Opublikowano 17 maja 200816 l http://www.gram.pl/news_6gffGe2_Beyond_Goo..._produkcji.html Jak dla mnie najlepsza informacja od czasu całej ery next-genów. Pre-prod. trwa już rok, wystarczy zielonego światło od Ubi i dostaniemy BGE2 na PS3 i Xboxa. Wspaniała wiadomość, odkąd skończyłem jedynkę mam niesamowitą chęć poznania dalszej części tej niesamowitej historii. A jak znowu się słabo sprzeda to tracę wiarę w rynek, o!
Opublikowano 17 maja 200816 l no 1nka rządziła ;]. Nie mogłem sie kiedys oderwać od PC. Az chyba sobie kupie gierke z x1 i przejde jeszcze raz . Naprawdę ten kto nie grał niech jak najszybciej to nadrobi!
Opublikowano 17 maja 200816 l Wspaniała wiadomość, super będzie jeszcze raz zagrać "zielonoustą". Zapewnie całkiem niezły sukces komercyjny Rayman Raving Rabbids spowodował że znalazła się kasiorka też i na inne tytuły. Jeśli ktoś nie grał to polecam sprawić sobie gierkę. Płytka (oryginał) w wersji PC kosztuje ~20 złotych.
Opublikowano 17 maja 200816 l Hmm, ciekaw jestem jak rozwiną zakończenie jedynki. Takich gier nam trzeba. Lekka, z polotem, wszystko na miejscu. Tylko czekać...
Opublikowano 17 maja 200816 l Z chęcią bym nadrobił, szkoda, że nawet na Allegro nie ma jedynki na x'a
Opublikowano 19 maja 200816 l Oby to była prawda. BG&E była genialna i należała niestety do grona tytułów świetnych za którymi nie idzie sprzedaż (Ico, SoC...) Widać ludzie wolą tępe sieczki i kolejne odsłony Fify... I mają być zwierzaki! Bez tego nie ma takiej zabawy. Gra była (jest) rewelacyjna i mam nadzieję, że dwójka pobije oprawą i klimatem protoplastę. Jakaś oficjalna stronka już jest?...
Opublikowano 19 maja 200816 l Dopóki Ubisoft nie da "zielonego światła", a tym samym proces produkcji na dobre się nie rozkręci to raczej oficjalnej strony nie zobaczymy. BTW. Szukałem sobie gry na Allegro i w jednym opisie znalazłem Beyond Good and Evil PL (2CD) â niesamowita i wciągająca gra o młodej reporterce, która musi włączyć się walki z tajemniczymi najeźdzcami Ziemi, stworzona przez Michela Ancela, tego od gry King Kong <napinka> Edytowane 19 maja 200816 l przez ShtaS
Opublikowano 23 maja 200816 l Jedynka była bardzoooo fajna.Wieść o 2 części bardzo raduje!!Na pewno zagram Edytowane 23 maja 200816 l przez Milo
Opublikowano 28 maja 200816 l Oficjalnie zapowiedziane! Screeny i teaser: http://www.gamersyde.com/news_6556_en.html
Opublikowano 29 maja 200816 l To czekamy na drugi teaser, pewno zatytułowany "Jade". Ciekawe dlaczego tak ją ukrywają w powyższym filmiku, zmieniła się tak bardzo? ;> I trochę brakuje tej zieleni... ale już nie narzekam
Opublikowano 29 maja 200816 l Autor Przeciez to moze byc jedna z wieliu planet, kto wie czy nie dostaniemy takiej mozliwosci. Ta wygląda jak ziemia, po co budowali by asfaltową droge dla latajacych maszyn?
Opublikowano 30 maja 200816 l Bardzo mnie irytuje ta świnia w tym teaserze :krzeslem: Ogólnie gierka powinna być wypas.
Opublikowano 2 czerwca 200816 l Chyba tylko jeśli ktoś postanowił zrobić wszystkie zdjęcia, a tak.... gdzie niby była ta trudność? I jak ta gra może być łatwiejsza?
Opublikowano 3 czerwca 200816 l Autor Fakt, jedynka była prosciutka, tylko ostatni boss przed odwróćone sterowanie wymagał dłuzszej chwilki. No ale walić, może być łatwiej, niech nie będzie płyciej.
Opublikowano 3 czerwca 200816 l Fakt, jedynka była prosciutka, tylko ostatni boss przed odwróćone sterowanie wymagał dłuzszej chwilki. No ale walić, może być łatwiej, niech nie będzie płyciej. To nie znasz tego tricku z odwróceniem pada do góry nogami, takie rzeczy to się już dawno temu stosowało, więc ostatni boss to był pikuś A dwójka hmm... oby trzymała poziom poprzednika i mamy hit.
Opublikowano 3 czerwca 200816 l Pewnie znowu nie trafi za bardzo w gusta masowego odbiorcy, cóż taki urok Ancela.