Mikes 65 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 http://www.gram.pl/news_6gffGe2_Beyond_Goo..._produkcji.html Jak dla mnie najlepsza informacja od czasu całej ery next-genów. Pre-prod. trwa już rok, wystarczy zielonego światło od Ubi i dostaniemy BGE2 na PS3 i Xboxa. Wspaniała wiadomość, odkąd skończyłem jedynkę mam niesamowitą chęć poznania dalszej części tej niesamowitej historii. A jak znowu się słabo sprzeda to tracę wiarę w rynek, o! Cytuj
bajej 28 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 no 1nka rządziła ;]. Nie mogłem sie kiedys oderwać od PC. Az chyba sobie kupie gierke z x1 i przejde jeszcze raz . Naprawdę ten kto nie grał niech jak najszybciej to nadrobi! Cytuj
Moralio 106 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 Wspaniała wiadomość, super będzie jeszcze raz zagrać "zielonoustą". Zapewnie całkiem niezły sukces komercyjny Rayman Raving Rabbids spowodował że znalazła się kasiorka też i na inne tytuły. Jeśli ktoś nie grał to polecam sprawić sobie gierkę. Płytka (oryginał) w wersji PC kosztuje ~20 złotych. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 Hmm, ciekaw jestem jak rozwiną zakończenie jedynki. Takich gier nam trzeba. Lekka, z polotem, wszystko na miejscu. Tylko czekać... Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 Z chęcią bym nadrobił, szkoda, że nawet na Allegro nie ma jedynki na x'a Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 Oby to była prawda. BG&E była genialna i należała niestety do grona tytułów świetnych za którymi nie idzie sprzedaż (Ico, SoC...) Widać ludzie wolą tępe sieczki i kolejne odsłony Fify... I mają być zwierzaki! Bez tego nie ma takiej zabawy. Gra była (jest) rewelacyjna i mam nadzieję, że dwójka pobije oprawą i klimatem protoplastę. Jakaś oficjalna stronka już jest?... Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 (edytowane) Dopóki Ubisoft nie da "zielonego światła", a tym samym proces produkcji na dobre się nie rozkręci to raczej oficjalnej strony nie zobaczymy. BTW. Szukałem sobie gry na Allegro i w jednym opisie znalazłem Beyond Good and Evil PL (2CD) â niesamowita i wciągająca gra o młodej reporterce, która musi włączyć się walki z tajemniczymi najeźdzcami Ziemi, stworzona przez Michela Ancela, tego od gry King Kong <napinka> Edytowane 19 maja 2008 przez ShtaS Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 20 maja 2008 Opublikowano 20 maja 2008 doceniona, tylko kiepsko się sprzedała Cytuj
Milo 56 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 (edytowane) Jedynka była bardzoooo fajna.Wieść o 2 części bardzo raduje!!Na pewno zagram Edytowane 23 maja 2008 przez Milo Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Oficjalnie zapowiedziane! Screeny i teaser: http://www.gamersyde.com/news_6556_en.html Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 To czekamy na drugi teaser, pewno zatytułowany "Jade". Ciekawe dlaczego tak ją ukrywają w powyższym filmiku, zmieniła się tak bardzo? ;> I trochę brakuje tej zieleni... ale już nie narzekam Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 29 maja 2008 Autor Opublikowano 29 maja 2008 Przeciez to moze byc jedna z wieliu planet, kto wie czy nie dostaniemy takiej mozliwosci. Ta wygląda jak ziemia, po co budowali by asfaltową droge dla latajacych maszyn? Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 OMG! Jedynka była rewelacyjna. "propaganda.." Ubi szybciej z tym! Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Bardzo mnie irytuje ta świnia w tym teaserze :krzeslem: Ogólnie gierka powinna być wypas. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=41186 1 była trudna O_o? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Chyba tylko jeśli ktoś postanowił zrobić wszystkie zdjęcia, a tak.... gdzie niby była ta trudność? I jak ta gra może być łatwiejsza? Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 3 czerwca 2008 Autor Opublikowano 3 czerwca 2008 Fakt, jedynka była prosciutka, tylko ostatni boss przed odwróćone sterowanie wymagał dłuzszej chwilki. No ale walić, może być łatwiej, niech nie będzie płyciej. Cytuj
toudi 0 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Fakt, jedynka była prosciutka, tylko ostatni boss przed odwróćone sterowanie wymagał dłuzszej chwilki. No ale walić, może być łatwiej, niech nie będzie płyciej. To nie znasz tego tricku z odwróceniem pada do góry nogami, takie rzeczy to się już dawno temu stosowało, więc ostatni boss to był pikuś A dwójka hmm... oby trzymała poziom poprzednika i mamy hit. Cytuj
Gość Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Pewnie znowu nie trafi za bardzo w gusta masowego odbiorcy, cóż taki urok Ancela. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi