Opublikowano 21 maja 200816 l Albo jestem ślepy, albo nie ma tematu o tej nieziemskiej grze... Filmiki: http://www.gametrailers.com/player/34267.html -> Skate Deuce Teaser (hehe fajna wejściówka) http://www.gametrailers.com/player/34266.html -> What Happened To That Dude Trailer http://www.gametrailers.com/player/34265.html -> What Happened To The City Trailer Oficjalna strona pierwszego Skate'a, ale pojawiają się tam informacje na temat dwójeczki -> http://www.ea.com/skate/home.jsp
Opublikowano 21 maja 200816 l Niech mi ktoś tylko powie, czy te mini-gameplay'e w tych trailerach to już z dwójki czy z jedynki takie fleszbeki? Bo jeśli to już dwójka to za wiele się nie zmieniło
Opublikowano 21 maja 200816 l Dajcie mi schodzenie z deski i darkslide'y, oraz możliwość budowy własnego parku i będzie za(pipi)iście Mam nadzieję, że te filmiki to z 1ki...
Opublikowano 21 maja 200816 l Autor A czego wy się spodziewacie? Lepszej grafiki (może troszkę podciągną), więcej trick'ów (na bank będą)? Edytor by się przydał ale może być problem, tak myślę. KCE: trick'i freestylowe (Rodney Mullen!) i schodzenie z dechy.
Opublikowano 21 maja 200816 l Jeszcze mogli by dać licencjonowane postacie (bynajmniej ja bym tak chciał ;p)
Opublikowano 21 maja 200816 l Jeszcze mogli by dać licencjonowane postacie (bynajmniej ja bym tak chciał ;p) A nie ma licencjonowanych? Terry Kennedy? Rob Dyrdek? Chris Haslam i cała masa innych to co? Przechodziliśmy już przez to, co by kto chciał w dwójce, więc dajcie spokój .
Opublikowano 21 maja 200816 l bynajmniej to nie to samo co przynajmniej.. kuwa -_-. A na temat. Jakos ominałem ta gre[1ka].. Teraz jakos kusi :]. Tylko zastanawiam się czy ta gra nie jest zbyt hardcorowa? Jestem ciekaw co pokażą goście od Tonego skoro ich najwiekszy przeciwnik juz szykuje 2ke
Opublikowano 23 maja 200816 l No bez kitu.Pierwsze 2 godziny to troche masakra ale pozniej to jest za latwa gra
Opublikowano 23 maja 200816 l Oby był słabszy poziom trudności Lameee. Przecież expowanie w tej grze to czysta przyjemność. Nauka kręcenia pro tricków to bajka.
Opublikowano 24 maja 200816 l Mnie wkurzały tylko niektóre filmy w strefach No-Skate - ale wystarczył mnożnik X3 i duzo speeda i dało radę. No, pro challenge dla Roba Dyrdeka.
Opublikowano 24 maja 200816 l niech będzie dłuższy i cięższy. kocham takie gry (choć do deskorolki zraziłem się gdy jako 6 latek wytłukłem sobie mleczaki uderzając twarzą o rurkę) ale denerwuje mnie fakt że można je łatwo i szybko rozpykać.
Opublikowano 26 lipca 200816 l Nowe informacje - http://xboxspot.pl/Aktualnosci/4663,0,skat...sze_detale.aspx
Opublikowano 26 lipca 200816 l Ja bym wolał, żeby jednak nasz chłopek doskonalił swoje statsy podczas gry.
Opublikowano 26 lipca 200816 l W jaki niby sposob? Jak na zywo pojezdzisz na desce przez cholera wie ile ,raczej Ci nie wzrosna staty i nie bedziesz skakal na 2m, anie jezdzil szybciej od samochodow.
Opublikowano 26 lipca 200816 l Tony hawk jak dla mnie lepszy, lubie czesac jeden trick, ktory trwa kilka minut ;] Skejt to byla moja pierwsza gra na klocka i za dlugo w nia nie pogralem, wole czysty arkejd
Opublikowano 26 lipca 200816 l Patrzę- odświeżony temat o skate 2. Myślę- nic, tylko gameplay dali! A tu... informacje, których jak najbardziej można było się spodziewać . Byle ta gra nie wyszła jesienią tego roku, bo mój portfel, a raczej konto tego nie zniesie .
Opublikowano 26 lipca 200816 l Oby była jeszcze bardziej realistyczna+stałe fps+ściągnięcie zbędnych filtrów graficznych na rzecz grafiki bardziej realistycznej+wywalenie głupich eventów w stylu "natrzaskaj 8k w 30sekund" co prawie każdy zrobił zjeżdżając z górki po krawężniku i combując co przypominało TH+możliwość oglądania zapisanych fotek i filmików z poziomu dashboarda, bez potrzeby wkładania płyty+ realistic event mode, w którym liczy się również styl i płynność przejazdu(np. za lądowanie można dostać od 0-100% pkt)+więcej tricków(brakuje bardzo wielu)+więcej oficjalnych skopiowanych skateparków+stabilniejszy online+dodanie klasycznych tournamentsów online, przy jednoczesnej możliwości oglądania takie tournamentu jako spectator+poprawa kamery+własny soundtrack+większa paleta dźwięków i lepsze ich oddanie(po kilku h te same dźwięki męczą)Jako świetną promocję, widziałbym tournament online, w których udział biorą normalni gracze, a sędziować mogą takie sławy jak tony hawk, rodney m., Bob B., Danny W. itd Oczywiście tylko np co kwartał przez pierwszy rok. Edytowane 26 lipca 200816 l przez stabik
Opublikowano 26 lipca 200816 l Mondrze prawisz, ale jak wyobrazasz sobie zwiekszenie liczby trickow? Nie za wiele zostalo opcji krecenia galka - niestety. Chyba ,ze robiloby sie juz na trzy, a nie dwa tak jak teraz sa, ale to juz oddalenie sie od realistycznosci.
Opublikowano 26 lipca 200816 l Mi wystarczy, że miasto będzie bardziej zagęszczone dobrymi miejscówkami i dodanie paru trików. No i więcej zadań w takiej formie jak są. 100 questów na poziomie nollie 360 flip to FS Smith to minimum .
Opublikowano 26 lipca 200816 l gałka + RT/LT albo RB/LB jako trikowy zamieniacz, a wtedy graby jako RB+RT i LT+LB. bo ani gałka wraz ze spustem nie utrudnia gry i wciśnięcie przy grabie obu frontowych guzików też nie jest jakąś niewygodą. lub jeszcze mam inny pomysł trochę mało pasujący do skate ale trudno, jak nabijemy x1,5/x2/x3 to każde "x ileśtam" bedzie zmieniało trik pod machnięciem gałką - im bardziej płynnie śmigniemy tym ciekawsze w linii triki machniemy. btw. zejście z deski + laseczki to zbawienie.