Opublikowano 9 września 201311 l NO KUR*A MAC! takie byly moje slowa jak nagle sie pojawily napisy koncowe epka, jak tak mozna skonczyc odcinek, no jak ;_; swietny odcinek, chociaz w sumie nie rozumiem Tego zachwytu i podziwu w oczach Juniora jak Saul przyszedl do myjni A tak to ok, wszystkie sceny praktycznie genialne, choc faktycznie, scena z rozmowa Hanka z Marie troche taka.. mdla.
Opublikowano 9 września 201311 l Junior jest yebniety no to jak zobaczyl kolesia z tv nic dziwnego ze zaswiecily mu sie oczka. Odcinek zayebisty, najlepszy jak dotad z tych nowych. Jesse ucieknie, Hank i Gomie dostana kulke, Walt odbity. Tak bym pomyslal gdyby nie kupno tego M60 przez Walta. No bo w takim przypadku po co ta bron by mu byla? Nie chcial by odpalic samego Jessego, a nawet jakby to nie kupowalby do tego M60. Nie wiem no nie wiem o co tu chodzi. Oczywiscie odcinek zakonczyli w super momencie. Bylo 45;51 i ruszylem myszka zeby zobaczyc ile do konca, jak sie okazalo ze 8sek to zaczalem pod nosem mowic 'nie no nie nie no nie... Kuuuuuurwa maac!!'
Opublikowano 9 września 201311 l kurde powiem to co wszyscy ale ta końcówka kompletnie nieralna, tyle karabinów maszynowych i nikt nie dostał kulki.... jeśli w następnym odcinku nikt nie zginie to cała ta strzelanina będzie mocno naiągana jeśli w następnym odcinku hank i kumpel zginą to uważam że lepiej by to wyglądało gdyby odcinek skończył sie pół minuty wcześniej, w momenie pierwszego nacisniecia na spust, a potem na napisach słychac by było tylko odgłosy wystrzałów, bo skoro i tak mieliby zginąć to mogli sobie oszczędzić tej długiej i mega niecelnej strzelaniny jeśli jednak policjanci przeżyją to nie wiem jak oni chcą to dalej pociągnąć
Opublikowano 9 września 201311 l no niestety, w tej swojej całej oryginalnosci serial dał sie porobic tak naiwnej scenie, wiecy zabojcy z odl. 30 m nie potrafia ucelowac w grubego goscia. edit: albo nie bo znowu mnie grigori zyebie. Edytowane 9 września 201311 l przez _Milan_
Opublikowano 9 września 201311 l Po kilku sekundach Hank i jego kumpel powinni gryźć piach... Przecież ta ekipa wystrzela w pół minuty tych wszystkich gangsterów ostatnio. :confused: Rozwaliło mnie też, że zupełnie nie zależało im na Waltcie. Scenarzyści nie popisali się w tej końcówce, chociaż w sumie BrBa nie jest The Wire, jeśli idzie o realizm, więc powinienem sobie odpuścić narzekanie... Następny odcinek: "Ozymandias"Everyone copes with radically changed circumstances. Edytowane 9 września 201311 l przez Zarathustra
Opublikowano 9 września 201311 l Scenarzyści z wojny na kapiszony mogą wybrnąć tylko w jeden sposób, że chcieli ich tylko nastraszyć by oddali Walta, co też będzie naciągane. Bo kto normalny zostawiłby dwóch agentów DEA, którzy problemów dopiero mogą narobić. A tak nikt nie będzie szukał zwłok na jakimś za(pipi)u.
Opublikowano 9 września 201311 l Ja popieram słowa osoby piszącej wczesniej. Hank Dead Gomez Dead Jessie Dead Walter + m60 vs naziole i lidia
Opublikowano 9 września 201311 l Ahahahaha kur.wa końcówka to jakby mw Uncharted grał, strzelanie z kapiszonów.
Opublikowano 9 września 201311 l Dalej nie mogę przeboleć tej końcówki. Banda wytrenowanych nazioli z giwerami i nie mogą trafić dwóch typków. Którzy są cali na widoku. Którzy już byli na celowniku przez minutę zanim strzelanina się rozpoczęła. I can't. Kojarzy mi się z tymi sensacyjnymi serialami, które puszcza tvn po południu.
Opublikowano 9 września 201311 l jedyne rozwiązanie jakie widzę w tej sytuacji to jesse albo walt krzyczący o ukrytym hajsie - może wtedy trójka jakoś wyjdzie z tego cało, ale tak czy siak niezły impas. chu.j ze strzelaniną na kapiszony, chyba nie ma wątpliwości, że to jeden z lepszych odcinków w sezonie. Edytowane 9 września 201311 l przez tk___tk
Opublikowano 9 września 201311 l Super odcinek a końcówka może być faktycznie w stylu 'Walt musi dla nas pichcić więc postraszmy agentów DEA'. No ale w sumie całe auto prawie podziurawili.
Opublikowano 9 września 201311 l Grubego nagle wydymali, Walta wydymali i jedna z najgorszych strzelanek. Co za durnoty. Kończy się serial, kończy i niech się już kończy na wieki wieków. 99% na metacritic dla piątego sezonu ? Heheheheheheheheheheheheheheheheheh. Edytowane 9 września 201311 l przez Sibian
Opublikowano 9 września 201311 l Cóż... nieprzekonująco. Mniejsza o przebieg strzelaniny, jak wyglądała na ekranie, co piszecie, ale, hm, o co w niej zasadzie chodzi? Po co oni strzelają? Z tego co wiem, zależy im tylko na tym, żeby mieć Walta i żeby dla nich gotował, życie i śmierć reszty jest im obojętna. Więc... czemu strzelają w auto, w którym jest Walt? Oczywiście żadna z ważnych postaci nie zginie, bo tego się po prostu nie robi, nie zabija się ważnych postaci poza ekranem. Nawet "The Wire" nie miał na to odwagi. W piątym sezonie "Breaking Bad" każdy moment jest tak rozciągnięty i celebrowany, że nie wyobrażam sobie tego. Wiem, że jeśli coś się stanie, to raczej to, co nadchodziło od dawna, bardzo dawna. Edytowane 9 września 201311 l przez ogqozo
Opublikowano 9 września 201311 l No już napisali powyżej, że podpucha by omijać kulami gliniarzy i próbować zabić Walta w samochodzie. Taka to podpucha xDDDDDDDDDD AA-12 by szmaty z nich tam zrobił, i jeszcze ta solówka Hanka pod gradem 100000 kul. Nigdy nie wybaczę tej sceny, choćby próbowali to później tłumaczyć to będzie to już tylko zawsze tłumaczenie głupiego. Edytowane 9 września 201311 l przez Sibian
Opublikowano 9 września 201311 l To dobre pytanie. I po co oni się zjawili? Przecież on odwołał ten atak telefonicznie.
Opublikowano 9 września 201311 l I tak czułem, że przyjadą. Chociażby po to, żeby chronić swój biznes.
Opublikowano 9 września 201311 l Ja czułem, że przyjadą, bo to była jedyna metoda, żeby serial się nie skończył. To normalne, że przyjechali, pytanie tylko, czemu jak już przyjechali to zaczęli geniusze strzelać do auta, w którym był Walt. Nie wyglądało to... zbyt przekonująco.
Opublikowano 9 września 201311 l To dobre pytanie. I po co oni się zjawili? Przecież on odwołał ten atak telefonicznie. Wyczuli, że coś jest nie tak, a Walt jest im potrzebny.