Owiec 281 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Wystarczy ,ze wylaczysz muzyke w grze... Teraz kazda gra ma taka mozliwosc. Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Wystarczy ,ze wylaczysz muzyke w grze... Teraz kazda gra ma taka mozliwosc. Dzięki za odp. chodź o takiej możliwości wiedziałem wcześniej. Tylko jak już wcześniej mówiłem brakuje mi takiej możliwości- zgrywanie własnych soundtracków. Żaden to problem nie jest tylko się dziele z własnymi odczuciami. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 A co to za roznica czy gra leci z gry czy z dasha? oO Co jakoscia sie rozni czy moze gra wtedy inaczej wyglada? Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 (edytowane) A co to za roznica czy gra leci z gry czy z dasha? oO Co jakoscia sie rozni czy moze gra wtedy inaczej wyglada? No raczej się różni ,gdy masz wyciszoną gre to chyba już nie będziesz słyszeć np. deskorolki,ulicy itp. I proszę bez tej ironii... -.- Edytowane 3 sierpnia 2008 przez Mefi23 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Właśnie, że będziesz słyszeć. Wystarczy wyciszyć tylko soundtrack, a fxy zostawić tak jak są. Sam tak często gram. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 (edytowane) Widocznie u niego tak nie mozna <_< Edytowane 3 sierpnia 2008 przez Owiec Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 qbk3 - ano faktycznie ;pp nie pomyślałem Widocznie u niego tak nie mozna <_< Widocznie masz zły dzień Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Widocznie napisalem Ci to samo pare linijek wyzej, ale jakos nie doszlo. Cytuj
stabik 3 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 (edytowane) qbk3 - ano faktycznie ;pp nie pomyślałem Widocznie u niego tak nie mozna <_< Widocznie masz zły dzień "I hate stupid people" obowiązuje Na filmiku z nowych tricków zaprezentowali airwalka i benihana(nie licząc wcześniej wymienionych). Widać, świetne tekstury ciuchów postaci ok. 53sek jak skacze na rampie, z koszulą w czarno-białą kratownicę Edytowane 3 sierpnia 2008 przez stabik Cytuj
hooki 194 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 zapowiada się fajnie, miasto w tym kawałku wygląda jakby troche bardziej naszpikowane róznego rodzaju paściami do śmigania. motyw z przesuwaniem elementów możę być ciekawy. ogólnie good. Cytuj
toxicELF 0 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 -wiecej mniej zurbanizowanych miejscowek,obrzez miast -wiecej skate parkow z prawdziwego zdarzenia -DUZO wiecej ciuchow i mozliwosci kustomizacji postaci (marzy mi sie mozliwosc sciagania nowych kolekcji z marketplace etc,w sumie to bardzo realne,dziwne,ze nie wprowadzili tego w skate.) -wiecej trickow -bardziej przyjazny multiplayer (wystarczy dopracowac) i jak dla mnie gra na dlugie wieczory Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Dali ollie north to całe moje psioczenie odpada Faktycznie czytanie ze zrozumieniem mi się kłania, miasto będzie nówka sztuka. A jak ktoś nie chce ochroniarzy i wsciekłych mieszkańców to może odpalić free mode. Już liczę kaskę... Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Nowy trailer !!taaaaak w skate 2 bedzie John Cardiel !! pieknieeeeeeeeeee :lol: Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 (edytowane) Premiera 3.03. Prawdopodobnie preorderuję . No ładnie, coraz więcej pro skaterów z serii THPS widzimy w skate :]. Ciekawe czy kiedyś pojawi się w nim sam Tony . Edytowane 21 października 2008 przez qb3k Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 22 października 2008 Autor Opublikowano 22 października 2008 Walić Tonego. Zgrzybiał i odcina kupony (co nie zmienia tego, że jego wkład w rozwój i popularyzację dechy jest ogromny). Wolę Rodney'a. A gra będzie pikna jak pierwowzór w której największą zabawę miałem jeżdżąc z kumplami po mieście. Tak po prostu. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 fajnie, fajnie. może dadzą jakie demo przed świętami jeszcze.. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 O MAMO <orgazm> Ale dla mnie i tak by wystarczył Pj Ladd ;] Cytuj
Czoperrr 5 131 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 (edytowane) A na trailerze Terry Kennedy jest biały :o Skate do dzisiaj męcze na free ride, dwójki nie umiem się już doczekać! Edytowane 3 listopada 2008 przez Czappi Cytuj
hooki 194 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 na gametrailers pojawiło się pare filmików w hd. mrrr.. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Cały nowy GTTV jest jakby relacją z Goofy vs. Regular, ale tak naprawdę skupiają się na skate 2, które tam pokazywali w jakimś namiocie. Anyway- jeżeli tylko będę miał kasę, to preorderuję przy najbliższej okazji. Muszę być lepszy od chókjego. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 17 listopada 2008 Autor Opublikowano 17 listopada 2008 (edytowane) Exclusive Eating It Gameplay - polecam! pikne faceplanty inne przyjemne rzeczy Exclusive Industrial Gameplay Exclusive Mountain Road Gameplay Exclusive Story Trailer Edytowane 17 listopada 2008 przez Kroolik Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Electronic Arts oraz studio Black Box podali wreszcie do informacji publicznej oficjalną datę premiery wyczekiwanej przez miłośników wirtualnej odmiany skateboardingu gry Skate 2. W Ameryce Północnej pudełka wylądują w domach graczy 21 stycznia 2009 roku, reszta świata znajdzie produkcję na półkach sklepowych dwa dni później - 23 stycznia. Dla największych fanów, którym ciężko będzie wytrzymać ten okres, przygotowano narzędzie "Graphics Creator". Pojawi się ono w przyszłym miesiącu na stronie skate.ea.com i pozwoli na zaprojektowanie własnych wzorów, które następnie będzie można umieścić w grze na deskach, koszulkach czy czapkach. Jeśli ktoś nie śledził uważnie doniesień o Skate 2, to przypominamy, że odwiedzimy New San Vanelona - minęło pięć lat, a miasto zostało mocno przebudowane po wielkiej katastrofie. Wśród nowości warto wymienić możliwość schodzenia z deski, przesuwania ławeczek i innych przedmiotów oraz wiekszą liczbę sztuczek. <wali konia> Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 NO W DUPE!!! Gra, której oczekuję chyba najbardziej ze wszystkich do tej pory pojawi się w EU dzień po moich 18stych urodzinach YESSS Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Nie oczekiwalem tak bardzo na zadna gre w calym moim zyciu gracz(troszke juz sie w to bawie) jak na skate 2 ... czesc pierwsza to bez niczego jak narazie najlepsza gra tej generacji,dwojeczka bedzie jeszcze lepsza i klade swoja lache na stol ze panowie tego nie zje.bia..kupie ja (pipi)ac na ps3 i na x-a i nawet na telefon i pralke... i ch.uj wie co jeszcze:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi