hooki 194 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 noo czasem trzeba posiedzieć z 15 minut, oglądając teren ze wszystkich stron za jakąś ławką/hopką bo o ile own'owanie spotów idzie lekko tak kill'owanie - bywa ciężko. ale to lepiej, bo w jedynce jak się wyczaiło sterowanie to potem szło się jak przecinak. tutaj trzeba powalczyć, a to się w grach ceni. Cytuj
Czoperrr 5 129 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Jak zrobić body flipa? Nie podoba mi się sposób w jaki rozmiązali zmiane ciuchów itp. Brakuje mi sklepów, jakiegoś filtrowania przy ciuchach i deskach np. wg firmi tak dalej. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Jak zrobić body flipa? po wybiciu robisz graba i dajesz lewa gale w gore (frontflip) albo w dol (backflip) Cytuj
Czoperrr 5 129 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 (edytowane) Ahm, myślałem że chodzi o coś bardziej skomplikowanego niż zwykły back czy frontflip. Gra jest strasznie łatwa, może to dlatego że w Skate grałem przez rok dzień w dzień . Spadam grać dalej. . Edit: Nie wiem do dalej robić, mam już sponsorów na deck, kółka i trucki, żadnych zadań do zrobienia, pro film już nagrałem, bonusowe zadania zrobione, co dalej? Edytowane 24 stycznia 2009 przez Czappi Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Na razie jestem rozczarowany. -postać dalej chodzi jakby miała maczugę w odbycie -kolorystyka jest zbyt pomarańczowa i momentami jakbym w gta grał -Z(pipi),ANY framerate Gra czasami tak masakrycznie zwalnia, że aż boli. Spróbuję odinstalować i z płyty odpalić, może wtedy będzie lepiej. Na razie Skate>Skate2 Cytuj
Czoperrr 5 129 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Dokładnie, też mnie to denerwuje. Dwójka jest zdecydowanie gorsza. Dalej cierpię na nudę i brak żadnego zajęcia w grze, nie mam pojęcia co jest grane Cytuj
miki77 16 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 @Czappi: Może po prostu zrobiłeś wszystko co się tylko dało. Ogólnie rzecz biorąc jedynka mi trochę bardziej przypasiła. Był fajny klimat w sklepie skejtowym, a produkty były segregowane na marki. Można było w każdej chwili odpalić sobie nagrywanie filmu, a tutaj trzeba być zawsze w konkretnym miejscu. Cytuj
Czoperrr 5 129 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 (edytowane) Wszystkiego nie zrobiłen napewno. Nie mam okładki w Thrasher, brakuje mi sponsoringu na buty i ubrania. Jedyne co mi zostało do zrobienia to niektóre spoty i Pro challenge z ekipą Girl w SKATE, ale to raczej jest nieistotne. Faktycznie, brak sklepu i sortowania na marki to rzecz, której nie potrafie zrozumieć. I samych ciuchów też niespecjalnie dużo, zaledwie jeden model butów Fallena. Faworyzują DC i Plan B Edytowane 24 stycznia 2009 przez Czappi Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Skate 2 miecie jedynke. Miasto po prostu miazdzy, co 10 metrów widzimy za(pipi)istą miejscówke, masa skateparków, masa genialnych spotów. Miasto jest ogromne, zdecydowanie bardziej zróznicowane niz to w jedynce, gameplayowo tez lepiej, jakoś tak dwójka po prostu bardziej mi lezy. dla mnie jak na razie 9+/10 I da się kamerę zmienić, ku*** nareszcie Animacja wkrurza, to fakt Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 nowa odslona ma swoje plusy i minusy. rzeczywiscie brak sklepu i podzialu na firmy, sam edytor skatera tez jakis dziwny. to fakt, ze postac chodzi dretwo. ale dla mnie to nie takie wady. w koncu to nie gra i przebieraniu dziewczynki/chlopca i chodzeniu, tylko o jezdzie na desce. dretwe chodzenie spelnia swoja role - moge wejsc po schodach - mi to wystarcza. a wiekszy asortyment trickow (maloooo!), lepiej zaprojektowane lokacjie i lepsza fizyka sprawiaja, ze dwojka cieszy moje serce. ja jestem na tak. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Dobra, zmusiłem się i jest trochę lepiej. No ale nie mogę grać online. EA Nations nie chce mi się zalogować. Macie to samo ? Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Edytor jest z(pipi)any, 5 minut próbowałem zrobic typa który wygladałby jak człowiek, nie wyszło, wiec sie w(pipi)iłem i zrobiłem sobie dziewczyne. Musi byc sklep bo jest achieve za wykupienie wszystkiego Cytuj
JPek 0 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 (edytowane) Mam problem z filmem, w którym trzeba przeskoczyć jeden kontener, pojechać trochę, przeskoczyć 2-gi kontener a potem wskoczyć na grinda na wielki kontener po lewej stronie, i za nic nie mogę tam wskoczyć, wie ktoś jak to zrobić? Edytowane 24 stycznia 2009 przez JPek Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Podczepiam się pod pytanie. Postawiłem obok tej białej blachy kontener, żeby na nią wskoczyć i z niej na tego raila, ale skejter się w tą białą zapada xd. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 podsuńcie chopkę dla lepszego wybicia. i dla mnie ta gra jest lepsza od jedynki, nie ma takiego kopa na dzieńdobry ale miasto, fizyka, triki i wielość/róznorodność miejscówek wymiata. a hall of meat online z fajną ekipą ludzi to mistrzostwo świata.. no i oczywiście spooory plus za "create a spot", zassałem narazie kilka - pomysłowość ludzi nie zna granic. btw. jak chcecie ślijcie invity na live, pogramy razem i na własnych zrobionych spotach poszalejemy? Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 (edytowane) Też się zgadzam że lepszy od jedynki, pomaranczowy kolor atakuje tak tylko na poczatku, downtown jest juz wporządku, no i po prostu każdy spot miazdzy te ze skate, tutaj naprawde na kazdym kroku można przystanac i katowac jedno miejsce przez godzine. Właśnie mam zadania w Mega Compound, przegieli chłopaki z tym, przeciez tu sie lata 2 foty Edytowane 24 stycznia 2009 przez Mikes Cytuj
Czoperrr 5 129 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 (edytowane) Dojdziesz do bonusowych zadań od Dannego Way'a to przekonasz się co to prawdziwe latanie Edytowane 25 stycznia 2009 przez Czappi Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Wytłumaczcie dobrzy ludzie jak ułomnemu, jak zrobić, żeby się jak najwyżej wybić z rampy. Potrzebne mi to to zadania Vampire cośtam . Używać A/X, coś z gałką, a może jeszcze inaczej ? Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Tutorial mówił żeby nachylac gałke do przodu/przytrymywac RT zaraz przy wjezdzaniu na rampe Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Kurczę, miałem zamiar odczekać ok. miecha zanim zaopatrzę się w najnowszego skejta, ale widzę, że długo nie wytrzymam przy waszych recenzjach Powiedzcie mi- na ile starcza single? Dużo więcej zadań niż w jedynce? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 (edytowane) Jak masz dużo gier do ogrania do nie kupuj Skate 2, bo na pozostałe tytuły nie będziesz miał czasu BTW, mam problemy z: Mag - Who lives here? (trzeba przeskoczyć ogromnego gapa i upaść kilka (naście?) metrów niżej bez upadku) Thrasher - Oi! Let's Skate! (handplant na wysoko postawionej poręczy. Doskakuje tam tylko nie wiem, w którym momencie wcisnąć RB żeby złapać się ręką poręczy). Liczę na pomoc Edytowane 25 stycznia 2009 przez miki77 Cytuj
Czoperrr 5 129 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Przy Who Lives Here masz na dole małą rampę, po prostu ustaw ją tak aby na niej wylądować po przeskoczeniu gapa. Z tym handplatem, ja wciskałem RB juz po wyskoczeniu nad rampę, próbuj aż się uda. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Ktos ma sposob na czelendz z Kostonem i Carollem? walczylem wczoraj 30 minut i udalo mi sie ich zbailowac tylko przy triple heelflipie, ktory wchodzi raz na piec prob. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 (edytowane) triki z obrotem o 540 (zwykłe kiki/szuvity/samo ollie) i potrójne flipy. @kubek - kupuj stary jak tylko masz pieniążki, bo jest poezja nie gierka. DODANE: Edytowane 25 stycznia 2009 przez hooki Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Nie wiem, cos mi nie wychodzi 540 ;/ A co z tym zadaniem, w ktorym trzeba przeskoczyc przez statue ze skrzydlami? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi