rad 0 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Wlasnie zrobilem okladke do Skateboard Mag, zostalo kilka zadan dla prosiakow, a nie mialem jeszcze zadnego zadania Trashera. Pojawia sie pozniej, czy moge grac od nowa? Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 bylo. musisz znalezc baseny, zeby cie vampir wpuscil na party. tam bedzie fotograf z Trashera. jesli dobrze pamietam. Cytuj
rad 0 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Przeczytalem kiedys wszystkie 17 stron i jakos nie przypominam sobie, bylo za to cos o skonczeniu filmow. A w jedynce zadania do SBM i T. robilo sie jednoczesnie. Dzieki za naprowadzenie. Na chwile odstawilem singla nie wiedzac grac dalej, czy od nowa. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 czytam o tym nie po raz pierwszy, a odwiedzam tylko to forum. ale nie klotnia jest mym celem, a pomoc koledze-graczowi w 2-jce tez mozesz robic jednoczesnie, ale zeby odblokowac Trashera musisz zrobic to o co prosi cie vampir i potem do niego wrocic (jest chyba przy basenie przy G.E.D High School). Cytuj
rad 0 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 jest dokladnie jak piszesz. wszystko dlatego ze fabule zaczalem dawno temu, pozniej zajalem sie multi i znowu powrocilem do singla. od razu przypomniala mi sie ta cutscenka gdzie nie chca mnie wpuscic na pool. dzieki wielki Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 13 stycznia 2010 Opublikowano 13 stycznia 2010 Ta gra nabiera całkowicie nowego blasku, przy muzyce z thps2, której soundtrack był genialny. Ten z pierwszej częsci Skate też dawał radę(np. Band of Horses - Funeral), natomiast kontynuacja poza kilkoma wyjątkami jest słaba... Wielka szkoda, że ten temat jest martwy, zwłaszcza, że Skate 3 coraz bliżej. Cytuj
rad 0 Opublikowano 13 stycznia 2010 Opublikowano 13 stycznia 2010 Ja rowniez mam nadzieje, ze przy okazji trojki wysila sie bardziej z muzyka. Potwierdzam ost z thps2 byl przeza(pipi)isty, sama gra zreszta tez. Temat martwy, ale zlozony z 17 stron dot. juz nienowej gry. Czego sie spodziewales? Odzywac sie, gdyby chcial ktos porobic freeskate activities. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 Oby tylko Skate 3 nie spotkał syndrom THPS3. Po świetnej i dużo wnoszącej części pierwszej niemal bliska ideału cześć druga, a następnie niepotrzebnie udziwniona trójka... Co potem, to każdy już wie. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 Gdzie znajdę Bushgate Park? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Pierwsze słyszę, google też nic o tym nie wie... W grze nie znalazłem żadnego parku tak nazwanego, a z tego co wiem DLC także nic takiego nie posiada.. więc wtf w ogóle? Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 każą mi się tam udać O_o Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 mozesz przytoczyc cos wiecej? jakas postac z gry czy jak? pytam bo tez nie kojaze za bardzo takiej miejscowki. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 No w tym blogu jest tam napisane, że mam się tam udać. Wykonałem wszystkie zadania Thrashera i dalej nic nie mam, wybrałem sponsora Fallen. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Ciągle niewiele mi to mówi. Nie musisz kierować się zapiskami na blogu, by popchnąc dalej wydarzenia. Wystarczy się teleportować do nowych zadań, które są na mapie. Teraz ja mam pytanie. Które z DLC jest najbardziej warte uwagi? Posiadam Filmer Pack i Classic San Van. Szczególnie z tego drugiego nie jestem zbyt zadowolony. Nie ujmując miejscówkom z pierwszego Skate, to tutaj zbyt szybko się nudzą. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Sami Prosi mi zostali ;/ Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 Temat znów zdechł, więc wklejam linka do mojego profilu z kilkoma filmikami. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Czy ktoś z Was jest w stanie powiedzieć czemu po przejściu ze starego Xboxa na wersję slim, ściągnięciu nań poprzedniego konta i dodatków do S2 naglę gra widzi je tylko wtedy, gdy jestem podłączony do Xbox live? Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 juz gdzies o tym czytalem kiedys. nie znam dokladnie szczegolow, ale to takie chore zabezpieczenie MS, ze jak sciagnales konto na inna konsole to zeby nie bylo tak ze dwie rozne osoby uzywaja blabla. cos w ten desen. ten problem chyba by minal jakbys przeniosl dane ze starego dysku na nowy. jesli masz jeszcze stary dysk to mam transfer cable - moge uzyczyc. Cytuj
Logan 79 Opublikowano 27 lutego 2011 Opublikowano 27 lutego 2011 W Slappys news mam komunikat " Go film an ender part from Zero" .Na mapie nie mam zaznaczonego zadnego zadania i za cholere nie wiem jak pchnac fabule dalej:/ Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 (edytowane) Mam pytanie jak przekłada się Skate 2 do 3 ? W dwójke jakis czas temu grałem i mam ochotę pograc ponownie ale patrząc na oceny trójki mam obawy czy nie lepiej jednak powrócic do starej dobrej dwójki. Edytowane 28 lutego 2011 przez Bushisan Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 (edytowane) Trójka jest lepsza od dwójki. HC mode wyszedł bardzo fajnie i znacznie przedłuża żywotność gry. Do tego fajne, nowe miasto, kompletnie poje.bane (w pozytywnym sensie) zadania Hall of Meat, mnóstwo zwykłych challengy no i jeszcze lepsza zabawa w co-opie. Edytowane 28 lutego 2011 przez qb3k Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Z nudów włączyłem sobie Skate 2. Odpaliłem zgrany na konsoli OST z THPS2... i obudziłem się po dóch godzinach jazdy po całym Waterfront. Magiczna gra/muzyka. Mózg rozwalony. Szkoda, że seria umarła. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 hehe no ja wlasnie musze se znów kupić dwójeczke Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi