Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja to bym chciał w ogóle multi skosztować :/ Od początku nie mogę połączyć się z je.banym EA Nation, pisałem do ich Supportu, usunęli mi GT z konta, zrobiłem konto w demie Facebreakera i też chu.j. Teraz napisałem im żeby jeszcze raz usunęli, tym razem spróbuję przyłączyć GamerTag do konta już w Skejcie od razu.

• Odpowiedzi 349
  • Wyświetleń 37,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Skate przefajny, ale za (pipi)a nie wiem co zrobić, żeby popchnać fabułę. Byłem na okładce SBK i na tym się skończyło. Mam sponsorów. Wygrałem chyba 5 zawodów w streecie i pare w bowlach. Mam ponad 40k kasy. Co robić panowie:)

Opublikowano

Pewnie masz ten sam błąd co ja i inni. Zrobileś juz coś dla thrashera? Ja w pewnym momencie miałem dostać kolejne zadania od thrashera by popchnąć fabułę do przodu i ich nie miałem. Musiałem zacząć grę od nowa, wtedy wszystko było już okej.

Opublikowano

Nie do końca, ja zdobyłem innego sponosa (demo z telefonu). Sprawdź czy wszystko w telefonie masz zrobione, bo to ważne.

Opublikowano

i w tym tkwi problem, też myślałem że dotknął mnie jakiś błąd w grze ale ruszyłem z filmami z telefonu. Po wykonaniu każdego dostępnego dostałem nowe zadania do thrashera.

Opublikowano

Tzn. zrobiłem pare i (pipi). Dobra to dziś dokończę te filmy. Mam pytanie. W jednym chodzi o przeskoczenie nad "San Van Ped" o co chodzi ? nie wiem gdzie to wykonać. Pozdro

Opublikowano

Potem będziesz Miał "Jump San Ven Car", pamiętaj że chodzi o samochód a nie pomnik

Opublikowano

Nie musisz być, aż tak uszczypliwy ;/ Skąd miałem się domyślić, że ped to skrót od pedestrian ? Zrobiłem wszystkie filmy z komórki, nagrałem demo dla zero i nie mam żadnych zadać oprócz tych dla Pro'sów ;/

Opublikowano

A odpowiednia ilość basenów masz zaliczoną ? Jeśli tak to będziesz musiał grać od nowa.

Edytowane przez jasiopatryk

Opublikowano

Ile jest wszystkich spotów w karierze, ja odkryłem 20, wszystkie je zaliczyłem i arcziw nie wpadł.

Opublikowano

A jest jakaś mapka tych spotów? Bo Jeździłem z godzinę po całej mapce i nie mogę ich znaleźć. :wkurzony:

Opublikowano

Jest, szukaj na googlach, bo ja znalazłem w 5 minut.

Opublikowano

Został mi ostatni spot do znalezienia, ale za nic go nie mogę znałeś, mam mapkę pomocniczą, ale kręcę się w okolicy, tam gdzie jest znaczek i nic, nie pojawia się spot. Chodzi o ten podświetlony spot. Może ktoś doradzić gdzie on konkretnie jest, lub dać jakąś fotkę?

Edytowane przez JPek

Opublikowano

A on nie jest w tym miejscu co jest więszkość Race'ów w górach? Bo jeżeli tak to pokręć się po tamtej okolicy - mogę się mylić.

Opublikowano

Nie miałem go zaznaczonego na mapie dlatego szukałem, ale już znalazłem, jak by ktoś też miał problem z tą miejscówką to TU JEST FOTA.