Opublikowano 29 lipca 201113 l W tym serialu nawet jak się nic nie dzieje, to ogląda się to zayebiście.
Opublikowano 29 lipca 201113 l Wystartował już ten serial po tej długiej przerwie? Pamiętam, że obejrzałem wszystko a potem doj.(pipi)ali prawie rok przerwy. Który sezon miał być właśnie najnowszy? I niech ktoś mi napisze jak się skończył ten serial przed tą przerwą, bo już zapomniałem, a za bardzo nie mam ochoty oglądać ostatnich odcinków.
Opublikowano 29 lipca 201113 l Nie, w ogóle przecież nie piszemy tu o nowych odcinkach ani o tym, że serial wystartował. Streszczenie masz na jutjubie, 5 sekund roboty.
Opublikowano 29 lipca 201113 l W całym internecie nie ma do ściągnięcia kawałka z konca odcinka? honey claws-digital animal
Opublikowano 1 sierpnia 201113 l dokładnie, coś się dzieje ale w ogóle mnie to nie obchodzi, ojej, Walter chce zabić Gusa, ojej
Opublikowano 3 sierpnia 201113 l Najlepszą częścią tego sezonu, jak do tej pory, jest to, co dzieje się z Jesse'm.
Opublikowano 3 sierpnia 201113 l za dużo czasu poswiecaja temu łysemu grubasowi co zbiera kamienie i jego żonie kleptomance. minerały!!!
Opublikowano 3 sierpnia 201113 l "Breaking Bad" to może pierwszy od "Twin Peaks" amerykański serial autorski. Nie dziwią mnie lekceważące opinie, raczej to, że ci ludzie w ogóle to oglądają. Nie obchodzi ich za bardzo, co to w zasadzie za historia, ani jaka powinna być, żeby ich zadowolić, a przecie kategorii "niech po prostu coś się dzieje" jest w TV wiele lepiej dobranych propozycji. W istocie, tak jak "odcinek z muchą" był samą esencją tego, co wyróżnia "BB", tak w sezonie czwartym bynajmniej nie dzieje się "nic", ale właśnie to, co w sumie jako jedyne może i powinno się dziać. To jest historia śmierci i rozpadu. Jeśli bohaterowie "The Shield" uciekali przed losem po wąskim klifie, tak tutaj są raczej zamknięci w klatce, której ściany powoli się zaciskają. Anatomia przeznaczenia. Jeśli komuś nie podoba się większość z niewielkiej grupy bohaterów, no to ma do wyboru wiele innych ciekawych seriali, bo ta historia jest na nich skazana, a oni na nią.
Opublikowano 4 sierpnia 201113 l Jezeli BB nie spelnia jakichs oczekiwan to zawsze mozna obejrzec prizon brejk albo 24 dla relaksu zamiast meczyc sie z serialem, ktory "muli" w tym sezonie.
Opublikowano 4 sierpnia 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=-UhLgbi0Vyw HM Chyba się rozkręca :potter:
Opublikowano 4 sierpnia 201113 l Póki co te 3 odcinki to najbardziej fascynujące "nic", jakie widziałem od dłuższego czasu.
Opublikowano 8 sierpnia 201113 l Po 3 odcinkach o niczym wreszcie akcja sie rozkreca. Jest jeszcze nadzieja dla tego serialu.
Opublikowano 8 sierpnia 201113 l niektorzy sie tu ladnie oburzyli. ja nie napisalem, ze jest zle. obejrzalem 3 odcinki (4 je.bne dzisiaj) i jestem zadowolony, uwielbiam ten serial. po prostu czekam az fabularnie sezon sie rozpedzi.
Opublikowano 8 sierpnia 201113 l Napisałeś, że jest "tak sobie", ja napisałem, że się z tym nie zgadzam i dlaczego. Analogicznie nie czekam, aż serial się rozpędzi, bo uważam, że jest rozpędzony.
Opublikowano 9 sierpnia 201113 l Wybacz, że zwątpiłem. A może to pierwszy odcinek 4 sezonu, który obejrzałem wieczorkiem, ze słuchawkami.
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l nuda <ziew> Sezon jest super. Potwierdzono 5 sezon jako ostatni, 16 odcinków, możliwe że rozbitych na dwa mini sezony. Po kłopotach z dogadaniem się z AMC, które skąpiło kasy i chciało więcej sezonów, stanęło na budżecie 3 miliony zielonych na odcinek (czyli tyle co teraz) i zakończeniu serii zgodnie z wizją Gilligana.
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Kolejny bardzo dobry odcinek, po którym widać że serial co raz bardziej się rozkręca. Wątek z Jessym rośnie na coś gruuubego
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Mi się akurat 5. odcinek troszkę mniej podobał, ten motyw z podpitym Waltem sprzedjącym Hankowi, że Gale nie był Heisenbergiem był taki sobie. Ale końcówka z logo Los Pollos Hernanos i wątek z Jessem zapowiadają się grubaśnie.
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l no, zapowiadaja sie konkretne odcinki ;] jesli ten serial dobrze zakoncza (czyt. uda im sie nie spie.rdolic koncowki) to ma szanse byc numerem 1. jest doskonaly.
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l Uwielbiam breaking bad ale the wire zawsze bedzie tym najlepszym, nie ta skala
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l "I am not in danger Skyler, I AM THE DANGER". Mocarny odcinek. Edytowane 23 sierpnia 201113 l przez Khadgar