Godsmack 0 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam. Mam pytanie jak zrobić update konsoli żeby odtważała Filmy z CD??? Od razu mówi że konsola nie jest podpieta do netu, bo narazie nie mam takiej możliwości. Można ściagnąć taki update z internetu w PC, wrzucić na płyte CD czy Dvd i odpalić na konsoli??? Będzie all dobrze działało??? PS. Przepraszam jesli temat już był. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 divx? Cytuj Odnośnik do komentarza
Godsmack 0 Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 no tak ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 ktos mial podobny problem lecz gdy uruchamiamy film to kodeki sie pobieraja odzielnie (nie w updejcie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Godsmack 0 Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Czyli jak wezme pierwszy lepszy film, wypale na CD to będzie działał na xpudle?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 nie, musisz byc podpiety do netu Cytuj Odnośnik do komentarza
Godsmack 0 Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 mówiłem że nie mam takiej możlowości, nie mozdfa ściągnąć jakiś kodeków z netu ale w PC?? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 nawet jeśli wypalisz ten update i on się zainstaluje to i tak nie da rady, ponieważ po wrzuceniu filmu jeszcze ściągają się kodeki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 ale divx na nieprzerobionej konsoli ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Godsmack 0 Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 (edytowane) nawet jeśli wypalisz ten update i on się zainstaluje to i tak nie da rady, ponieważ po wrzuceniu filmu jeszcze ściągają się kodeki pozdro Podobno X'box może odtważać filmy z płyty CD. Tak sie składa że udało mi sie podłączyć konsolke do netu. I jak teraz zrobić żeby film mi działał?? Bo włozyłem shreka i nic nie działało, pisało że płyta ma rózne pliki multimedialne i tyle. PS. Mam XB arcade bez dysku Edytowane 17 Maja 2008 przez Godsmack Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 bo może zły format. działają tylko divixy. avi ani nic innego nie śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza
Godsmack 0 Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 (edytowane) oki, to przekonwertuje i sprawdze ^_^ Jaki polecacie Konwerter??? Edytowane 17 Maja 2008 przez Godsmack Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 ale divx na nieprzerobionej konsoli ? Generalnie to nie istnieje coś takiego jak przeróbka konsoli Co do konwerterów to najprostszy i darmowy jest virtual dub, jeszcze tylko kodeki divixa sobie kup i możesz konwertować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godsmack 0 Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Dajcie jakiś darmowy konwerter i łatwy w obsłudze, ten virtual Dub nie zabardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Google nie bola... Cytuj Odnośnik do komentarza
Godsmack 0 Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Jutro sprawdze czy filmy działają, bo dziś nie miałem czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 nie beda dzialac raz to kodeki trzeba sciagnac przez XBL a dwa to kazdorazowo gdy chcemy odtworzyc divxa system musi chyba dostac licencje przez XBL zeby to zrobic bo mimo iz kodeki sa to i tak bez XBL wyskakuje blad, a po podpieciu wszsytko jest ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Godsmack 0 Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Ale ja jestem zarejestrowany w XBL i działa mi net w konsoli. ^_^ ^_^ Czyli filmy też będą działać Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 tak beda jak bedziesz podpiety do netu sugerowalem sie tematem watku "Update Konsoli, Bez netu" Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Ale ja jestem zarejestrowany w XBL i działa mi net w konsoli. ^_^ ^_^ Czyli filmy też będą działać Cos sciemniasz koles w pierwszym poscie napisales ze nie masz netu, a tak po za tym to gdybys byl podpiety do sieci to tego tematu by nie bylo bo filmy by Ci hulaly spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godsmack 0 Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 bo wtedy nie miałem jeszcze XBL, porzyczyłem kabel sieciowy od znajomego i XBL mi działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 bo wtedy nie miałem jeszcze XBL, porzyczyłem kabel sieciowy od znajomego i XBL mi działa. Jezeli tak to wkladasz plytke z filmem do czytnika a dalej wszystko jasne, musisz tylko zainstalowac update. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godsmack 0 Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Wiem, kilkam filmy wideo i klikam żeby czytało z płyty, filmy już działają. Dzięki za pomoc Temat mozna zamknąć PS. x360 super sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi