Masorz 13 193 Opublikowano 30 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2013 Jaki motyw w ogóle http://film.onet.pl/wiadomosci/breaking-bad-posluzylo-mordercy-za-inspiracje,1,5552658,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 1 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2013 Wrzucili na fb Breaking Bad link do jakiegos niby nowego teasera (niby bo hambuksy widzieli go juz w tv, na amc - no ale nikt poza nimi nie widzial). Problem tylko taki jest ze this video is not available in your country . Jak ktos dostanie link na yt to niech wrzuci tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 1 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2013 oszukany ten teaser , nie ma zadnego nowego materialu , stare migawki Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2013 Ok skończyłem ten ostatni odcinek przed przerwą i powiem że końcówka rozczarowująca , czekałem do teraz bo jakbym miały tyle czekać na kontynuację oglądając na bieżąco to bym się pociął Co pierwszy raz niby tam srał i czytał gazetę ,i bum nagle znajduję książkę, naprawdę poszli na łatwiznę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2013 Ty chyba z konia spadłeś. Walter jest zbyt inteligentny, żeby go DEA normalnymi metodami śledczymi dopadło. Tutaj musiał być i idealnie pasuje ten ironiczny zbieg okoliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2013 Ty chyba z konia spadłeś. Walter jest zbyt inteligentny, żeby go DEA normalnymi metodami śledczymi dopadło. Tutaj musiał być i idealnie pasuje ten ironiczny zbieg okoliczności. Rzeczywiście inteligencja aż bije po oczach,i dlatego zostawia na (pipi)zu taki dowód, gdzie szef policji przychodzi do niego jak do siebie ? proszę Cię. Ja rozumiem że autorzy chcieli by to tak się kończyło, by widz żył w napięciu co zrobi jego szwagier. Ale bez jaj, osoba który zaplanował precyzyjne zabójstwa w 3 więzieniach, osoba który do tej pory był jak duch dla mafii, policji tak daje się nagle na czymś takim złapać ? Możecie mówić co chcecie dla mnie to pójście na łatwiznę przez scenarzystów Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2013 ostatnio pytałem o polecenie seriali, i oczywiscie min było breaking bad, więc w końcu sie przełamałem i postanowiłem sprawdzić chcialem na wieczór jeden odcinek ale odrazu pooglądałem 3 odcinki i skonczylem o 2 w nocy a dziś zaspałem do pracy przez to i musze zgodzić sie z ogółem - naprawde ciekawy serial, trzyma w napięciu i wciąga ciekawe czy wciągnie mnie na tyle że wszystkie odcinki obejrzę w ciągu kilku dni chociaż też musze powiedzieć że pierwszy odcinek najfajniejszy, 2 i 3 odrobine słabsze (chociaż może już spiący byłęm Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 7 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2013 ostatnio pytałem o polecenie seriali, i oczywiscie min było breaking bad, więc w końcu sie przełamałem i postanowiłem sprawdzić chcialem na wieczór jeden odcinek ale odrazu pooglądałem 3 odcinki i skonczylem o 2 w nocy a dziś zaspałem do pracy przez to i musze zgodzić sie z ogółem - naprawde ciekawy serial, trzyma w napięciu i wciąga ciekawe czy wciągnie mnie na tyle że wszystkie odcinki obejrzę w ciągu kilku dni chociaż też musze powiedzieć że pierwszy odcinek najfajniejszy, 2 i 3 odrobine słabsze (chociaż może już spiący byłęm Oglądaj sobie spokojnie. Pierwszy sezon dla mnie najsłabszy. Później się zaczyna jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 7 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2013 Mi sie za to pierwszy sezon najbardziej podoba, glownie przez najwiekszy realizm (jesli tak to mozna nazwac). Ale Yano ogladaj dalej, bo naprawde warto. Nawet za drugim podejsciem BB chwicilo mnie za jaja i nie chcialo puscic. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 613 Opublikowano 13 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2013 nowy teaser (to co wyżej, ale nie nagrywane lodówką i w pełnej wersji) http://www.youtube.com/watch?v=75GbXxMhMhI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 13 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2013 Męczę tego BB i w 4 dni dobiłem do 3 sezonu który jest strasznie słaby. Sezon 4 i 5 są lepsze ? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 13 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2013 Ja jestem aktualnie w połowie 4 sezonu i też 3 sezon uwazam za niespecjalny ,ale i tak nie narzekam ,bo serial jest dobry , trafił do mnie jak mało który ostatnimi laty. :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 13 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2013 @up no właśnie skończyłem przed ostatni odcinek. Rzeczywiście, sezon dopiero rozkręca się na koniec. Zaraz kończę 3 sezon i zaczynam 4 .Cieszy mnie że to nie jest kolejne Game of Throne, gdzie przez 1/2 sezonu nic się nie dzieje a potem w ostatnim odcinku ginie kilka postaci i czytam "OMG najlepszy serial ever !" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2013 Pierwszy nowy odcinek to chyba du.pą wciągnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 16 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2013 Tutaj jest jeszcze takie male behind the scenes : http://hatak.pl/artykuly/cztery-materialy-promujace-finalowy-sezon-breaking-bad Jak bylo sorry. W kazdym razie po obejrzeniu tych teaserow to mam ochote obejrzec raz jeszcze wszystkie sezony. Best serial ever!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2013 (edytowane) http://youtu.be/vdDs5ny1BMc Walt odczytuje wiersz "Ozymandias", którego motywem przewodnim jest nieuchronny upadek każdego tyrana. Edytowane 27 lipca 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 30 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2013 (edytowane) to zakończenie połówki sezonu było ostre i niezły cliffhanger, mimo ze teoretycznie scena była spokojna i luźna to jednak ostatnie sekundy zawiesiły poprzeczke jedyne czego mi brakowało to żeby w ostatnij sekundzie gdy ekran czernieje powinno być jeszcze słychać" "MOTHER FFFUU........." co do nowego odcinka to myśle że można sie nieco domyślać kolejnych wydarzeń, w końcu pierwsze sceny tego sezonu pokazywały urywek z przyszłości dzień 52 urodzin a pod koniec "pół-sezonu" było widac że walt mial 51 urodziny i potem bylo pokazane "pare miesiecy później" (sielanka) więc między końcówką pół-sezonu a sceną w knajpie mineło ok pół roku Edytowane 30 lipca 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2013 Ogladam wszystkie serie od nowa, jestem juz na poczatku 4 sezonu i no nie moge sie doczekac tego 11 sierpnia. Ciekawe kiedy bedzie u nas ten pierwszy odcinek z napisami :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2013 a tam napisy , ja sciagam w pierwszych minutach jak sie pojawi ale swoją drogą to pewnie hatak zrobi napisy w ciągu kilku godzin btw dowiedziałem sie że te kilka pozostałych odcinków to już jest finał serii czy to prawda? nie będzie już kolejnych sezonów? (w sumie brzmi to dosyć logicznie patrząc na cliff hangera i to co sie może stać po nim) Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 613 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2013 tak, pozostałe 8 odc. ma być zakończeniem całego serialu JARAM SIE KURFA DAWAĆ JAKIEGOŚ LEAKA Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 1 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2013 jeśli Walter się jakoś wykreci z tej książki to (pipi) z tym serialem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2013 Nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2013 może zabraknie papieru i Hank będzie musiał podetrzeć nią pupę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi