froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 Obejrzałem końcówkę na chłodno, czy ja dobrze widzę, że Mike próbował zabić Jessego ? Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 ej, rzeczywiście! subtelnie zagrane, nie zauważyłem. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 (edytowane) Obejrzałem końcówkę na chłodno, czy ja dobrze widzę, że Mike próbował zabić Jessego ? No nie wiem Edytowane 19 września 2011 przez Hela Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 (edytowane) Końcówka trochę jak z taniego filmu sensacyjnego, ale potencjał do dalszego rozwoju współpracy jak znalazł. Od dawna czekałem aż Waltowi się popier/doli i pomyli imiona Juniora i Jessiego "> Edytowane 19 września 2011 przez Tokar Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 (edytowane) No ciekawe jak sie to wszystko dalej potoczy. Swoja droga dopiero teraz widac jak Walt kardynalnie s(pipi)ił sprawe (chociaz oczywiscie wtedy nie mogl wiedziec jak jest naprawde), bo gdyby nie ta klotnia z Jessem, to nie wykluczone ze moze Jesse sprzatnalby Gusa i Mike'a w tym odcinku (badz to badz, trudno o lepsza okazje). Edytowane 19 września 2011 przez Yabollek007 Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 jak na moje oko, to Mike chciał sprzątnąć Jessego, choć nie mam pojęcia czemu. Nie widzę powodu, by miał wystawiać tak rękę z bronią wsiadając do samochodu. ale cały ten motyw jest tak dyskusyjny, ze to moze byc celowe zagranie bysmy mieli o czym pogadac Cytuj
Gość Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 Śmieszni jesteście z tą teorią, bo a) gdyby tak miało być, to wyraźniej by to zaznaczono, zbliżeniem jakimś czy coś, b) po co? Gus wyraźnie chce mieć Jessiego po swojej stronie. c) to tylko nieopaczny ruch Mika, może miało tak być że zobaczył oprycha i podnosił broń, ale nie zgrał z tym spojrzenia we właściwym kierunku. Zwykły błąd na planie, łatwo go było przeoczyć. Także wiecie, teorie spiskowe to nie ten serial. Za to Walt już 3 odcinek skłania mnie ku przekonaniu o remisji, może nawet wie, skoro tak wyjechał z historyjką o ojcu. Ale mniejsza o to, to long shot z mojej strony, ale ja bym na miejscu Gilligana właśnie tak zrobił. Jesse miał świetną scenę w fabryce, wygrał odcinek. Zaraz po nim Walt wciskający kit Juniorowi, ten koleś jest niesamowitym bohaterem. Ostatnia akcja grubymi nićmi szyta, ale w sumie fajnie to zrobili. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 (edytowane) Dobre byly tez te miny Gusa i Mike'a podczas sceny w fabryce - prawdzwiwe wyrazy uznania Scena pokazala tez, ze Jesse coraz bardziej zaczyna sie do nich upodabniac (w szczegolnosci do Mike'a). Jesli chodzi o ta teorie z zabiciem Jessego, to strasznie zdziwil mnie ten post bo nic takiego nie zauwazylem - dobrze ze Hela wstawil tego gifa bo nie wiedzialbym o co chodzi. Mi sie tam ogladajac ta scene po prostu wydawalo ze Mike po prostu z(pipi)al sprawe i w pore sie nie ogarnal. Jesli chodzi o remisje to nie jest to wykluczone. Tyle ze w tym serialu to prawie nic nie jest wykluczone, tutaj nigdy nie wiadomo co sie potem moze zdarzyc (i m.in wlasnie dlatego jest za(pipi)isty). Edytowane 19 września 2011 przez Yabollek007 Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 przylaczam sie do grona podnieconych odcinkiem, ale tez do grona tych, ktorzy nie widza, zeby mike chcial sprzatnac jessiego. bez przesady, gdyby tak bylo to nie robili by tego w ten sposob, zeby trzeba bylo ogladac spowolnionego gifa na forumie. 1 Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 21 września 2011 Opublikowano 21 września 2011 (edytowane) Za(pipi)isty odcinek, po prostu nie ma się do czego przyczepić, jesse-kucharz i koncówka, motyw z basenem, jestem ciekaw jak to się teraz zakręci Edytowane 21 września 2011 przez Mikes Cytuj
stey 9 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 4x10 Wraca stare dobre Breaking Bad które trzyma w napięciu, były momenty nudne i naciągane. Widać, że wszystko idzie powoli ku końcowi. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 (edytowane) Jesli chodzi o momenty nudne to w pewnym stopniu kwestia subiektywna - ja sie tam w ogole nie nudzilem ani przez moment. Jesli jednak chodzi o momenty naciagane to nie rozumiem co masz na mysli, wszystko poki co wydaje sie logiczne i w ramach jakiegos prawdopodobienstwa. Edytowane 22 września 2011 przez Yabollek007 Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 @Stey Wskaż mi te nudne i naciągane momenty w 4 sezonie. Cytuj
stey 9 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 (edytowane) Przede wszystkim cały dialog między Walterem a Juniorem i ogólna otoczka całego tego zdarzenia. Kaleka płaczący, że nie dostał super szybkiej bryki ze wściekłych. Naciągane dla mnie było przede wszystkim łykanie jakiegoś antidotum przed wypiciem, może i takie rzeczy są, ale zbyt bajkowy był to ruch. No i przede wszystkim cała sprawa z Tedem i pieniędzmi. Edytowane 23 września 2011 przez stey Cytuj
boraz1987 2 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Końcówka nowego odcinka to zdecydowanie najlepsza scena jaką widziałem w tym serialu. Będzie się działo... Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 W końcu Walt miał 'swój' odcinek. Moc - szpital, kolejna scena z Hectorem, scena na pustyni, ostatnie ujęcie - ten serial nie ma słabych momentów. Końcówka musi być epicka, jeszcze 2 odcinki, no kur.wa. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 ale się wszystko Waltowi pięknie pierdoli. moc Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Ten serial jest tak genialny, że aż szkoda mi odpalać nowy odcinek wiedząc, że za 45 min koniec i znowu tydzień czekania. Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 o ku.rwa. to ostatni serial jaki ogladam na biezaco. od teraz jak pojawi sie cos dobrego to czekam, az sie skonczy i zassam calosc. wez teraz po takiej koncowce czekaj tydzien. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Ładna psychoza na koniec odcinka. Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Coś mało keszu odłożone mieli w tej "piwnicy". Ale może da się to rozłożyć na raty. Cytuj
Gość Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Mnie również to zaskoczyło, bo Walt już jednak trochę pracuje. Nawet cofnąłem się do odcinka w którym Skyler policzyła ile Walt zarabia. To było ponad 7 milionów rocznie. A ile oni dali Tedowi? 617 tysięcy. Coś nie halo. No dobra, wcześniej wydali jeszcze milion na myjnie 800. To nadal się nie kalkuluje. No zobaczymy dalej czy będą brnąć w te problemy finansowe znikąd, czy skupią się na czymś innym. Ale szkoda by było takiej głupiej wtopy z scenariuszu. Cytuj
Gość Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Fakt. I jego kolekcje kamieni. No to się trzyma kupy, bylibyśmy dobrym urzędem podatkowym. Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Teraz to im chyba tylko telefon do providenta pozostał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi