Opublikowano 19 lipca 20186 l @_Be_ czy ty żyjesz na tym świecie tylko po to by przypierdalać się do absolutnie wszystkiego?
Opublikowano 19 lipca 20186 l 5 minut temu, Rayos napisał: @_Be_ czy ty żyjesz na tym świecie tylko po to by przypierdalać się do absolutnie wszystkiego? Żyje żeby przypier.dalac się do dzbanów
Opublikowano 19 lipca 20186 l Wymienianie Westworld wśród rzeczy wartych obejrzenia xd. Pomijam już to, że sezon serialu zaliczysz w ~ tydzień, więc nie widzę przeciwwskazań, żeby być jednocześnie na bieżąco z (interesującymi nas) nowościami i powtarzać sobie coś, co się lubi. A BB jest rewelacyjny i sam prędzej czy później zrobię sobie powtórkę.
Opublikowano 19 lipca 20186 l Bartek no ale to tak ze wszystkim. Jeden ulega bździągwie i stawia na minimalizm, inny powtórzy sobie enty raz BB. Mnie również wszedl w banie za mocno ale nie narzekam.
Opublikowano 19 lipca 20186 l No Bartuś, nie licząc świetnego Handmaiden's Tale to reszta same średniaki.
Opublikowano 19 lipca 20186 l No nadal lepsze niż ten overhyped crapik. Atlante będzie szkalował co za typ xD
Opublikowano 19 lipca 20186 l Kur.wa, sam tu wpadasz do tematu i jeździsz po serialu który dla wielu jest ich top tierem, ale jak ktoś pociśnie po czymś co Ty lubisz to "xd" i neverneding story. Próbowałeś, nie wiem, wyjść z domu czasem, skleić fakt, że żyjesz w realnym świecie? Bo z każdym dniem chyba odklejasz się od niego coraz bardziej.
Opublikowano 19 lipca 20186 l Z offtopem proszę iść do 'pieprzenia'. A Breaking Bad to rewelacyjny serial, podobnie jak Better Call Saul.
Opublikowano 19 lipca 20186 l 4 godziny temu, _Be_ napisał: No nadal lepsze niż ten overhyped crapik. Atlante będzie szkalował co za typ xD Roma ma kosę z Atalantą Bergamo, więc owszem, będę szkalował.
Opublikowano 20 lipca 20186 l Córka Aarona wygrała nagrodę za najlepszy cosplay na SDCC Edytowane 20 lipca 20186 l przez sprite
Opublikowano 22 lipca 20186 l W dniu 19.07.2018 o 16:04, _Be_ napisał: No nadal lepsze niż ten overhyped crapik. Mieć takie zdanie o BB, a jednocześnie polecać Westworld
Opublikowano 27 lipca 20186 l Ciekawostka o jednej z ikon serialu, czyli aucie Waltera https://spidersweb.pl/autoblog/pontiac-aztek-podroz-na-slask-na-dwojce/
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l odpaliłem przez przypadek pierwszy odcinek na netfliksie i ch,uj, lecę z rewatchem xD zobaczymy czy po 5 latach coś się zmieni w moim odbiorze, bo im więcej czasu mija tym bardziej mam mieszane odczucia wobec tego serialu
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Nic się nie zmieni. Ostatnio rewatcha robiłem i takie same ciary jak kiedyś
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 1 minutę temu, Masorz napisał: A Better Call Saul chociaż ruszyłeś? nie, nie mialem ochoty zupelnie moze po rewatchu sie cos zmieni
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 3 minuty temu, c0ŕ napisał: nie, nie mialem ochoty zupelnie moze po rewatchu sie cos zmieni Spoko. Wystarczy, że lubiłeś postaci Saula i Mike'a to już masz obowiązek obejrzeć
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Ale pamietac trzeba ze to inne tempo niz BB. Nie każdemu moze podejsc. Dla mnie to znakomite dopełnienie BB. Bardzo jestem ciekawy finału.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Dużym plusem BB jest fakt, że twórcy wiedzieli kiedy powiedziec stop i zakończyc serial. Czego o wielu początkowo dobrych serialach powiedzieć nie można. Formuły BCS tez nie da sie eksploatować bez końca, myslę że 5 sezonów to będzie optymalnie.
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l Taki jest właśnie plan Vince'a Gilligan'a. Jeszcze nie zacząłem 4. sezonu, ale spodziewam się dobrych akcji.
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l 20 godzin temu, dee napisał: Dużym plusem BB jest fakt, że twórcy wiedzieli kiedy powiedziec stop i tak już trochę przeciągali przy drugiej części 5 sezonu
Opublikowano 27 września 20186 l Obejrzałem dwa sezony na razie i zupełnie nie rozumiem zachwytów. Fabuła się ledwo klei, z bohaterów lubię tylko Hanka. Obejrzę do końca no ale nie rozumiem, ZUPEŁNIE nie rozumiem czemu to jest#2 na filmweb i #5 na imdb.