Skocz do zawartości

Breaking Bad

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 144,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Czy on nie jest czasem tym kultowym, najlepszym szachistą na świecie? Pamiętam o nim artykuł.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dam w spoiler żeby bulu anusa nie było. Remix muzyczny z sezonów 3-5

Edytowane przez teddy

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jakoś przeszła mi fascynacja tym serialem. Był spoko, ale ostatni sezon mocno obniżył poziom.

Opublikowano

dwa ostatnie sezony obniżyły poziom z lekkim skokiem przy pamiętnej akcji na pustyni

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

serial który ostatecznie wybronil sie koncówka dostanie kolejny sezon ktory moze ja jeszcze spie,rdoli? super.

Opublikowano

ostatnie zdanie

I wszystko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że jest to ściema, którą wymyślił jeden z satyrycznych dzienników w USA :)

99_50c873fb8aa25.jpeg

Opublikowano

to niezła strona, krejzole.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kiedyś myślałem, ze TWD jest najlepsze.. ale teraz zmieniam zdanie. tak sie w ciągnieniem, ze juz żałuje tego, iz serial sie kończy za niedługo :( początek S4  :woot:  O Mamo Ratuj !!! 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

kiedyś myślałem, ze TWD jest najlepsze.. 

what?

IMO of course.

Opublikowano

Ogladałeś jakieś inne seriale niż TWD?

Opublikowano

zbuntowaną kiedyś :P

od niedawna, tak na poważnie oglądam seriale. widziałem the killing(kozak), twd - aktualnie, z tym, ze jest przerwa, wiec wziąłem sie za cos innego, co jest dobre i sie kończy, bo nie lubie tasiemców - teraz kiedy sie wkręciłem żałuje, ze taki wybrałem(taki krotki w miarę, choć killing jeszcze bardziej). ot historia. staram sie oglądać, jak najmniej seriali, dlatego tylko tak niewiele.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

staram sie oglądać, jak najmniej seriali, dlatego tylko tak niewiele.

Oby tak pozostało.

domniemam, iz każdy tak mówi, a jak przyjdzie, co do czego to juz nie ma powrotu :)

Opublikowano

zbuntowaną kiedyś :P

od niedawna, tak na poważnie oglądam seriale. widziałem the killing(kozak), twd

Czyli jeszcze nie oglądasz na poważnie.

Opublikowano

zbutowany anioł, best dupa w serialach ever

Opublikowano

Obejrzałem 88 godziń The Shield i po tym stwierdziłem, że jednak mam godność i nie poświęcę tyle samo czy więcej czasu na inny serial, nawet jeśli jest to The Wire. Model serialu to zdaje się najpaskudniejsza forma sztuki.

Opublikowano

taknie

Z jednej strony trwa to długo, fakt, ale z drugiej jeśli już się wkręcisz, to błogosławisz każdą kolejną godzinę, podczas której możesz przeżyć jeszcze więcej z ulubionymi bohaterami.

Opublikowano

taknie

Z jednej strony trwa to długo, fakt, ale z drugiej jeśli już się wkręcisz, to błogosławisz każdą kolejną godzinę, podczas której możesz przeżyć jeszcze więcej z ulubionymi bohaterami.

To tylko potwierdza moje zdanie, że seriale = narkotyki, taknie?