Opublikowano 15 września 201311 l Ok zostawmy juz temat "rasy panow" i lepiej szykujmy sie na niezly shitstorm w internecie jutro. Jesse pewnie dal noge, jednak ciekawi mnie los Hanka i Gomez'a, na prawde bede zawiedziony jesli na poczatku troche sie postrzelaja i nic z tego nie wyniknie.
Opublikowano 15 września 201311 l http://www.youtube.com/watch?v=nQMsE0R_kXw Widocznie w nowym odcinku nie będzie nic ciekawego skoro pokazują super szczelaninę z ostatniego XD
Opublikowano 15 września 201311 l w tym sezonie promosy są specjalnie tak montowane żeby praktycznie nic nie pokazać, nie wypuszczają też zwyczajowych sneak peaków
Opublikowano 16 września 201311 l Dla mnie Mesjasz. G.ówno trafiło w wentylator i wszystko poszło w pizdu.
Opublikowano 16 września 201311 l Świetny odcinek. Sprawa strzelaniny rozwiązana należycie, wszystko na swoim miejscu. Walt to prawdziwy s(pipi)iel, jego rozmowa z Skyler, to już był Walt psychopata w pełni. Jestem tylko ciekawy jak to teraz dalej się rozwinie, dlaczego Walt wróci? Czyżby Jack i reszta zabili jego rodzinę? Na ten moment właśnie to bym obstawiał. Dziwne, że zostały jeszcze 2 odc, bo spokojnie 1 by wystarczył, przynajmniej tak mi się wydaje.
Opublikowano 16 września 201311 l Walt to prawdziwy (pipi), jego rozmowa z Skyler, to już był Walt psychopata w pełni. Walt psychopata i dlatego płakał podczas rozmowy? Nie zrozumiałeś: Walt mówił to wszystko żeby chronić Skyler, a co za tym idzie - dzieci. Wiedział, że policja słucha więc mógł oczyścić (w miarę możliwości) Sky z zarzutów.
Opublikowano 16 września 201311 l Walt to prawdziwy (pipi), jego rozmowa z Skyler, to już był Walt psychopata w pełni. Walt psychopata i dlatego płakał podczas rozmowy? Nie zrozumiałeś: Walt mówił to wszystko żeby chronić Skyler, a co za tym idzie - dzieci. Wiedział, że policja słucha więc mógł oczyścić (w miarę możliwości) Sky z zarzutów. Pewnie, że psychopata i s(pipi)iel. Zobacz jak potraktował Jessiego. A co do tej rozmowy, to tak oczyścił Skyler z zarzutów(pewnie to też był jego zamiar), ale ton jego wypowiedzi - według mnie mówił to co myśli. A płakał bo zostawia swoje dzieci i właściwie został sam. Edytowane 16 września 201311 l przez agst
Opublikowano 16 września 201311 l Ależ ten odcinek był emocjonalnym kombajnem. Można się było tego spodziewać, ale i tak drgnąłem, gdy Hank dostał kulkę. Scena w domu była piękna - czuć w niej było, że wszystko się rozpada. Jesse - pewnie pogotuje kilka razy i pójdzie w piach.
Opublikowano 16 września 201311 l Jak dla mnie to Walt wynegocjowal z tym mlodym zycie dla Jessiego, kiedy byli sami to mu mowil plan, oszczedz go pod pretekstem informacji, niech ci pokaze kilka razy jak sie gotuje i spraw aby zniknal (zywy). Co do sceny na telefonie, podzielam opinie szczurka.
Opublikowano 16 września 201311 l Jak dla mnie to Walt wynegocjowal z tym mlodym zycie dla Jessiego, kiedy byli sami to mu mowil plan, oszczedz go pod pretekstem informacji, niech ci pokaze kilka razy jak sie gotuje i spraw aby zniknal (zywy). Co do sceny na telefonie, podzielam opinie szczurka. Jest taka możliwość, ale wtedy po co by mu mówił o Jane? Według mnie chciał zabić Pinkmana, gdyby było inaczej, to nie powiedziałby Jackowi, że Jessie sie chowa pod samochodem.
Opublikowano 16 września 201311 l Zaje,bisty odcinek, naprawdę ogień. Tylko ta cała sytuacja go poprzedzająca była głupia, przynajmniej według mnie. Wciąż nie mogę uwierzyć w to, że Walter White, ten mądry gość który wykończył połowę narkotykowych lordów w USA, zakopał całe swoje pieniądze w jednym miejscu. No cholera, przecież to jest podstawa, by nie trzymać wszystkiego razem. I to jeszcze miejscu, które Jesse znał (tam gotowali pierwszy raz). Ja rozumiem stres i w ogóle brak czasu, ale te pieniądze to wszystko, o co Mr White walczył, jak można było to tak słabo rozegrać. Już nawet łyknę to, że tak bezmyślnie pojechał po tym SMS-ie, ale tego nie mogę przełknąć.
Opublikowano 16 września 201311 l Odcinek kozak, można cofnąć butthurt sprzed tygodnia. Widać juz po nowym promo mniej wiecej co sie będzie działo w ostatnich dwóch odcinkach.
Opublikowano 16 września 201311 l No, ale właśnie nie miał wtedy wiele czasu, musiał działać szybko. W dodatku bez niczyjej pomocy z tyloma beczkami. Jesse znał to miejsce, ale co z tego? Przecież nie wiedział, że to tam Walter ukrył swoje pieniądze. Niewiele z tego wynika, fakt, ale gdyby mieli zacząć szukać na ślepo to Jesse mógłby wskazać w końcu to miejse. Nie miał czasu!? On zakopał to siano 4 odcinki temu, nie minął przypadkiem miesiąc od momentu zakopania hajsu czy coś takiego? Nawet jeśli nie, oni wrócili prawie do normalnego życia, nawet jeśli nie miał czasu tego dobrze rozplanować w momencie zakopywania, miał później czas, by je wykopać i rozdzielić. Nosz kurde, mi się wydaje to tak oczywiste, nie trzyma się całego łupu w jednym miejscu. Jeśli nie mógł od razu, to powinien wrócić do ukrywania tego dalej tak szybko jak się da.
Opublikowano 16 września 201311 l Akurat nie o Pinkmana mi chodzi, to tak tylko przy okazji wspomniałem. Najbardziej jestem zły właśnie o to, że cała kasa wylądowała w jednym miejscu.
Opublikowano 16 września 201311 l omg świetny odcinek... po ostatnim spodziewałem się czegoś "spokojnego", jakiegos pitolenia o życiu i przyszłości, a tu taka niespodzianka. ogólnie montaż odcinka i dobór muzyki również na plus. ile odcinków do finału? 2?
Opublikowano 16 września 201311 l 1 komentarz: 0 kurfa najlepszy odcinek w historii TO. Ja pierdole...brak słów.
Opublikowano 16 września 201311 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pytanie do twórców "Is Walter White starting a new life with a new wife and 3 kids and the whole series is just a prequel to Malcom In the Middle?" xDDD
Opublikowano 16 września 201311 l Ktoś powie po co Walt zabrał tego dzieciaka? I pragnę zauważyć, że to był najlepszy występ Juniora w całym serialu.