Gość GaScAn Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 (edytowane) Stick od PS2 działa z Wii na niektórych popularnych przejściówkach PS2 to Gamecube. Takie przejściówki kosztują grosze. Ja mam coś takiego niestety nie sprawdzałem jeszcze z Wii ale wg, doniesień z forum neo gaf działa bez problemu z Wii. Edytowane 6 marca 2009 przez GaScAn Cytuj
lizbiskoski 0 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 (edytowane) Mamy tylko wii-loty i przejściówki ps2/gamecube , ale kombinacje są całkiem proste więc zwykły pad wystarczy:) Edytowane 6 marca 2009 przez lizbiskoski Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) infinite Morrigan kolejny infinite Edytowane 11 marca 2009 przez flaczki Cytuj
Di 839 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 Tatsunoko vs. Capcom trafi również do Europy Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 Masakra :lol: Ta gra jest brzydka jak cholera a w dodatku gubi klatki animacji Ale nie to jest na szczęście najważniejsze. Przyznaję, że fajnie się grało, nawet na padzie od GC A ten ciemny kolo podobny do Guyvera rządzi jak dla mnie (chociaż nikt i nic nie przebije Dżina). Stasiu bił mnie jak psa, widocznie Wii pad>>>>>GC pada Ale najbardziej prawdopodobne, że ja się zestarzałem Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Zawsze bede lepszy od ciebie w gre w ktorej nie potrzebny jest obledny manual ;P Cytuj
Cabanas 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Ja tam to katuje na emulatorze wii i Yataman jest przegięty!!!!!!!!!!!!!!! Ile bym dał,żeby ta gra wyszła na pc.... Mam narazie 30-40 klatek z przycięciami,ale da się coś oczajać.... Trzeba mieć icore 7 wykręcony na 4.1 ,żeby grać full speed. A z małymi przycinkami przynajmniej core duo na 3.6,emulatory narazie obsługują 2 rdzenie,ale jeszcze rok i zobaczymy... Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 I tak to nikogo nie obchodzi ale dojdzie nowa postać. Kim do (pipi)a Wacława jest Frank West * *pytanie retoryczne, dead rising cośtam Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Mnie obchodzi trochę. Ważniejsze pod linkiem jest dla mnie, że napisali "Capcom is also implementing online play. " Niby plotki chodziły już od dawna ale oficjalnie na stronie czy blogu Capcomu się nie spotkałem tylko jakieś wypowiedzi sprzątaczy itp. Tyle fajnych postaci ma Capcom a tu dają Franka Westa, i tak lepszy niż kolejny klon megamana(wg plotek będzie klon o nazwie Mega Man Zero (or Zero Gouki)lol) Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Wazne ze chodzi na emulatorze! To, ze kupienie samego procka ktory to pociagnie wymaga wydania wiecej niz kosztuje Wii nie ma tu znaczenia Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 No ale ważne by być git i nie kupować Wii ... Bo się nie jest frajerem . Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Joe the Condor i Zero w TvC. Hurraaaa... Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 (edytowane) ale w TvC już jest taki człowiek orzeł po co drugi, co prawda tatsunoko może nie mieć już ciekawych postaci w swoim uniwersum, to z Capcomu mogliby się bardziej postarać niż dawać kolejny klon mega mana (chociaż ten jakiś taki fajniejszy) Edytowane 14 października 2009 przez GaScAn Cytuj
NiniBuba 0 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 Ornit ;] Wii juz mam ! tvsc narazie jest wersja jap ale jeszcze pare dni ;] Kupilem specjalnie dwa classic pady ale to jeszcze nie to Zapewne jesli gra mi sie spodoba tak samo jak mvc to kupie arcadesticki hori bo juz mam je na celowniku Wiec zapraszam za pare dni ;] Zreszta bede dzwonil do blackieex'a w sprawie ustawki Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Wii mam i ja, mam TvC i mam 2 przejsciowki GC-PS2 i 2 sticki. Proponuje ci zrobic sobie sticka z PCB z PS2 bo na prawie wszystke systemy sa dobre przejsciowki, posiadanie osobnego sticka do kazdej konsoli jest nieco klopotliwe, poza tym dobrze by bylo, zeby kazdy byl zmodowany dobrymi czesciami a to tez wymaga kupe siana. Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Wii mam i ja, mam TvC i mam 2 przejsciowki GC-PS2 i 2 sticki. Proponuje ci zrobic sobie sticka z PCB z PS2 bo na prawie wszystke systemy sa dobre przejsciowki, posiadanie osobnego sticka do kazdej konsoli jest nieco klopotliwe, poza tym dobrze by bylo, zeby kazdy byl zmodowany dobrymi czesciami a to tez wymaga kupe siana. Nie (pipi) tylko napisz kiedy gramy. Mogę nawet w TvC i SF4 bo chcę sobie trochę przerwy zrobić. Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Postaram sie cos zorganizowac w tym tygodniu. Dziewczyna sie do mnie przeprowadza i wozimy rzeczy. Musismy to ogarnac zeby dalo sie gdzies usiasc. Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Postaram sie cos zorganizowac w tym tygodniu. Dziewczyna sie do mnie przeprowadza i wozimy rzeczy. Musismy to ogarnac zeby dalo sie gdzies usiasc. To bardzo niedobrze bo jak masz pannę w domu to będę musiał się przed przyjściem umyć :confused: No, chyba, że nie razi jej smród spod pach :potter: Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 omfg jaka dojrzala decyzja nemus. Czy jestes tego pewien? Czy na pewno?... Ja bym chetnie zagral, acz z czasem teraz bardzo kiepsko. zeby nie bylo tak offtopowo - tatsunoko jest cool Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 omfg jaka dojrzala decyzja nemus. Czy jestes tego pewien? Czy na pewno?... Ja bym chetnie zagral, acz z czasem teraz bardzo kiepsko. zeby nie bylo tak offtopowo - tatsunoko jest cool Ja myslę, że dobrze by było gdyby najpierw kilka tygodni spędzili ze sobą w lesie, na pustyni błędowskiej lub w Wieliczce. W ekstremalnych warunkach najlepiej można się przekonać czy jest się dla siebie stworzonym i czy związek nie okaże się pomyłką. Kiedy jesteśmy młodzi i piękni często nie zastanawiamy się nad konsekwencjami podejmowanych przez nas decyzji, niemniej życzę Ci Nemuś z całego serca pomyślności na nowej drodze życia. Niech ten poważny i jakże dorosły krok stanowi inaugurację wspólnego życia z ukochaną osobą i stworzenie podwoi rodzinnego gniazda zwanego dumnie domem. Amen Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Po co ja to pisalem... Generalnie sprawa jest przemyslana wiec nie martwcie sie o mnie za bardzo. Jak skombuje cos czasu to pogra sie 4fun w cos. Cytuj
NiniBuba 0 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Mozemy sie spotkac u mnie Postaram sie by byly dwa monitory to bedzie mozna zagrac w sf4 i tvsc jednoczesnie . Wii i x360 mam wiec brakuje jakby co arcadestickow i japonczyka z tvsc W przyszlym tygodniu mozemy grac . Wracam w niedziele do wwa Ornit nie musisz sie myc ................. Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 (edytowane) Też wczoraj kupiłem normalnie w MM ; ) Nawet dobra cena była 110zł. No sama gra jak się spodziewałem (no bo w sieci masa materiałów) masakra ; ) Dla fanów gatunku ale przede wszystkim KLIMATU to będzie raj. Plansza na stacji kosmicznej mnie rozbiła (muza i ten klimat jak z tyłu ostrzeliwują ; ) ). System póki co opór jak to w VS. Ja na razie ogarniam classic pada. Jedynie jako zbok HD ubolewam nad ząbkami i SD. Ale dla takich gier warto mieć Wii : ) Edytowane 24 stycznia 2010 przez -gmeru- Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Jedynie jako zbok HD ubolewam nad ząbkami i SD. Ale dla takich gier warto mieć Wii : ) Dla tych spowolnień ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi