zloto 737 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rOS7PrhWR18&feature=related i http://www.youtube.com/watch?v=-mzUjSAsdJ0 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 skinny pete i badger zasługuja na spin-offa. "vamonos pest on tour" - tej jesieni na amc. 1 Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 Ciekawi mnie co zaraz pójdzie nie tak. W tym odcinku jakoś sprawy się ustabilizowały i wszystko wskazuje, że to Skyler jest najsłabszym ogniwem i od niej zaczną się poważniejsze komplikacje. Sądziłem, że finał zafunduje nam Waltera nawalającego ze swoich pukawek w stylu Człowieka z blizną, ale po tej familijnej scenie przed TV to już raczej nie wchodzi w grę. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 (edytowane) http://youtu.be/UFwP7S2BkZU xD Edytowane 31 lipca 2012 przez tk___tk Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 (edytowane) Trochę to naciągane, że wszystkie wydarzenia z sezonów 1-4 miały miejsce w przeciągu niecałego roku. A z kolei w pierwszym odcinku sezonu Walt obchodzi niby 52 urodziny, czyli szykuje się spory skok w czasie. A, no i z nowego odcinka - chyba Scarface nie pojawił się tam bez powodu. Edytowane 31 lipca 2012 przez Kre3k Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 Nowy odcinek bez szału moim zdaniem, to z tymi domkami trochę naciągane - niby najciemniej pod latarnią ale jakieś takie małosycące mnie jako widza rozwiązanie. Nagle się okazuje, że Walt i Jesse paradują razem po ulicy pełnej innych domków i sąsiadów kiedy do tej pory kluczem było ukrywanie się przed resztą świata. No i najpierw gadali, jak to zabezpieczyć meble przed smrodem chemii, a potem sami w swoich chemicznych strojach rozłożyli sięna kanapie. Oczywiście można próbować to tłumaczyć tym, że je opłukali ale chemię z tych strojó spłukuje sięinną chemią a nie wodą. Więc tak czy siak kanapa przesiąknie czymś dziwnym. W sumie to po obejrzeniu byłem trochęzawiedziony - liczyłem że akcja grubo i dynamicznie się rozwinie, a tymczasem dostałem odcinek o tym jak rozkładająsprzęt - brakowało tylko muzyczki w tle i fast forwardu z kolejnymi ujęciami prac jak to zwykle bywało w Druzynie A albo jakimś MacGyverze. Taki odcinek max 7/10. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 A, no i z nowego odcinka - chyba Scarface nie pojawił się tam bez powodu. to chyba proste - walt jr. zainspirowany "człowiekiem z blizną" postanawia za pomocą kupionego przez walta m60 dokonać krwawej zamsty na skyler za pod.(pipi)enie mu bekonu. 5 Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Chyba nie ogladales True Blood i Sookie ;D Dana persona w(pipi)ia mnie do tego stopnia, ze na studiach mialem o tym prezentacje. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Podobno w przyszłym odcinku ma się pojawić dawno zaginiona siostra Skyler 1 Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Podobno w przyszłym odcinku ma się pojawić dawno zaginiona siostra Skyler ktora za.je.bie Marie i Skyler a potem sama strzeli sobie w łeb Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Czepiacie się Skylar, przynajmniej zrobiła Marie to, co cała obsada serialu powinna jej zrobić. Teraz to przynajmniej siedzi cicho i nic nie mówi a Marie jak odpierdalała tak odpierdala do dziś... P.S: Podobno w przyszłym odcinku ma się pojawić dawno zaginiona siostra Skyler I jej mąż/syn/wujek (niepotrzebne skreślić). 1 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Dużo przemocy = mało włosów. http://theoatmeal.com/comics/breaking_bad_hair 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Swiezo po nowym odcinku, scena z Walterem seniorem i juniorem przed domem w nowych brykach, MOC . Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Mam nadzieję, że Walt zabije Skyler Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 (edytowane) Mam nadzieję, że Walt zabije Skyler Ja tez. Wku(pipi)ia mnie juz niemilosiernie ta postac. Edytowane 6 sierpnia 2012 przez Bansai Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 (edytowane) skylar w(pipi)ia, ale za to mike rozbija system hmm, ołkej.. She's dead! Uwielbiam ten jego profesjonalizm połączony z permanentnym zmęczeniem tą robotą Edytowane 6 sierpnia 2012 przez qraq_pk Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Odcinek sredni chociaz zapowiada sie, ze skyler bedzie probowac zabic dziadka don pedro walta. Mike wypadl spoko chociaz Jesse niepotrzebnie uratowal sytuacje i troche ja zepsul. Ta lafirynda od beczek powinna juz gryzc glebe. Cytuj
CezaQ 25 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Swiezo po nowym odcinku, scena z Walterem seniorem i juniorem przed domem w nowych brykach, MOC . Scena w sypialni. Walt... Cranston i jego głos... MOC. Mam nadzieję, że Walt zabije Skyler A ja, że jakkolwiek Skyler umrze, zdradliwa bitch. Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Obstawiam, że Jesse już przeleciał Lydię czyli ogólnie Mike może zaraz już być nie potrzebny, skoro będą w stanie załatwić sobie Metyloaminę, a wywalenie Mike'a pozwoli zarobić spore ilości pieniędzy. Walt powoli przekabaca Jessie'go na swoją stronę więc to chyba tylko kwestia czasu. Ogólnie w tym odcinku dużo było spraw rodzinnych i skupiał się przede wszystkim na Skyler, podobnie jak jeden z poprzednich skupiał się np. na Mike'u. Sporo było też powrotów do motywów z poprzednich odcinków np. stary nowy samochód Junior'a, wspólne śniadanie z bekonem, sceny przy basenie (w końcu spotkanie Walt'a i Hank'a), czy choćby tik-tok zegarka, które od razu skojarzyło mi się z odcinkiem One minute z trzeciego sezonu. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 skyler była spoko w tym odcinku akurat. ta ostatnia scena z zegarkiem, boszz jaki klimat Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 No co do sceny z zegarkiem to Mike przecież mówił, że Walt jest tykającą bombą więc to zapewne odniesienie do tego plus niezły powód do shitstormu dla fanów. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Myślę, że nikt na forum nie uważa, iż Walt jest dosłownie tykającą bombą. 7 Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Super odcinek, te napięcia pomiędzy poszczególnymi postaciami to mistrzostwo. Już myślałem, że Skyler do końca sezonu będzie taka sterroryzowana przez Waltera cicho siedzieć, ale jednak wyskoczyła przed szereg i mu nawtykała co sądzi, tylko że ten znowu ją zniszczył psychicznie No i cieszę się, że Hank jest w swoim żywiole, po tej całej beznadziejnej sytuacji w 4ym sezonie ze zbieraniem minerałów(oprócz końcówki) należy mu się, chociaż ten awans może zmniejszyć intensywność działań DEA przeciwko Heisenbergowi, bo jeśli Hank będzie tylko koordynował działania zza biurka to już może nie być tak skutecznie. Mike oczywiście opanowany aż do bólu. Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 No co do sceny z zegarkiem to Mike przecież mówił, że Walt jest tykającą bombą więc to zapewne odniesienie do tego plus niezły powód do shitstormu dla fanów. Sugerujesz że Walt dosłownie wybuchnie? Sorry, ale Ciebie się słuchać nie da. xD Tak dokładnie to miałem na myśli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi