!!! PS.ramzes , uprzedziłeś mnie , ja próbowałem się podłączyć ale coś nie mogłem, nie pamietam co tam bylo napisane. Ja polecam Darts, przyjemne, ale dość proste, za każdym razem bez problemu mogę rzucić 180 (oczywiście 3 rzutami ) Edytowane 29 kwietnia 2008 przez marcin0903 Cytuj
ramzes_1981 0 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Marcin0903 ja miałem jedynie problem ze sterowaniem bo chciałem biegać gałką jak w COD4 i klękałem zamiast biegać a przecież biega się X-em Cytuj
Kwas_91 0 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Mam pytanie co się dzieje jeśli przy otwieraniu będziemy naciskać RT i LT no i jak już jesteśmy w środku i wyje alarm, bo coś było napisane, ale przy tych 2 akurat zagapiłem się i nie przeczytałem . Odpalasz szybciej samochód. Cytuj
Radiell 0 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Przed chwilka ciekawa rzecz mi sie przydarzyla a mianowicie jadac pseudo viperem z maxymalna predkoscia, trafilem na sciane i przod samochodu przestal istniec zderzak mialem w kolach xD a nicko wylecial z 100metrow do przodu i odpil sie 3 razy xD Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Wie ktoś czy gra wyświetla się pełnoekranowo w proporcjach 4:3? (bez pasów) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi