Gość krzychu_419 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Gdzieś czytałem że Skate 2 ma jakąś mini fabułę, a w jedynkę nie grałem, więc czy te 2 części mają ze sobą fabularnie coś wspólnego czy mogę od razu śmiało brać skate 2 a pierwszą część olać? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Ja bym brał jedynkę, ale nie za względu na "fabułę", a to, że dwójka ma po prostu z(pipi)any tutorial i lepiej jest zacząć od pierwowzoru. Cytuj
HudyPL 0 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 (edytowane) Pobrałem sobie dziś nowe DLC do Skate 2. Otrzymujemy 3 obszary do skejtowania. Miejscówki są dość ciekawe i myślę, że cena 400 MSP jest odpowiednia dla 3 sk8parków, więc polecam do kupna!! Przy tym otrzymujemy kilkanaście zadań, spotów i 3 contesty do odblokowania. Edytowane 28 lutego 2009 przez HudyPL Cytuj
Gość Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Ile jest dokładnie zadań ? Możesz coś więcej o nich powiedzieć ? Cytuj
HudyPL 0 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Są to filmy oraz fotki. Jeśli dobrze pamiętam po 6 na miejscówke, potem po ich wykonaniu mamy contest. Zadania dość ciekawe. Cytuj
Zephi 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Kiedy oblokowuja sie jakies photo-shooty do Thrashera? Bo okladke SBM juz mam, achievement wpadl, ale nadal nic do Thrashera, zakladka w blogu Slappy'ego tez pusta... I dlaczego po wykonaniu ktoregos z eventow zniknela mi zakladka z filmami w telefonie, chociaz bylo ich jeszcze calkiem duzo? Mam tylko zaliczone filmy (moze z 6), myslalem, ze musze zmienic sponsora deski, ale nic z tego... halp? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Mam to samo. (pipi)ana gra, z (pipi)anych gliczem Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 (edytowane) Poszukaj na mapie musza byc jakies zadania ja mam gre na 100% i bez zadnych bledow. A filmy beda po skonczeniu story jak to bylo w pierwszej czesci. Gra ktos wogule LIVE jak tak to zapraszam moj nick to Dark Star Shin Edytowane 11 marca 2009 przez Dark Star Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 (edytowane) nareszcie..... ^_^ EDIT: Zassalem...i jest idealnie..wyj.ebali odliczanie...poprawili chodzenie....tak powinny wygladac pacze brawo..gra dostaje +1 do oceny Edytowane 23 marca 2009 przez BieŃ Cytuj
orion50 632 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Korwa. Akurat jak sie wymieniłem ;/ Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 a jest ktos chetny na robienie online activities (czy jakos tak). Data mi obojetna, bo narazie zajmuje sie hall of meat, a potem jeszcze na necie bede gral, ale jak ktos chetny to swietnie Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Są to filmy oraz fotki. Jeśli dobrze pamiętam po 6 na miejscówke, potem po ich wykonaniu mamy contest. Zadania dość ciekawe. no i na kazdej miejscowce sa tez nowe OTS'y Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 pytanie noobowe nie mam chwilowo netu w domu wiec sciagniecie update wiaze sie z zatarganiem konsoli do pracy z calym okablowaniem i zasilaczem. chce miec wiec pewnosc, ze update jest juz dostepny - odpalam giere i sie sciaga? z gory dzieki za podpowiedz. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Tak nie powinno byc zadnego problemu bez zasania updatu nie pograsz poza tym na necie Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 to akurat nie problem, bo netu w domu brak dzieki za info, jutro taszcze kloca do roboty. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Kurce sciagnolem DLC i w sumie skonczylem w ciagu 5h razem ze spotami ale buła spodziewalem sie trudniejszych zadań za to activities sa hardcorowe. W sumie jak za te 800msp spodziewalem sie czegos lepszego. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) Wrzucam pare moich Reaplayi Wiez ze to nie jakis mega wypas ale pomyslalem ze sie podziele. Edytowane 15 maja 2009 przez Dark Star Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Table Hippy Jump rules wlasnie za takie akcje uwielbiam Skate. luzna jazda, bez stresu i zadan. lubie tak przyczepic sie do jakiejs fajnej miejscowk i probowac wyczesac cos efektownego. nie dobrze punktowana, ale wlasnie ladnie wygladajaca. ostatnio wessalo mnie w RE5 i Fable 2, ale chyba musze wrocic na troche do Skate 2 Cytuj
Gość Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Nie mogłeś tego w jeden filmik połączyć ? Table Hippy Jump wymiata a reszta do d.upy. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) Nie mialem ochoty tego lonczyc i skoro jestes tak krytyczny to pokaz swoje Edytowane 15 maja 2009 przez Dark Star Cytuj
Gość Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) Powiem Ci, że za bardzo nie mam czym nagrywać i chęci do tego, ale na pewno bym nie wrzucił tych filmików na YT. Oczywiście nie mówię tu o Table Hippy Jump bo genialnie to wyszło. Wcześniejsze filmiki w tym temacie jakoś bardziej mi się podobały. Chcesz zobaczyć jak jeżdżę w jedynce albo dwójce to możemy pograć w sieci. Edytowane 15 maja 2009 przez jasiopatryk Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 filmiki sa dla fanu a pojezdzic mozemy jakos sie zglosze i zobaczymy Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) mozemy zrobic jakas sesje wielosobowa. jeszcze w dwojeczke online nie gralem, bo mam od niedawna net na nowej chacie. chetnie wiec sprobuje. zreszta sa jakies online activities do wypelnienia, wiec tez chcetnie z kims powalcze w temacie (nie wiem dokladnie o co biega w tym trybie). jestem raczej wieczorami - raczej poznymi. widze, ze musze poszukac headsetu. gdzies mi sie zapodzial po przeprowadzce, a jak na razie nie byl potrzebny Edytowane 15 maja 2009 przez jiloo Cytuj
Gość Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Online activities to po prostu zadania, które można wykonywać ze znajomymi w sieci. W podstawce chyba 150 i potem jeszcze wraz z dodatkami dochodzą kolejne. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 ale rozumiem ze inne niz w singlu? jak tak to ja chetnie powalcze w towarzystwie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi