Skocz do zawartości

Skate 2

Kroolik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie zrobilem okladke do Skateboard Mag, zostalo kilka zadan dla prosiakow, a nie mialem jeszcze zadnego zadania Trashera. Pojawia sie pozniej, czy moge grac od nowa?

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przeczytalem kiedys wszystkie 17 stron i jakos nie przypominam sobie, bylo za to cos o skonczeniu filmow.

A w jedynce zadania do SBM i T. robilo sie jednoczesnie.

Dzieki za naprowadzenie. Na chwile odstawilem singla nie wiedzac grac dalej, czy od nowa.

Opublikowano

czytam o tym nie po raz pierwszy, a odwiedzam tylko to forum. ale nie klotnia jest mym celem, a pomoc koledze-graczowi ;)

w 2-jce tez mozesz robic jednoczesnie, ale zeby odblokowac Trashera musisz zrobic to o co prosi cie vampir i potem do niego wrocic (jest chyba przy basenie przy G.E.D High School).

Opublikowano

jest dokladnie jak piszesz. wszystko dlatego ze fabule zaczalem dawno temu, pozniej zajalem sie multi i znowu powrocilem do singla. od razu przypomniala mi sie ta cutscenka gdzie nie chca mnie wpuscic na pool. dzieki wielki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ta gra nabiera całkowicie nowego blasku, przy muzyce z thps2, której soundtrack był genialny. Ten z pierwszej częsci Skate też dawał radę(np. Band of Horses - Funeral), natomiast kontynuacja poza kilkoma wyjątkami jest słaba... Wielka szkoda, że ten temat jest martwy, zwłaszcza, że Skate 3 coraz bliżej.

Opublikowano

Ja rowniez mam nadzieje, ze przy okazji trojki wysila sie bardziej z muzyka. Potwierdzam ost z thps2 byl przeza(pipi)isty, sama gra zreszta tez.

Temat martwy, ale zlozony z 17 stron dot. juz nienowej gry. Czego sie spodziewales?

Odzywac sie, gdyby chcial ktos porobic freeskate activities.

Opublikowano

Oby tylko Skate 3 nie spotkał syndrom THPS3. Po świetnej i dużo wnoszącej części pierwszej niemal bliska ideału cześć druga, a następnie niepotrzebnie udziwniona trójka... Co potem, to każdy już wie.

Opublikowano

Pierwsze słyszę, google też nic o tym nie wie... W grze nie znalazłem żadnego parku tak nazwanego, a z tego co wiem DLC także nic takiego nie posiada.. więc wtf w ogóle?

Opublikowano

Ciągle niewiele mi to mówi. Nie musisz kierować się zapiskami na blogu, by popchnąc dalej wydarzenia. Wystarczy się teleportować do nowych zadań, które są na mapie. Teraz ja mam pytanie. Które z DLC jest najbardziej warte uwagi? Posiadam Filmer Pack i Classic San Van. Szczególnie z tego drugiego nie jestem zbyt zadowolony. Nie ujmując miejscówkom z pierwszego Skate, to tutaj zbyt szybko się nudzą.

• 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy ktoś z Was jest w stanie powiedzieć czemu po przejściu ze starego Xboxa na wersję slim, ściągnięciu nań poprzedniego konta i dodatków do S2 naglę gra widzi je tylko wtedy, gdy jestem podłączony do Xbox live?

Opublikowano

juz gdzies o tym czytalem kiedys. nie znam dokladnie szczegolow, ale to takie chore zabezpieczenie MS, ze jak sciagnales konto na inna konsole to zeby nie bylo tak ze dwie rozne osoby uzywaja blabla. cos w ten desen.

ten problem chyba by minal jakbys przeniosl dane ze starego dysku na nowy.

jesli masz jeszcze stary dysk to mam transfer cable - moge uzyczyc.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie jak przekłada się Skate 2 do 3 ?

W dwójke jakis czas temu grałem i mam ochotę pograc ponownie ale patrząc na oceny trójki mam obawy czy nie lepiej jednak powrócic do starej dobrej dwójki.

Edytowane przez Bushisan
Opublikowano (edytowane)

Trójka jest lepsza od dwójki. HC mode wyszedł bardzo fajnie i znacznie przedłuża żywotność gry. Do tego fajne, nowe miasto, kompletnie poje.bane (w pozytywnym sensie) zadania Hall of Meat, mnóstwo zwykłych challengy no i jeszcze lepsza zabawa w co-opie.

Edytowane przez qb3k
  • 1 rok później...
Opublikowano

Z nudów włączyłem sobie Skate 2. Odpaliłem zgrany na konsoli OST z THPS2... i obudziłem się po dóch godzinach jazdy po całym Waterfront. Magiczna gra/muzyka. Mózg rozwalony. Szkoda, że seria umarła.