Skocz do zawartości

Breaking Bad

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 145,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
  W dniu 29.09.2019 o 19:09, gekon napisał(a):

Soul nawet lepszy niż BB

Który, trzeci? Ja jednak wolę Bloodborne.

Edytowane przez mugen

Opublikowano

Dla mnie to ten sam, niesamowicie wysoki poziom. Barwne postacie, świetny scenariusz, ogólnie 10/10, tak samo jak BB. Nie wyobrażam sobie, żeby komuś się podobał BB i nie podobał się Saul

Opublikowano
  • Autor

Kurde, bede musial zrobic drugie podejscie. 

Opublikowano

Na początku jest trochę inny klimat, ale potem wchodzi na właściwe tory. Z tym, że ten inny klimat to absolutnie nie jest wada

Opublikowano

Niedawno zacząłem oglądać, o ile pierwsze odcinki mocno średnio to szybko się wciągnąłem i leci 3 sezon, jest :banderas:

Opublikowano

To nie jest rolerkoster akcji jak w BB ale warto poznać, bo sporo ze starej ekipy sie pojawia a i same wątki to małe dzieła sztuki. Zdecydowanie warto o ile nie oczekuje sie tego samego co w BB. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

El Camino już dostępne.

Opublikowano
  • Autor

To juz wiem co bede robil  w piatkowy wieczor. 

Opublikowano

Ok obejrzane, reszta w spoilerze

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Nie wiem jak u was , ale mi film podszedł nie jest idealny ale fajnie się go oglądało, wleciał jednym tchem.

Ujęcia od Vinca jak zwykle kapitalne.

Uwielbiam wracać do świata BB .

Ps.

Fajna muza na napisach końcowych ;)

Edytowane przez Rezoo7

Opublikowano

W zasadzie oprócz tego, że film był niezbyt potrzebny dla tego uniwersum (może odszczekam to przy nowym sezonie Saula i w jakiś sposób Vince sklei te dwie historie w jedną całość?) oprócz

Pokaż ukrytą zawartość

. Ale oglądało się to dobrze, nie zepsuto materiału źródłowego - i to najważniejsze.

Opublikowano

Niewiele to wnosi do serialu, ale fajne zamknięcie, oglądałem bez znużenia. Miło wrócić do tych bohaterów, niech szybko dają Saula :(

Opublikowano

2h o niczym,bez pomyslu i sensu.Dobitny pokaz jak dobrym serialem był BB i jak dobrze pospinał na zakończenie swoje wątki.Dla El Camino nie zostało nic, a ten post zawiera znacznie więcej contentu niż film.Ku przestrodze.

Opublikowano

El Camino? Cytując mema: dobre, ale więcej nie rób. 

Generalnie robienie tego filmu teraz po tylu latach mija się z celem. Bardziej to chyba trzeba traktować, że po prostu hajs się nie zgadzał i trzeba było pojechać na nostalgii. 

Pokaż ukrytą zawartość

:reggie: / 10

Opublikowano
  • Autor

No dupy nie urwało, raczej niepotrzebna kontynuacja.

Opublikowano

Przed El Camino robię odświeżenie 3 ostatnich odcinków Breaking Bad, i o cholera, ten serial ciągle jest WIELKI. 

Do samego Camino podchodzę jak do niepotrzebnej guwnokontynuacji 2/10. 

Edyta- Robert Forster zmarł? 

Cholera szkoda, kultowy w pewnych kręgach i charyzmatyczny aktor :smutas:

Opublikowano

Ej, no nie było źle, El Camino to chyba najlepsze z Netflxowych filmów(bo to było ich?) i ogólnie dobry film. Broni się na 6 plus czy tam 7 bez znajomości BB, a dla fanów to 9/10.

Super zdjęcia, fajny scenariusz. Bawiłem się bardzo dobrze. 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Robimy z małżowiną rewatch całości...  jakie to jest pieruńsko dobre!