Skocz do zawartości

Tatsunoko vs. Capcom: Cross Generation of Heroes

raVen20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ej to leciało w tv to o dzinie fajne było :]

a pamietacie pania łyzeczke?

ktos wie czy bedzie tam pani łyzeczka?

jeszcze szagma była to było dopiero fajne :wub:

ja nim gram bo tez ma wystajace zeby jak ja to znak od boga ze to moj top

Edytowane przez kowal
  • Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jeszcze szagma była to było dopiero fajne :wub:

Kto (pipi)a :lol: ?!

Łyżeczka? To chyba leciało po "Tik-Taku". Czy ta łyżeczka była zaczarowana? A sama bohaterka miała starego męża i potrafiła się zmniejszać? O co tam (pipi)a chodziło :lol: ? To była chyba taka lokalna zbawicielka... Nieważne, sam się sobie dziwię, że jeszcze pamiętam takie rzeczy :huh:

Nie ma bata, kupuję Wii. Będą mini-gry :mellow:

Poważnie, jak ta gra będzie exclusivem (na razie zapowiedziana została jedynie na Wii) to chyba sobie kupię ten sprzęt. Wejdę do MM i przy kasie powiem:

-dla siostrzeńca

lol ale wstyyd :lol:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Capcom tym razem błysneło jeśli chodzi o dobór nowych (zwłaszcza żeńskich) postaci. Gały w dłonie panowie!

http://news.dengeki.com/elem/000/000/111/1...1w1_640x480.jpg

Roll?! Kto to (pipi) wymyślił? Roll? Jeszcze kobietę ptaka rozumiem ale ten pajęczy pomiot - Roll?! Co to ma być do (pipi)a wacława? Żarty? Megaman tam (pipi) niewystarcza? Jeszcze musieli wciskać jego skarłowaciałą kobietę? O ja (pipi)ę - Roll! I jeszcze raz - Roll...

Opublikowano

Roll to postać z uniwersum Megamana - robot, który występował już choćby w MvC2. Dziwi mnie tylko to, czemu ona jest tutaj ubrana w taką śmieszną sukieneczkę.

Moim zdaniem lepiej by było wrzucić Zero (wtedy bym w to grał ;) ), ale samego Megamana wybrali ze starej serii a nie X, w której Zero zadebiutował.

Opublikowano
Mały offtop z mojej strony, ale taki związany z Tatsunoko :D Szukając na YT filmów z Tatsunoko vs Capcom natknąłem się na TO:) Premiera w marcu przyszłego roku :D

Zwróćcie lepiej uwagę kto to reżyseruje. Spodziewam się widowiska pełnego sexu, krwi i nieuzasadnionej przemocy* 8)

*nie jestem fanem tego typu atrakcji, ale w wykonaniu TM całość wypada tak groteskowo, że nie jestem w stanie powstrzymać śmiechu kiedy oglądam filmy tego pana :lol:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
za(pipi)ioza!!!! oby nie bylo infinite'ow, to bedzie git i mus na SBO i oficjalne polskie turnieje gier 2D xD

Gra łązi na hardware Wii i jak na razie tylko na tą konsolę została zapowiedziana. W dodatku jako japoński exclusive <_<

Joe/Saki vs DoRRRRRRRonjo/Ippatsuman(?) - Saki przypomina trochę Cable z MvC2 (chciałem napisać - PRAWIE jak Cable), założę się że będzie można mashować damage uzyskiwany podczas strzelanie z tej "armaty". VJoe jako supera ma jedną ze swoich V-mocy (ekran zmienia się na podobieństwo tej "taśmy filmowej" z gry, nie pamiętam tak dawno w to grałem na GC <_< ), rzuca też bumerangami...

Całkiem nieźle jak na grę, do której wystarczą 3 przyciski ataku i jeden zmiany postaci (+kilka wariacji)

BTW Grę produkuje Eighting, Capcom jest wydawcą. Z tego co wiem już razem kolaborowali przy shooterach (z pewnością było tego więcej ale nie kojarzę).

Jakby kogoś interesowała ta opcja, to niedługo dostępny będzie oficjalny arcade stick.

• 1 miesiąc temu...
Gość GaScAn
Opublikowano

Nie pamiętam źródła więc potraktujcie moją wypowiedź jako plotkę. Czytałem na 100% gdzieś wywiad z kimś z Capcomu i powiedział że MH3 nie będzie wiecznym ex dla wii. I pewnie z Tatsunoko będzie tak samo. Capcom już nie robi exclusivów.

Opublikowano

spoko i tak nie kupie Wii zanim nie wyjdzie wersja nie-japonska (MH3) a do tego czasu juz pewnie bedzie wiadomo czy to bedzie exclusive czy nie. Analogicznie z Tatsunoko, chociaz na to bym poza japonia nie liczyl... chyba.

Opublikowano

bo to jest tak jak sie jest kołem i do gier z jugglami i lopami z dupy daje kornery

w ogole scian nie powinno byc jesli w grze juggluje prawie kazdy cios,

albo dawac mozliwosc bicia w powietrzu po specyficznych ciosach albo dac im ograniczenie na ilosc powtorzenia w puki licznik nie zejdzie czyli poki nie zrecoweruje ziom, co do Boona to nawet w głupim UMK3 takie cos starali sie zaimplementowac

ta gra az sie prosi aby scian nie było

• 2 miesiące temu...